Savaitės blykstėse – išskirtinis R. Lukoševičiūtės dukros vardas ir radiją palikęs M. Stasiulis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Rūta ir Marius Daudai bei Mindaugas Stasiulis. <br>A.Gerulskio ir LR archyvo nuotr. 
Rūta ir Marius Daudai bei Mindaugas Stasiulis. <br>A.Gerulskio ir LR archyvo nuotr. 
Mindaugas Stasiulis. <br>LR archyvo nuotr. 
Mindaugas Stasiulis. <br>LR archyvo nuotr. 
Rūta ir Marius Daudai. <br>A.Gerulskio nuotr. 
Rūta ir Marius Daudai. <br>A.Gerulskio nuotr. 
Vaida, Rolandas ir Atas Skaisgiriai. <br>LR archyvo nuotr. 
Vaida, Rolandas ir Atas Skaisgiriai. <br>LR archyvo nuotr. 
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Ramūnas ir Edita Šiškauskai. <br>LR archyvo nuotr. 
Ramūnas ir Edita Šiškauskai. <br>LR archyvo nuotr. 
Karolina Meschino. <br>LR archyvo nuotr. 
Karolina Meschino. <br>LR archyvo nuotr. 
Baiba Skurstene-Serdiukė ir Mykolas Serdiukas. <br>LR archyvo nuotr. 
Baiba Skurstene-Serdiukė ir Mykolas Serdiukas. <br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2020-01-17 16:56

Paliko radiją

Jau kurį laiką radijo stoties M-1 klausytojai nebegirdi laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio (39 m.) balso. Paaiškėjo, kad žinomas vyras, kuris čia ne tik 12 metų vedė rytinį šou, bet ir dirbo programų direktoriumi, nebėra M-1 komandos narys.

„Viskas sutarta, visos pusės patenkintos, nors, aišku, be sentimentų neapsieita. Juk nėra lengva užbaigti svarbius dalykus. Nesakėme „sudie“. Tiesiog šis etapas baigtas. Išeinu ne į pensiją, o į atsargą“, – apie savo pasitraukimą iš darbo vietos kalbėjo M.Stasiulis.

Jis taip pat veda TV3 laidas „Gero vakaro šou“ bei „X faktorius“, kitus televizijos projektus ir renginius, yra TV3 televizijos rinkodaros direktorius. „Veiklos yra. Ir dabar dar per daug“, – nusijuokė žinomas televizijos veidas.

Dukrai vardą sukūrė patys

Iškart po švenčių televizijos projektų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (44 m.) su 15 metų jaunesniu vyru Mariumi susilaukė antro vaiko. Sausio 2-ąją jiems gimė dukra. Laimingi tėvai mergaitę pavadino Sakmėja.

„Tai vienintelis toks vardas Lietuvoje, kilęs nuo žodžio „sakmė“. Kažkas mistiško. Naktį kilo idėja, o vyras pasiūlė pridėti galūnę. Sukūrėme naują vardą, skambantį lietuviškai. Džiaugiamės, kad pavyko ir kad dukrytei jis tiko“, – šypsojosi Sakmėjos mama.

Moteris prisiminė, kaip jautėsi, kai sužinojo, kad laukiasi vaikelio. Tuomet ją aplankė didelė ramybė. „Kai šitiek laiko lauki ir pagaliau vaikelis praneša, kad ateis, tada tiesiog nurimsti, šypsaisi ir džiaugiesi“, – tarstelėjo ji.

R.Lukoševičiūtė-Daudienė pasakojo, kad visas nėštumo laikotarpis buvo gana ramus. Ir iššūkių jokių nebuvo – anot jos, viskas priklauso nuo požiūrio.

„Jei moteris nėštumą priima kaip iššūkį, jis toks ir tampa. Jei kaip savaime suprantamą dalyką, tuomet jokiais iššūkiais nekvepia – gyvenimas teka toliau“, – kalbėjo ji.

Sulaukė trokštamos dovanos

Vaidos (31 m.) ir Rolando (50 m.) Skaisgirių sūnus Atas atšventė 7-ąjį gimtadienį. Šventinį rytą berniukas pasidžiaugė galimybe žiūrėti filmus, skirtus vyresniems nei septynerių metų vaikams, o vėliau judrus, sportą mėgstantis sukaktuvininkas su artimaisiais išsiruošė į pramogų centrą užsiimti aktyvia veikla.

Gimtadienio staigmena jam tapo išskirtinis krepšinio kamuolio formos tortas. Šia sporto šaka Atą užkrėtė tėtis – berniukas po pamokų lanko treniruotes. Į savo šventę Atas pakvietė daugiau nei dvidešimt draugų.

V.Skaisgirė prasitarė, kad berniukas sulaukė kalno dovanų. Tėvai patarė iš karto jų neišpakuoti – geriau kas dieną save pradžiuginti staigmena ir taip mėgautis gimtadieniu visą mėnesį. Vaida ir Rolandas sūnui padovanojo lego robotą – šio žaislo Atas labai norėjo.

Nors susitaikė, teismas išskyrė

Spalio pradžioje Lietuvą apskriejo netikėta žinia – „patrulis“ Algirdas Radzevičius (42 m.) su žmona Milisandra (37 m.) suka skirtingais keliais. Tačiau dar labiau nustebino faktas, kad per šventes pora susitaikė. Jie socialiniuose tinkluose viešina bendras nuotraukas ir, regis, atrodo laimingi kaip niekad.

Vis dėlto, kaip lnk.lt internetinėje laidoje „Atsakyk“ atskleidė Algirdas, teismas juodu jau spėjo oficialiai išskirti. „Šiame etape noriu ramybės, susitelkti į save, savo gyvenimą ir apmąstymus. Šiuo metu man sunkus periodas, mažu mažiausiai galvoju apie kitas moteris ir vaikus“, – laidoje kalbėjo atlikėjas.

Po šeimyninės dramos „patrulis“ sutiko pasidalyti patirtimi, kaip nepasiduoti šiuolaikinei madai skirtis ir išsaugoti santuoką.

„Kalbėtis. Aš manau, kad svarbiausia yra kalbėtis. Ir į viską reikia žiūrėti, viską spręsti civilizuotai. Visur reikia kiek įmanoma išlaikyti blaivų protą, nepasiduoti emocijoms, kurios, manau, labai dažnai ir sujaukia žmonėms protą.

Užsidegam, užsiplieskiam, pasakom negražių žodžių, kurie yra negrąžinami. Mūsų atveju to nebuvo, atrodo, viskas buvo gerai, tačiau trūko tik pokalbių, kurie viską sugrąžino į savo vėžes, ir mes vėl kartu“, – atviravo A.Radzevičius.

Stojo už baro

Aktorius Marius Jampolskis (41 m.) naujame lietuviškame seriale „Brangioji, aš perskambinsiu“ pasimatavo nepatogų vaidmenį. Jam teko šlovę ir karjerą praradusio, alkoholyje paskendusio barmeno vaidmuo. Baras, už kurio stovės Marius, ir bus pagrindinė viso serialo filmavimo aikštelė.

„Pirmą kartą turėjome galimybę filmavimus rengti vienoje vietoje – Kaune, specialiai serialui įrengtame bare“, – pasidžiaugė prodiuserių kompanija „Videometra“.

Netikėtas siužetas, aistros, pykčiai, meilės trikampiai – realybę atitinkančios situacijos primins Holivudo filmus.

„Situacijų komedija – labai sudėtingas žanras. Vaidinti tenka ne gabaliukais, o ištisomis scenomis. Tai primena darbą teatre. Viskas vyks tame bare – toje pačioje vietoje, o tai irgi primena teatrą. Tiesą sakant, neatsimenu, kad būtų tekę kada nors vaidinti seriale spektaklio principu“, – pasakojo M.Jampolskis.

Pirmąją serialo, kuriame vaidmenis taip pat kurs aktoriai Elzė Gudavičiūtė, Tomas Rinkūnas, Andrius Bialobžeskis ir atlikėjas Vaidas Baumila, seriją išvysime jau sausio 13-ąją per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Gyvena laukimu

Dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė (34 m.) su vyru kikboksininku Mykolu (28 m.) netrukus sūpuos antrą atžalą. Vokalo mokytoja ir atlikėja jau išėjo motinystės atostogų. „Kas tuokiasi, kas skiriasi, o kas per šventes arbūzus valgo“, – džiugiai žinią priėmė nėštukė.

Sulaukė gandrų

Buvęs krepšininkas Ramūnas Šiškauskas (41 m.) su žmona Edita (38 m.) susilaukė ketvirto vaiko. Artėjant žiemos šventėms šeimai gimė berniukas. Vilniaus gimdymo namuose pasaulį išvydusiam naujagimiui Šiškauskai suteikė Juliaus vardą.

Nauja meilė

Lapkričio pradžioje viešai apie skyrybas su mylimuoju grupės „Flying Saucer Gang“ lyderiu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu (22 m.) pranešusi socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (24 m.) puoselėja jausmus naujam mylimajam.

Juo tapo buvusio vaikino draugas bei grupės narys Dominykas Ježeris, geriau žinomas „OG Version“ slapyvardžiu. Dėl tokio pasirinkimo Karolina atsidūrė skandalo sūkuryje ir patyrė patyčių, dėl kurių kuriam laikui buvo ištrynusi savo instagramo paskyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.