Savaitės blykstėse – Rūtos Lukoševičiūtės-Daudienės nėštumas ir Astos Valentaitės tviskesys

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius.

Asta Valentaitė ir Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi. <br>Scanpix ir LR archyvo nuotr. 
Asta Valentaitė ir Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi. <br>Scanpix ir LR archyvo nuotr. 
Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė su vyru Rolandu. <br>LR archyvo nuotr. 
Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė su vyru Rolandu. <br>LR archyvo nuotr. 
Asta Valentaitė. <br>Scanpix nuotr. 
Asta Valentaitė. <br>Scanpix nuotr. 
Linas Vaitkevičius su sužadėtine Rūta Lukšaite. <br>Egidijus Zavadzkis Photography nuotr.  
Linas Vaitkevičius su sužadėtine Rūta Lukšaite. <br>Egidijus Zavadzkis Photography nuotr.  
Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi. <br>LR archyvo nuotr. 
Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi. <br>LR archyvo nuotr. 
Sergejus Maslobojevas ir jo žmona Airinė su naujagimiu Raon. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Sergejus Maslobojevas ir jo žmona Airinė su naujagimiu Raon. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 11, 2019, 8:29 PM

Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Ir vėl be mylimojo

Londone įvyko kasmetinis supermodelio Nataljos Vodianovos įkurto fondo „Naked Heart“ labdaringas renginys „Fabulous Fund Fair“. Tarp į jį susirinkusių mados, kino industrijos, meno, muzikos ir sporto garsenybių spindėjo ir modelis Asta Valentaitė (38 m.).

Šiai progai ji pasipuošė ilga balta suknele, o apnuogintus pečius apgaubė pastelinės spalvos švarkeliu. Jau kurį laiką ji renginiuose pasirodo viena arba su draugėmis. Vasaros viduryje sklandė kalbos, kad dvejus metus trukę santykiai su britų milijonieriumi Glenu Manchesteriu baigėsi.

Šių kalbų A.Valentaitė nėra patvirtinusi. Apie savo asmeninį gyvenimą ji niekuomet neatvirauja. Tačiau daug ką išduoda ir socialiniai tinklai – į prabangias keliones ji leidžiasi su draugėmis, visai neseniai buvo apsilankiusi ir Lietuvoje. Tačiau šalia Gleno nebuvo.

Triukšminga santykių krizė

Šeiminę dramą išgyvenanti penktosios atžalos besilaukianti atlikėja Rūta Ščiogolevaitė (38 m.) su sutuoktiniu Rolandu Damijonaičiu (31 m.) parduoda namą. Vilniaus rajone, Riešės kaime, esantis statinys įvertintas 140 000 eurų.

Kaip rašoma skelbime, dvibutis parduodamas su daline apdaila. Žinia apie Rūtą ir Rolandą galėjusią ištikti santuokos krizę pasklido prieš kelias savaites. Vilniaus apskrities policijos komisariatas patvirtino, kad į poros namus, esančius Vilniaus rajone, iš viso tris kartus skubėjo pareigūnai.

VPK atstovė spaudai patikino, kad iškvietimai nebuvo be priežasties, tačiau pabrėžė, kad smurto atvejų neužfiksuota. Kvietimų jie sulaukė iš moters. Dainininkė iš viso augina keturis vaikus: trijų – dukros Anabelės, sūnų Arono ir Agnaro – ji susilaukė su Rolandu.

Dar vieną sūnų, Adomą, dainininkė augina su buvusiu ilgamečiu partneriu šokėju Deividu Meškausku (31 m.). Nors situacija berniuko tėčiui žinoma, nuo platesnio komentaro jis susilaikė.

„Aš žinau Rolando teoriją, bet Rūtos nežinau. Kadangi Rūtos nežinau, komentuoti būtų nesąžininga. Negyvenu su jais, negaliu komentuoti. Nežinau, kas iniciatorius, kas kaltas ir kodėl jie nesutaria. Manau, kad tai tiesiog yra didelis nuovargis, nes šeima labai didelė“, – pamąstė Deividas.

Taps tėvais

Grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius (26 m.) su sužadėtine Rūta Lukšaite (24 m.) gyvena džiugiomis nuotaikomis. Pora laukia šeimos pagausėjimo. Jiems gims pirmasis vaikelis. „Tėtis Linas, mama Rūta“, – dalydamasis nuotrauka džiugią naujieną paskelbė „žemaitukas“.

Pagausės šeima

Dainų kūrėja ir televizijos laidų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (44 m.) su sutuoktiniu Mariumi (28 m.) laukia šeimos pagausėjimo. Džiugią naujieną „Lietuvos rytui“ patvirtino pati nėštukė, iš ankstesnių santykių auginanti 9-erių dukrą Lėją. 2016 m. susituokę įsimylėjėliai po vestuvių neslėpė, kad norėtų susilaukti vaikelio.

Sūnui – broliukas

Vienas geriausių Lietuvos kovotojų Sergejus Maslobojevas (32 m.) ir jo žmona Airinė (27 m.) susilaukė antrosios atžalos. Porai gimė sūnus. „Jaučiamės nerealiai. Žmonai reikės laiko atsigauti, nemažas vaikas gimė. O aš kaip kokio dopingo gavęs jaučiuosi fantastiškai“, – sakė jis. Vaikui šeima suteikė neįprastą Raono vardą.

„Abu norėjome, kad vaikai varde turėtų RA (saulė, šviesa). Pirmam vaikui vardą sugalvojau aš – RaMir (pasaulio šviesa), o antram RaOn (jis – saulė arba jis – šviesa) – žmona. Abu vardai ne perskaityti, o sugalvoti mūsų pačių“, – prisipažino Sergejus. Pora pirmojo sūnelio susilaukė prieš penkerius metus, tačiau tuoktis kurį laiką neskubėjo.

Oficialia šeima pora tapo šių metų balandį – juodu susituokė Vilniaus santuokų rūmuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.