Žvaigždžių savaitėje – sunki Ozzy Osbourno liga ir lietuviškų šaknų turinčios Bar Refaeli laimė

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Bar Refaeli ir Osbourne'ų šeima. <br>Asmeninio albumo ir scanpix nuotr. 
Bar Refaeli ir Osbourne'ų šeima. <br>Asmeninio albumo ir scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Pamela Anderson. <br>Scanpix nuotr. 
Pamela Anderson. <br>Scanpix nuotr. 
Meghan Markle ir princas Harry. <br>Scanpix nuotr. 
Meghan Markle ir princas Harry. <br>Scanpix nuotr. 
Bar Refaeli. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Bar Refaeli. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Feb 2, 2020, 11:05 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų, rašoma „Lietuvos ryto“ žurnale „Stilius“.

Aktorėms – etiketo pamokos

Amerikietės Louisos May Alcott (1832–1888) prieš pusantro šimto metų parašytas romanas „Mažosios moterys“ laikomas tikra savo žanro klasika.

Naujausia, Gretos Gerwig (36 m.) režisuota, versija, kuri gavo net 6 „Oskarų“ nominacijas, yra jau aštuntoji knygos ekranizacija. Joje pagrindines herojes seseris vaidina aktorės Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh ir Eliza Scanlen.

Kad grąžintų žiūrovus į praeitį ir padėtų jiems įsijausti į pasakojamą istoriją, filmo kūrėjai ne tik gilinosi į to laiko realybę, bet ir pasamdė aktoriams etiketo ir dialogų mokytojus. Jie mokė juos XIX a. vyravusių elgesio taisyklių bei manierų.

„Tai buvo sunkiausia dalis. Esu prieš tai vaidinusi istoriniuose filmuose, tačiau Greta į šį reikalą žvelgė taip rimtai, kad teko ne tik mokytis vaidinti iš naujo, bet ir tapti rimtais istorijos žinovais“, – pasakojo E.Watson.

Atskleidė sveikatos problemas

Jungtinės Karalystės roko žvaigždei, buvusiam grupės „Black Sabbath“ nariui Ozzy Osbourne’ui (71 m.) diagnozuota Parkinsono liga.

Apie tai jis prakalbo atvirame interviu laidoje „Good Morning America“, kur dalyvavo su žmona Sharon. Vyras sakė nebegalintis slėpti, su kokiomis sveikatos problemomis susiduria ir kiek medikamentų kasdien jam tenka suvartoti.

Atlikėjas pasakojo, kad apie ligą sužinojo po to, kai sunegalavęs apalpo. Ilgą laiką medikams nepavyko išsiaiškinti skausmo priežasčių.

O.Osbourne’as, gąsdindamas, kad vos neatsidūrė karste, gerbėjų prašė neignoruoti juntamų simptomų ir, jei yra poreikis, kuo skubiau kreiptis į gydytojus.

„Tai buvo siaubinga patirtis mums visiems. Man buvo atlikta kaklo operacija, po kurios kilo problemų dėl nervų“, – pasakojo rokeris.

Sena meilė nerūdija

Kanados aktorė Pamela Anderson (52 m.) – vėl ištekėjusi moteris. Garsiausios žurnalo „Playboy“ žvaigždės išrinktuoju tapo juostos „Taip gimė žvaigždė“ prodiuseris Jonas Petersas (74 m.).

Tiek Pamelai, tiek Jonui ši santuoka – penktoji. Pora susituokė Malibu per privačią ceremoniją. Kino profesionalas portalui „The Hollywood Reporter“ sakė galėjęs turėti kiekvieną moterį, bet norėjo Pamelos.

„Gelbėtojų“ žvaigždė su būsimu sutuoktiniu susipažino prieš 30 metų garsiojoje „Playboy“ viloje.

Tiesa, sekmadienį paaiškėjo, kad po vos 12 dienų trukusios santuokos pora išsiskyrė. 

Atsisakę titulų siekia privatumo

Jungtinės Karalystės bulvarinėje žiniasklaidoje paskelbus paparacų darytas Meghan Markle (38 m.) nuotraukas, princas Harry (35 m.) ir jo žmona pagrasino žiniasklaidai teisiniais žingsniais.

Pasak laikraščio „The Guardian“ ir stoties „Sky News“, poros advokatai argumentuoja, kad nuotraukos darytos be Meghan sutikimo. Bulvariniuose laikraščiuose „The Sun“ ir „Daily Mail“ pasirodė Meghan nuotraukos iš Vankuverio salos, kuriose ji neša savo aštuonių mėnesių sūnelį Archie.

Įtariama, kad nuotraukas darė krūmuose lindėjęs fotografas. Harry ir Meghan jau praėjusį spalį kaltino britų bulvarinę žiniasklaidą „negailestinga kampanija“.

Meghan tada dėl asmeninio laiško paviešinimo padavė į teismą laikraštį „Mail on Sunday“. Harry kaltino bulvarinę spaudą persekiojant jo žmoną taip, kaip ir jo motiną princesę Dianą, kuri 1997-aisiais žuvo per autoavariją sprukdama nuo paparacų.

Sūpuoja trečią atžalą

Lietuviškų šaknų turintis supermodelis Bar Refaeli (34 m.) su vyru Adi Ezra (44 m.) susilaukė trečios atžalos.

Šia žinia moteris pasidžiaugė socialinio tinklo paskyroje. Bar pasidalijo akimirka iš ligoninės. Fotografijoje gražuolė tiesiog švyti – jos veidą puošia šypsena.

„Štai kas yra tikrasis žavesys. Trečias kūdikis per 3 su puse metų. Gyvenimas yra gražus“, – šalia nuotraukos džiaugėsi moteris. Bar ne kartą sakė, kad yra pasirengusi karjerą aukoti dėl didelės šeimos. Su vyru B.Refaeli augina dvi atžalas – dukreles Liv (3 m.) ir Elle (2 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.