Aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė patyrė rimtą traumą: „Skausmas buvo labai stiprus“

Lietuviškų serialų gerbėjams puikiai pažįstama aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė (39 m.) gyvena kiek ramesnėmis nuotaikomis. Prieš keletą dienų moteris patyrė kojos traumą.

 Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė.<br>Viktorijos Kuhlins nuotr.
 Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė.<br>Viktorijos Kuhlins nuotr.
 Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė.<br>Viktorijos Kuhlins nuotr.
 Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė.<br>Viktorijos Kuhlins nuotr.
 Linai Bražinskaitei-Tupikovskienei lūžo kojos pirštai. <br>Viktorijos Kuhlins nuotr.
 Linai Bražinskaitei-Tupikovskienei lūžo kojos pirštai. <br>Viktorijos Kuhlins nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 28, 2019, 11:22 AM

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su žinoma aktore, ji pasakojo, jog susižeidė namuose.

„Su vaikučiais vakarą leidome namuose ir mažajai užsimanius miegoti nusprendžiau ją nunešti į lovelę. Basomis nešadama mažylę koja kliudžiau spintos kampą. Skausmas buvo labai stiprus.

Taip, kad net gera pasidarė, kaip žmonės sako. Kažkaip pavyko nunešti mažylę į lovelę, tačiau po to iš karto kojos pirštai ėmė mėlynuoti, tinti“, – prisiminė moteris.

Pirštų lūžį moteris jau yra patyrusi. Prieš keletą metų ji buvo susilaužiusi kitos kojos mažąjį pirštelį. Visa tai įvyko panašiai – dūkstant su vaikais.

„Tokie tie mano mamiški lūžiai. Išties daugmaž jau žinojau, ko galima tikėtis ir kaip elgtis. Prieš naktį, pasikonsultavusi su savo medike, išgėriau nuskausminamųjų ir pakentėjau iki ryto. Kitą dieną išskubėjau pas medikus“, – pasakojo aktorė.

Ligoninėje Linai buvo atliktas rentgeno tyrimas, po jo pasitvirtino jos spėjimas ir gydytojos pirminė diagnozė. Tai – kojos piršto lūžis.

„Kadangi man ne visos kojos lūžis, o pirštų, jie buvo sutvirtinti įtvaru. Ačiū Dievui, tai nėra gipsas, todėl galiu dėvėti avalynę. Žinoma, ji yra platesnė, patogesnė. Be abejonės, ne aukštakulniai. Aš mėgstu žemapadžius batus, nes turiu du vaikučius, daug veiklos ir judėjimo, todėl dažnai nešioju patogią avalynę, tad šiuo klausimu didelio pasikeitimo kaip ir neįvyko. Be abejonės, vis tiek skauda, reikia gerti vaistukus“, – kalbėjo ji.

Pasiteiravus, ar dėl šios traumos nenukentės Linos dienotvarkė ir darbai, moteris su šypsena atsakė:

„Žinoma, judėti yra šiek tiek sunkiau, tačiau tikrai nuo to mano darbai nepasikeis. Aš net ir draugėms juokauju, kad tikrai mano gyvenimo ritmas nuo to nepasikeis. Lygiai taip pat laiką leisiu su vaikais, gal ir pasportuoti išeis. Mes, aktoriai, esame įpratę prie įvairių nepatogių situacijų, tad apsiausiu patogią avalynę ir kibsiu į darbelius.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.