Neseniai išsiskyrusi Vasha trankiai atšventė dukros gimtadienį: pasveikino ir tėtis

Spalio 24-oji dainininkei Gabrielei Rutkauskienei-Vashai (24 m.)  ypatinga. Tądien ji šventė savo dukros Adrijos gimimo dieną.

 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija.<br> LR montažas.
 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija.<br> LR montažas.
  Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
  Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
  Gabrielės Rutkauskienės-Vashos dukra Adrija.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
  Gabrielės Rutkauskienės-Vashos dukra Adrija.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 26, 2019, 8:31 AM, atnaujinta Oct 26, 2019, 3:45 PM

Trečiąjį mažylės gimtadienį ji šventė Kakės Makės žaidimų kambaryje Kaune. Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su dainininke, ši džiaugėsi puikiai pavykusia mažylės švente.

„Adrija labai norėjo gimtadienio su Kake Make, tai taip ir padarėme. Sukvietėme visus Adrijos draugus iš darželio ir ne tik, tad jų buvo išties daug.

Mažylė šios šventės labai laukė. Tai buvo pirmoji šventė, kurioje ji suprato, kad tai yra jos šventė, jos visi draugai, jos tortas ir dovanos, tad įspūdžių buvo labai daug“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Gabrielė.

Gimtadienis neapsiėjo ir be dovanų. Draugai ir artimieji atnešė begales žaislų ir lėlių, jas Adrija pamilo iš pirmo žvilgsnio.

„Visą dieną mažylė vaikšto apsikabinusi dovanas ir jų nepaleidžia. Kadangi Adrija yra alergiška pūkuotiems gyvūnams, aš jai buvau pažadėjusi, kad padovanosiu žuvyčių, tai ir padariau.

Nupirkau akvariumą ir 6 žuvytes. Kiekvieną rytą mažylė eina tikrinti žuvyčių ir žiūrėti, kaip jos gyvena. Taip pat kasryt jas šeria ir labai myli“, – kalbėjo ji.

Gimtadienyje dalyvavo ne tik vaikai, bet ir Adrijos giminaičiai, tačiau jos tėtis krepšininkas Ronaldas Rutkauskas atvykti negalėjo.

„Ronaldas šiuo metu dirba, jam prasidėjęs sezonas. Jis dėl vienos dienos grįžti į Lietuvą negalėjo, tačiau Adriją savotiškai pasveikino tuomet, kai abi buvome nuvykusios pas jį į Graikiją“, – pasakojo Gabrielė, tačiau ką padovanojo – neatskleidė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.