Savaitės blykstėse – Rasos Arlauskienės ir Karolinos Meschino skyrybos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Iš kairės: Rasa Arlauskienė su vyru Raimondu, Karolina Meschino su draugu Remigijumi. <br>LR archyvo nuotr. 
Iš kairės: Rasa Arlauskienė su vyru Raimondu, Karolina Meschino su draugu Remigijumi. <br>LR archyvo nuotr. 
Asmeninio archyvo nuotr. 
Asmeninio archyvo nuotr. 
A.Aleksejevič nuotr. 
A.Aleksejevič nuotr. 
Krepšininko Deivido Dulkio (31 m.) ir jo mylimosios McCall Maynor (30 m.) šeimą aplankė dvigubas džiaugsmas.  <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Krepšininko Deivido Dulkio (31 m.) ir jo mylimosios McCall Maynor (30 m.) šeimą aplankė dvigubas džiaugsmas.  <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Krepšininko Deivido Dulkio (31 m.) ir jo mylimosios McCall Maynor (30 m.) šeimą aplankė dvigubas džiaugsmas. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Krepšininko Deivido Dulkio (31 m.) ir jo mylimosios McCall Maynor (30 m.) šeimą aplankė dvigubas džiaugsmas. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Rasa ir Raimondas Arlauskai.<br>LR archyvo nuotr. 
Rasa ir Raimondas Arlauskai.<br>LR archyvo nuotr. 
Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius. <br>LR archyvo nuotr. 
Saulius Vikšraitis. <br>LR archyvo nuotr. 
Saulius Vikšraitis. <br>LR archyvo nuotr. 
Dainius Dimša. <br>Stop kadras.
Dainius Dimša. <br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 12:25 PM

Tvirtai apkabino popdievaitę

Kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius 29-ąjį gimtadienį prisimins ilgai. Šventės išvakarėse, lapkričio 4-ąją, Las Vegase viešėjęs vyras susitiko su dievinama atlikėja amerikiete Lady Gaga (33 m.).

„Nesakyčiau, kad atmintinai moku jos dainų žodžius, bet man ji labai patinka ir tai galiu pasakyti garsiai. Jos mintys ir skleidžiama žinutė žmonėms apie meilę sau ir kitiems – kažkas labai įtaigaus ir tobulo.

Nežinau, ką kito, nei ilgą užtęstą iš streso „Yes, of course“ (liet. – taip, žinoma) galima buvo atsakyti, kai Lady Gaga manęs paklausė, ar man patiko jos pasirodymas (su ja susitikau po koncerto praėjus maždaug pusvalandžiui).

Jeigu turite svajonių, darykite viską, kad jos išsipildytų. Man iš pirmo karto nepavyko – po pasirodymo ji susitinka tik su 10 žiūrovų.

Bet dabar negaliu atsidžiaugti tuo, kas įvyko. Tiesa, visą laiką atrodė, kad sapnavau, kol į pašto dėžutę neįkrito šis įrodymas.

Svajokit, nesustokit! Na, o mano atostogos šiandien baigėsi. Gerai jaučiuosi tik todėl, kad kišenėje turiu kitas.

Beje, du įdomūs faktai: 1. Kai apkabinau Lady Gagą, ji taip prisiglaudė, kad ant švarko liko daug jos makiažo. Dilema – ar nešti į valyklą, ar palikti. 2. Kai man buvo užkabinta „Meet & Greet“ auksinė apyrankė, patvirtinanti, kad po koncerto su ja susitiksiu, galėjau ją parduoti (turėjau pasiūlymą) už 7000 JAV dolerių“, – džiaugėsi keliautojas.

Sunki liga smogė iš pasalų

Žinomą šokėją Dainių Dimšą (32 m.) į patalą paguldė erkinis encefalitas. „Niekada nemaniau, kad tai gali nutikti man... Esu sukrėstas. Dabar suprantu, kad viskas galėjo baigtis tragiškai“, – sunkiai žodžius rinko vyrų grupės „Džentelmenai“ narys.

Prieš du mėnesius likus vos kelioms valandoms iki suplanuoto koncerto Dainiui teko skubiai vykti į ligoninę.

„Savaitę šokinėjusi temperatūra jau nebekrito žemiau 39 laipsnių netgi vartojant paracetamolio turinčius vaistus, prasidėjo galvos skausmai su stipriais žaibavimais joje, pastebėjau, kad prarandu koordinaciją, nebepastoviu ant kojų, stipriai mėto į šonus, pykina, pila prakaitas. Supratau, kad koncertuoti nebepavyks, todėl brolis nedelsdamas nuvežė į ligoninę“, – pasakojo Dainius.

Jis mano, kad užkratą pasigavo vaikščiodamas miške Alytuje. Po kelių dienų šokėjas pajuto lengvo peršalimo simptomus, bet jų nesureikšmino. Tačiau praėjus trims savaitėms pradėjo jaustis taip blogai, kad negalėjo paeiti. Išvežtas į ligoninę čia jis praleido dvi savaites.

Jo būklė buvo tokia sunki, kad nebeatpažino žmonių, painiojo vardus, neprisiminė itin svarbių datų, o kalba buvo nerišli. „Dar ir dabar streikuoja atmintis, kankina galvos skausmai, padarinius vis dar jaučiu ir jausiu ilgai. Noriu kuo greičiau atgaivinti subadytą kūną, stuburą ir atkurti koordinaciją, kuri vis dar sutrikusi“, – pokalbį užbaigė Dainius.

Dainininkės drabužinėje – Kalėdos

Dainininkė, vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė (34 m.) jau pradėjo ruoštis žiemos šventėms. Žinoma moteris prasitarė, kad šiemet būtinai pasirūpins ir Kalėdomis kvepiančia artimųjų apranga.

„Žinau, kuo pasipuošiu šventinį vakarą kartu su savo šeima“, – sakė atlikėja, tapusi nuotaikingos fotosesijos veidu.

„Kalėdų metas – nepaprastai šiltas ir mano labai laukiamas metų laikas! Mielai perteikiau tą pakilią, žaismingą ir šventišką nuotaiką. Manau, nuotraukos išėjo ypač linksmos ir šventiškos“, – kalbėjo O.Pikul-Jasaitienė.

Dvyniai!

Krepšininko Deivido Dulkio (31 m.) ir jo mylimosios McCall Maynor (30 m.) šeimą aplankė dvigubas džiaugsmas. Šeimą papildė dvynukai – jiems gimė sūnūs. 2017-aisiais dukrelės Ailos James susilaukusi pora šią žinią pranešė instagrame.

„Leo ir Kai“, – prie nuotraukos su širdele brūkštelėjo Deividas ir pasidžiaugė, kad dvyniai gimė lapkričio 12 dieną. Pora susituokė 2013-ųjų birželį Amerikoje.

Nutrūko santykiai

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (24 m.) prakalbo apie nutrūkusius romantiškus ryšius su grupės „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi (22 m.).

„Jis yra mano svajonių vaikinas ir dar daugiau. Tiesiog būna visokių laikotarpių ir krizių. Mūsų situacijoje kaltų nėra, mes jau porą mėnesių labai daug kalbamės ir analizuojame, į kokį mes čia užburtą ratą esame įsisukę. Nežinau, ar tai pertrauka, bet kol kas nusprendėme, kad mums geriau pabūti atskirai“, – skelbė žinoma mergina.

Nebe kartu

Renginių organizatorė Rasa Arlauskienė deda tašką savo santuokoje. Ji ir verslininkas Raimondas Arlauskas skiriasi. Pusę metų pora gyvena atskirai. 2017-ųjų rugsėjį R.Arlauskienė buvo davusi atvirą interviu apie darbus ir šeimą.

„Mes labai skirtingi. Jis – nuosaikus, ramus, santūrus, vyriškas, tvirto būdo, protingas. Manau, tik protingas vyras gali ištverti su manimi“, – atviravo ji.

Skyrybos

Kauno apylinkės teismo rūmuose atverta dar viena žinomos poros skyrybų byla. Plastinės chirurgijos specialistas Saulius Vikšraitis su žmona Aurelija suka skirtingais keliais. Skyrybų prašymą teismui pateikė ieškove byloje tapusi A.Vikšraitienė.

Moteris sieks įrodyti, kad santuoka nutrūko dėl sutuoktinio kaltės. Taip pat norima padalyti santuokiniu pripažintą turtą ir prisiteisti neturtinę žalą. Abu sutuoktiniai nusiteikę ginti savo interesus: tiek Sauliui, tiek Aurelijai teisme atstovaus po du atstovus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.