Milijonų numylėtinis tapo mados dievaičiu

Archie – vienas įžymiausių pasaulio kūdikių. Mažasis Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos narys jau lankėsi Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) ir dalyvavo susitikime su Nobelio taikos premijos laureatu Desmondu Tutu (88 m.).

Mažasis Archie skraido privačiu lėktuvu ir gyvena apsuptas prabangos.<br>Scanpix
Mažasis Archie skraido privačiu lėktuvu ir gyvena apsuptas prabangos.<br>Scanpix
Vos 4 mėn. Archie – tikra žiniasklaidos žvaigždė.
Vos 4 mėn. Archie – tikra žiniasklaidos žvaigždė.
Vizito į Afriką metu princui Harry su žmona Meghan teko dažnai skirtis su pirmagimiu, nes turėjo atlikti karališkosios šeimos pareigas.
Vizito į Afriką metu princui Harry su žmona Meghan teko dažnai skirtis su pirmagimiu, nes turėjo atlikti karališkosios šeimos pareigas.
Nobelio taikos premijos laureatas Desmondas Tutu liko sužavėtas britų karališkojo kūdikio.
Nobelio taikos premijos laureatas Desmondas Tutu liko sužavėtas britų karališkojo kūdikio.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 19, 2019, 5:40 PM, atnaujinta Dec 23, 2019, 10:36 AM

Jei Sasekso kunigaikščio Harry (35 m.) ir jo sutuoktinės Sasekso kunigaikštienės Meghan (38 m.) pirmagimis Archie, kuriam septyni mėnesiai, taptų reklamos veidu, tai būtų toks pat vertingas kaip futbolo žvaigždė portugalas Cristiano Ronaldo (34 m.).

Jo rinkos vertė siekia pusę milijardo eurų, rašoma „Lietuvos ryte“ žurnale „Stilius“.

Mažasis Archie neparduoda milijonų sporto marškinėlių su savo vardu ar atvaizdu, bet tokie pat kaip jo vilkimi šliaužtinukai išperkami per kelias minutes.

Kaip ir baltos bei mėlynos spalvų dryžiais išmargintos kelnės su petnešomis ar balti prekių ženklo „H & M“ ekologiškos medvilnės marškinėliai ilgomis rankovėmis. Jų kaina – 18 eurų.

Taip Keiptaune Sasekso kunigaikštienė Meghan aprengė sūnų Archie prieš susitikimą su anglikonų arkivyskupu bei Nobelio taikos premijos laureatu D.Tutu ir jo dukterimi Thandeka Tutu-Gxashe (61 m.).

Kaipmat buvo išpirktos ir prabangaus prancūzų prekių ženklo „Bonpoint“ kojinaitės (kaina – 18 eurų), kokias mūvėjo Archie.

Mažasis karališkosios šeimos narys jau pirmaisiais gyvenimo metais britų ekonomiką papildė 2,1 mlrd. eurų pelnu, informavo Nortvičo (Anglija) mažmeninės prekybos tyrimų centro direktorius Joshua Bamfieldas.

Nors pats Archie neuždirba milijoninių sumų iš reklamos, jo tėvai kunigaikštienė Meghan ir kunigaikštis Harry stengiasi, vaizdžiai sakant, pelnyti taškų jo drabužėliais ir pasirodymais viešumoje.

Net mažiausios detalės pasirenkamos neatsitiktinai. „H & M“ derinys, išrinktas kelionei į Afriką, turėjo simbolizuoti kuklumą. Ir Sasekso kunigaikštienės brolienė Kembridžo kunigaikštienė Catherine (37 m.) savo vaikus mielai rengia nebrangių prekių ženklų drabužiais.

Šių metų sausį kunigaikštienė Meghan buvo išpeikta dėl to, kad drabužiams išleidžia per daug pinigų. Jau netrukus į vieną susitikimų moteris atvyko vilkėdama vos 30 eurų kainuojančiu drabužiu. Toks princo Harry žmonos žingsnis sulaukė pagyrų.

Tačiau toks kuklumas turi mažai ką bendro su realybe. Mažylis Archie skraido privačiu lėktuvu ir gyvena apsuptas prabangos. Jo tėvų būsto pertvarka atsiėjo 2,7 mln. eurų.

Pirmas oficialus Archie viešas pasirodymas – neskaitant liepos mėnesį vykusių krikštynų – dalyvaujant susitikime su anglikonų arkivyskupu ir Nobelio taikos premijos laureatu D.Tutu nebuvo atsitiktinis.

D.Tutu buvo pirmo demokratiškai išrinkto PAR prezidento Nelsono Mandelos (1918–2013) patikėtinis, palaikęs draugiškus santykius ir su Velso princese Diana (1961–1997).

Svečiams Nobelio taikos premijos laureatas, be savo paties parašytų religinių knygų, įteikė dvi princesės Dianos nuotraukas su N.Mandela. Jos buvo padarytos keli mėnesiai iki Dianos mirties 1997-ųjų rugpjūtį. Vieną nuotrauką D.Tutu skyrė Harry ir jo šeimai, kitą – jo broliui princui Williamui (37 m.).

Mažojo Archie ir D.Tutu nuotraukos, kaip ir kadaise Velso princesės Dianos su N.Mandela, įeis į istoriją.

Anglikonų arkivyskupas pabučiavo Archie ir pakvietė trijulę išgerti arbatos.

Ant vaišių stalo puikavosi kelių aukštų padėklas su naminiais pyragaičiais, ant kurių, be užrašo „Keiptaunas 2019“, buvo išraityta „love“ („meilė“), „hope“ („viltis“), „peace“ („taika“) ir „metoo“ („aš taip pat“).

Su Nobelio taikos premijos laureatu D.Tutu Meghan ir Harry kalbėjosi ne tik apie vaikų apsaugą, bet ir asmeninėmis temomis.

Princas Harry pasidžiaugė, kad sūnus stengiasi pasiekti aukštai esančius daiktus ir mėgina atsistoti.

Tuo metu mažylis gražiai šypsodamasis žvelgė į kameras tarsi profesionalus modelis.

D.Tutu dukrą Th.Tutu-Gxashe pakerėjo mažasis Archie. Ji netgi pajuokavo, kad ateis metas, kai jis sudaužys širdis daugybei merginų.

Draugiškai šnekučiuojantis buvo nuspręsta, kad Archie nepaprastai panašus į savo tėvą princą Harry, bet tamsias, skvarbias akis yra paveldėjęs iš mamos.

Po susitikimo su D.Tutu princas Harry dar lankėsi Botsvanoje, Angoloje ir Malavyje.

Lankydamasis Angoloje, netoli centrinio Uambo miesto, princas Harry apsivilko žydrą neperšaunamą liemenę, užsidėjo permatomą veido skydą ir žengė išminuotu keliu.

Taip jis prisiminė laikus, kai čia 1997-aisiais ėjo jo motina velionė Velso princesė Diana.

Su sūnumi Archie likusi kunigaikštienė Meghan neleido laiko veltui – apsilankė vienos Keiptauno universiteto studentės nužudymo vietoje.

Praėjusį mėnesį įvykdyta žmogžudystė sukėlė daug protestų ir pasipiktinimą tarptautiniu mastu.

Taip pat Sasekso kunigaikštienė Meghan buvo susitikusi su ŽIV sergančiomis motinomis, kurioms teikiama labdaros organizacijos „mothers2mothers“ pagalba, dalyvavo ir susitikime su PAR moterų verslo lyderėmis ir politikais.

Sasekso kunigaikštienės Meghan motinystės atostogos oficialiai jau baigėsi, bet ji apgalvotai renkasi, kuriuose renginiuose dalyvauti, ir stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su sūnumi Archie.

Parengė: O.Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.