Žvaigždžių savaitėje – ištirpę kilogramai, pirmas pasirodymas su dukrele ir degantys namai

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Adele, Bradley Cooperis su dukrele ir Arnoldas Schwarzneggeris.<br>lrytas.lt montažas.
Adele, Bradley Cooperis su dukrele ir Arnoldas Schwarzneggeris.<br>lrytas.lt montažas.
Arnoldas Schwarzeneggeris.<br>„Instagram“ nuotr.
Arnoldas Schwarzeneggeris.<br>„Instagram“ nuotr.
Adele.<br>„Instagram“ nuotr.
Adele.<br>„Instagram“ nuotr.
Victoria Beckham su sūnumi Brooklynu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Victoria Beckham su sūnumi Brooklynu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Adele.<br>„Scanpix“ nuotr.
Adele.<br>„Scanpix“ nuotr.
Bradley Cooperis su dukrele.<br>„Scanpix“ nuotr.
Bradley Cooperis su dukrele.<br>„Scanpix“ nuotr.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 9, 2019, 5:55 PM

Pasimetė tarp dviejų moterų

Victorios ir Davido Beckhamų sūnus Brooklynas (20 m.) – geidžiamas jaunikis. Dėl jauno vyro širdies kovoja dvi moterys – vis dažniau šalia jo pastebima kanadiečių aktorė Natalie Ganzhorn (21 m.).

Kylanti kino žvaigždė N.Ganzhorn – populiari ir socialiniuose tinkluose, kur ją seka per 40 tūkst. gerbėjų.

Ši žinia – nemaloni aktorei Phoebe Torrance (25 m.), su kuria jis buvo daugybėje pasimatymų.

Tiesa, dėl šios moters Brooklynas buvo nuolat traukiamas per dantį, mat aktorė yra neįtikėtinai panaši į jo mamą, buvusią „Spice Girls“ narę ir drabužių dizainerę.

„Phoebe buvo prasitarusi, kad anksčiau, kai dar dirbo modeliu, buvo uždirbusi pinigų už tai, kad yra Victorios antrininkė.

Ji tikrai nesitikėjo, kad kada nors taip artimai bičiuliausis su savo dievaite“, – kalbėjo šaltiniai.

Namus palietė liepsnų liežuviai

Dėl miškų ir krūmynų gaisrų Kalifornijos valstijoje buvo paskelbta nepaprastoji padėtis. Vienas iš jų įsiplieskė netoli Los Andželo.

Tūkstančiai šio miesto ir regiono gyventojų buvo evakuoti. Tai padaryti teko ir prabangių rajonų gyventojams.

Tarp jų ir garsiam aktoriui bei politikui Arnoldui Schwarzeneggeriui, rašoma „FoxNews“. 72-ejų aktorius šią žinią pranešė socialinio tinklo paskyroje.

Vyras rašė, jog saugiai evakavosi, ir tai daryti ragino kitus šio regiono gyventojus. „Mes evakavomės saugiai pusę keturių ryto.

Jei esate evakuacijos zonoje, nesisukiokite aplink. Išeikite. Šiuo metu esu dėkingas geriausiems ugniagesiams pasaulyje, kurie, kaip tikri veiksmo filmo herojai, stojo ginti savo kolegų kaliforniečių nuo pavojaus“, – socialinio tinklo paskyroje rašė A.Schwarzeneggeris.

Sulieknėjusi ir laiminga

Pasaulį balsu užkariavusi britų dainininkė Adele (31 m.) išgarsėjo lyriškomis baladėmis, tad šou ant scenos jai buvo nereikalingi.

Moteris ryžosi pokyčiams – atsikratė daugiau nei dešimties kilogramų ir nė neketina sustoti. Atsikratyti antsvorio britei padėjo pilatesas. Anksčiau buvo teigiama, kad jos figūra pasikeitė gimus sūnui Angelui.

Tada ji liovėsi kasdien gerti po 10 puodelių arbatos su cukrumi, taip pat metė rūkyti. „Ji pradėjo maitintis labai sveikai, valgyti daug vaisių ir daržovių, liesų baltymų ir sudėtinių angliavandenių“, – seniau paaiškino Adele dietologė Jennifer Irvine.

Kad ir kaip būtų, neseniai vykusiame reperio Drake’o gimtadienyje ji atrodė stulbinamai. 33-iojo gimtadienio šventėje Adele vilkėjo ilga juoda suknele atvirais pečiais.

Esminių pokyčių pro akis nepraleido ir ji pati. „Seniau aš verkdavau, bet dabar prakaituoju. Laimingo gimtadienio vienam geriausių ir linksmiausių žmonių, kokį tik pažinojau“, – instagrame rašė Adele.

Po skyrybų – viešumoje su dukra

Aktorius, juostos „Taip gimė žvaigždė“ herojus Bradley Cooperis (44 m.) pasirodė viešumoje su dvimete dukrele Lea De Seine.

Fotografai retuose kadruose įamžino, kaip vyras stebėjo 22-ąjį kartą vykusius apdovanojimus „Mark Twain Prize for American Humor“ Vašingtone.

Vyras vilkėjo juodos spalvos kostiumą, o mažylė buvo papuošta žvaigždutėmis marginta juodos spalvos suknele, baltos spalvos pėdkelnėmis ir mėlyna liemene.

B.Cooperis į apdovanojimų vakarą atvyko norėdamas pagerbti bičiulį Dave’ą Chappelle’ą, kuriam įteikta Johno F.Kennedy menų centro įsteigta Marko Twaino premija už amerikiečių humorą. Bradley dukrelės Leos De Seine susilaukė su buvusia mylimąja modeliu Irina Shayk.

Pora pradėjo susitikinėti 2015-aisiais, o 2017-ųjų kovą jų šeimą papildė pirmagimė dukra. Bradley ir Irina pasuko skirtingais keliais šių metų birželį po ketverių drauge praleistų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.