Daina Bosas, Indrė Stonkuvienė, Saulius Skambinas – apie įvairiausius komentarus

Žurnalas „Stilius“ kiekvieną savaitę žinomiems žmonėms užduoda savaitės klausimą. Šį kartą pasiteiravome, ar jie skaito apie save komentarus. 

Monika Šedžiuvienė, Indrė Stonkuvienė, Daina Bosas, Žilvinas Grigaitis, Saulius Skambinas.<br>LR montažas.
Monika Šedžiuvienė, Indrė Stonkuvienė, Daina Bosas, Žilvinas Grigaitis, Saulius Skambinas.<br>LR montažas.
Indrė Stonkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Žilvinas Grigaitis.<br> LR archyvo nuotr.
 Žilvinas Grigaitis.<br> LR archyvo nuotr.
Daina Bosas (per vidurį).<br> LR archyvo nuotr.
Daina Bosas (per vidurį).<br> LR archyvo nuotr.
Saulius Skambinas.<br> LR archyvo nuotr.
Saulius Skambinas.<br> LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 4, 2019, 6:34 PM

Verslininkė Daina Bosas (48 m.):

Komentarų nebeskaitau nuo tada, kai supratau, kad žmonės ten rašo norėdami išlieti savo nuoskaudas ir pyktį. Nieko protingo ir konstruktyvaus komentaruose nerasi, tad kam gaišti laiką? Be to, nevertinu rimtai žmonių, kurie komentuoja anonimiškai ir tik pasislėpę už kompiuterio ekrano jaučiasi drąsūs.

Prekės ženklo „Le Cercle by Pernod Ricard“ ambasadorius Žilvinas Grigaitis (49 m.):

Neskaitau. Nors buvo laikas, kai skaičiau, bet nieko gero neperskaičiau. Komentatoriai man atrodo panašūs į visiškus ožius, nes komentuoja todėl, kad tik pakritikuotų, nesupranta esmės ar situacijos. Aš priimu konstruktyvią kritiką ar pastabas, nes visko žinoti, mokėti, suprasti negali, bet, deja, to nerandu komentaruose.

Šokėjas Saulius Skambinas (41 m.):

Komentarų principingai neskaitau, nes man visiškai nesvarbi svetimų žmonių nuomonė apie mano gyvenimą. Ir nemanau, kad komentatoriai turi teisę spręsti, kas yra teisinga, o kas ne. Gyvenimas mano ir noriu jį nugyventi taip, kaip noriu aš. Nes supratau, kad komentarus dažniausiai rašo tik tie, kurie patys neturi ką pasakyti apie savo gyvenimą. Ką gero ar blogo gali pakomentuoti žmogus, kuris manęs asmeniškai nepažįsta? O jeigu vis tiek tai daro, vadinasi, tai visiški paistalai. Kam tada gaišti laiką juos skaitant?

Televizijos laidų vedėja, iniciatyvos „Moterų pasaulyje“ įkūrėja Indrė Stonkuvienė (33 m.):

Komentarų prie straipsnių neskaitau, tačiau tuos, kurie atsiranda mano profilyje, skaityti privaloma. Savo profilį laikau labai artimu ir man atrodo normalu apžvelgti, kas ten vyksta. Man gana keisti žmonės, kurie sako, kad neskaito komentarų apie save. Greičiausiai jie kalba apie komentarus prie straipsnių – šiai nuomonei aš pritariu, tačiau jei jie neskaito komentarų savo profiliuose, meluoja patys sau. Tai yra normalu žmonėms, kurių darbas neatsiejamas nuo jų auditorijos ir žmonių.

Atlikėja Monika Šedžiuvienė (27 m.):

Būna visaip. Dažniausiai neskaitau ir specialiai nebėgu ieškoti, kas ir ką pakomentavo. Net ir pačių straipsnių neskaitau ar net nežinau, kad jie yra parašyti. Tačiau socialiniuose tinkluose po nuotraukomis juos paskaitau, nes šito neįmanoma nepastebėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.