Savaitės blykstėse – Ramūno ir Justinos Rudokų šventė bei Valdos Bičkutės pirmagimis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

LR archyvo nuotr. 
LR archyvo nuotr. 
Erika Vitulskienė. <br>fotogenijai.lt nuotr. 
Erika Vitulskienė. <br>fotogenijai.lt nuotr. 
Erikos Vitulskienės kūriniai. <br>Kotrynos Rybelytės nuotr. 
Erikos Vitulskienės kūriniai. <br>Kotrynos Rybelytės nuotr. 
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Ineta Stasiulytė su dukromis. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Ineta Stasiulytė su dukromis. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Ramūnas ir Justina Rudokai.<br>LR archyvo nuotr. 
Ramūnas ir Justina Rudokai.<br>LR archyvo nuotr. 
Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas. <br>LR archyvo nuotr. 
Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas. <br>LR archyvo nuotr. 
Ramūnas ir Justina Rudokai.<br>LR archyvo nuotr. 
Ramūnas ir Justina Rudokai.<br>LR archyvo nuotr. 
Linas Vaitkevičius ir Rūta Lukšaitė. <br>Asmeninio archyvo nuotr.
Linas Vaitkevičius ir Rūta Lukšaitė. <br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Feb 8, 2020, 11:32 AM

Kalba apie pagausėjimą

Aktorius Ramūnas Rudokas (51 m.) ir modelis Justina Žeimytė-Rudokė (23 m.) atšventė antrąsias vestuvių metines. Nors Justina Ramūną vadina savo geriausiu draugu, neslepia, kad pastarieji dveji metai davė nemažai pamokų.

„Kiekviena diena santuokoje – pamoka. Kasdien mokausi vis naujų dalykų. Pirmiausia reikėjo išmokti, kad nebėra „aš“, atsirado „mes“, – sakė Raido Ramūno mama.

Moteris pasidžiaugė, kad juodu vis dar gyvena jaunavedžiams pažįstamu džiaugsmu.

„Negalėčiau pasakyti, kad viskas labai pasikeitė. Kaip tik džiaugiamės, jog mums pavyksta gyventi taip, kad kiekvieną vakarą susitikimo laukiame taip pat, kaip ir pirmųjų pasimatymų. Žinoma, per šiuos metus spėjome susipažinti, nes prieš vestuves tikrai tam per daug laiko neturėjome... (Juokiasi.)

Ir labai džiugu, kad nė vieno iš mūsų tai neišgąsdino. Reikėjo apsišlifuoti, bet galiausiai pavyko tapti ne tik įsimylėjusiais žmonėmis, bet ir geriausiais draugais“, – kalbėjo Justina.

Žinomo aktoriaus žmona taip pat atskleidė požiūrį į santuoką – ar ji keičia santykius?

„Kad viską keičia, tikrai ne. Manau, kad tai – labai individualus dalykas. Man santuoka suteikia pasitikėjimo, pilnatvės jausmą. Gera žinoti, kad tie jausmai ir meilė, kurią jauti žmogui, yra įteisinti ir apipavidalinti“, – sakė J.Rudokė. Nuo tada, kai žiniasklaidoje pasirodė pirmieji pranešimai apie Ramūno ir Justinos laimę, daugiausia dėmesio imta kreipti į jųdviejų amžiaus skirtumą.

Anot moters, šiandien tai – užmiršta tema: „Pastebėjau, kad net straipsnių antraštėse jau nesu linksniuojama kaip 30 metų jaunesnė Ramūno Rudoko žmona, liko tik Ramūno Rudoko žmona.“

Pusantrų metukų sūnų auginanti moteris prasitarė, kad su mylimuoju neatmeta galimybės susilaukti dar vieno vaikelio.

„Minčių, kalbų ir noro ta tema tikrai netrūksta“, – sakė ji.

Nori jaustis seksuali

Mados kūrėja Erika Vitulskienė (31 m.) artėjant šv. Valentino dienai pristatė plius dydžio moteriškų naktinukų kolekciją.

„Merginoms, kurioms sunku rasti sau tinkamo dydžio drabužių – suknelių, palaidinių ar kelnių, lygiai taip pat sunku rasti ir tinkamų apatinių. O juk seksualios ir gundančios norime būti visos!“ – šypsojosi E.Vitulskienė.

Erikai, kaip ir daugeliui moterų, apatiniai – labai svarbi garderobo dalis, kurią dažnai atnaujina.

„Tai mano slaptas ginklas, kuriam niekada negailiu pinigų. Apatiniai, o ypač naktiniai, kuriuos vilkėdamos, vakare meiliai priglundame prie mylimųjų, mums visoms gali būti ne šiaip drabužis, o įkvėpimo, pasitikėjimo ir aistros šaltinis. Nes tik tuomet, kai moteris jaučiasi graži, jaučiasi geidžiama ir laiminga“, – kalbėjo ji. 

Žinomai moteriai patinka neriniuoti naktinukai, kurie palieka šiek tiek intrigos ir paslapties. Rinkdamasi naktinukus, ji pirmiausia atkreipia dėmesį į jų kokybę.

„Svarbu, kad būtų iš kokybiškos medžiagos, gerai pasiūti. Labai mėgstu mėlynus, juodus ar vyšninius. Vilkėdama kokybiškus, žaismingai seksualius, ne itin atvirus naktinukus, žavinga jaučiuosi ne tik naktį, bet ir ryte su vyru gerdama kavą“, – prisipažino ji.

Mamos ir dukros ryšys

Viena talentingiausių kino, teatro ir televizijos aktorių Ineta Stasiulytė (39 m.) vis dar džiaugiasi naujai užplūdusiais motinystės malonumais. Didelė pagalbininkė namuose, prižiūrint prieš metus gimusią dukrą Frėją, Inetai tampa ir jos vyresnioji atžala Upė (15 m.).

„Ji yra ta geroji, protingoji paauglė. Viskas yra gerai, nėra net kuo skųstis. Bet visgi joje aš nematau savęs, esame labai skirtingos tiek pagal būdą, charakterį, tiek pagal skonį“, – pasakojo aktorė. 

Dviejų dukrų mama tikina, kad auginant vaikus labai svarbu jiems leisti patiems atrasti savus pomėgius, savo kelią ir jokių būdu neversti vaiko daryti kažko per prievartą. Anot I.Stasiulytės, didžiausia tėvų ar mokytojų klaida yra stengtis per vaiką įgyvendinti savo pačių neįgyvendintus troškimus.

„Nesvarbu kokioje srity vaikas tobulėtų ar kokį būrelį lankytų, svarbiausia papulti pas tinkamą mokytoją, kuris nelaužytų vaikų psichikos. Tuose pačiuose modelių būreliuose ar šokiuose būna, jog mokytojas iš vaikų siekia maksimumo pilna galva, taip sukeldamas stresą, įtampą.

Svarbiausia ir tėveliams įsiklausyti į vaiko poreikius, ką jis iš tikrųjų nori daryti, o ne įgyvendinti savo paties troškimus, kurių nepasiekei vaikystėje“, – atviravo Ineta, netrukus tapsianti „Podiumas 2020“ vaikų mados konkurso vedėja. 

Nesitikėjo

Susižadėjo krepšininkų pora Dalia Belickaitė (23 m.) ir Edvinas Šeškus (24 m.). Mylimajai sportininkas pasipiršo jiems atostogaujant Filipinuose.

„Taip! Nors iš tikrųjų pasakiau „Tai aišku!“ Visiškai nesitikėjau, dar dabar vaikštau kosmose ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kas jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – pasidžiaugė Dalia.

Pirmagimis! 

Grupės „Žemaitukai“ nariui Linui Vaitkevičiui (26 m.) ir jo sužadėtinei Rūtai Lukšaitei (24 m.) gimė pirmagimis. Pora sulaukė berniuko. kuriam jau spėjo išrinkti vardą.

„Nojus Gintautas Vaitkevičius“, – atskleidė Linas. Vyras, kaip ir žadėjo, dalyvavo gimdyme.

Sulaukė gandrų

Aktorei Valdai Bičkutei (39 m.) ir jos vyrui Mindaugui Valiukui (43 m.) gimė pirmoji atžala. Pora susilaukė mergaitės, kuriai skyrė šventą vardą – Marija. „Šiąnakt atvyko Marija Valiukaitė. Esame sveiki ir laimingi“, – pasidžiaugė Valda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.