Savaitės blykstėse – Arvydo Anušausko pirmagimis ir Andriaus Kandelio nemalonumai

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Lina ir Arvydas Anušauskai bei Andrius Kandelis.  <br>K.Aleksynaitės ir LR archyvo nuotr. 
Lina ir Arvydas Anušauskai bei Andrius Kandelis.  <br>K.Aleksynaitės ir LR archyvo nuotr. 
Irena Starošaitė. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Irena Starošaitė. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Irena Starošaitė. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Irena Starošaitė. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Lina ir Arvydas Anušauskai. <br>K.Aleksynaitės nuotr.  
Lina ir Arvydas Anušauskai. <br>K.Aleksynaitės nuotr.  
Andrius Kandelis. <br>LR archyvo nuotr.
Andrius Kandelis. <br>LR archyvo nuotr.
Vidas Bareikis. <br>LR archyvo nuotr. 
Vidas Bareikis. <br>LR archyvo nuotr. 
Saulius ir Asta Nalivaikos. <br>LR archyvo nuotr. 
Saulius ir Asta Nalivaikos. <br>LR archyvo nuotr. 
Evgenya Redko. <br>LR archyvo nuotr. 
Evgenya Redko. <br>LR archyvo nuotr. 
Aivaro ir Ingos Stumbrų šeima. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Aivaro ir Ingos Stumbrų šeima. <br>Asm. archyvo nuotr. 
Verslininkų Dainos (49 m.) ir Antano (64 m.) Bosų dukra Marija Randers (20 m.) pristatė širdies draugą Marių (20 m).<br>LR archyvo nuotr. 
Verslininkų Dainos (49 m.) ir Antano (64 m.) Bosų dukra Marija Randers (20 m.) pristatė širdies draugą Marių (20 m).<br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Feb 14, 2020, 6:48 PM

Pristatė mylimąjį

Verslininkų Dainos (49 m.) ir Antano (64 m.) Bosų dukra Marija Randers (20 m.) pristatė širdies draugą Marių (20 m). Įsimylėjėliai mokosi tame pačiame ISM universitete, tik Marius – kursu vyresnis. Kadangi jis yra verslininkų Ingos ir Virginijaus Malinauskų sūnus, pora jau nuo pirmųjų pašnekesių rado bendrą kalbą.

„Mano tėvai verslininkai, jo tėvai – taip pat. Taigi natūralu, kad iškart radome bendrų temų“, – kalbėjo mergina. Pora kartu jau 8 mėnesius. „Susipažinome per draugus. Atsidūrėme toje pačioje kompanijoje, lankydavomės tuose pačiuose vakarėliuose. Ėmėme matytis vis dažniau ir tapome pora“, – pasakojo Marija.

Vaikinas prasitarė, kad jį sužavėjo Marijos nuoširdumas.

„Ji mane daug ko pamoko. Gana ilgai buvome tik draugai, tačiau ilgainiui viskas virto santykiais. Atradau savo žmogų, kuriam, tikiuosi, ir aš patinku“, – priversdamas mylimąją kukliai nusijuokti kalbėjo Marius. Marija pasidžiaugė širdies draugo būdu.

„Jis labai geras, rūpestingas ir tuo mane sužavėjo. Šiuolaikinis jaunimas, ypač vaikinai, dažnai būna ereliai, tad man jo paprastumas ir nuoširdumas padarė didžiulį įspūdį“, – kalbėjo Marija.

Mergina prasitarė, kad Marius patinka abiem jos tėvams.

O tai, anot pašnekovės, – retas atvejis. Vis dėlto žentu šeima vaikino vadinti dar neskuba.

„Mama labai vengia tokių frazių. Sakė, kad jokių čia nebūtų (vestuvių. – Aut.). Tačiau jai Marius labai patinka, taip pat ir tėčiui. Kad patiktų abiem tėvams – išskirtinis atvejis“, – nusijuokė pašnekovė.

Mergina taip pat atskleidė, kad tai yra pirmoji rimta jos draugystė. „Anksčiau santykiai būdavo labai vaikiški. Dar esame jauni ir neplanuojame tolesnės ateities. Tiesiog džiaugiamės šia akimirka“, – kalbėjo Marija.

Pora sakė, kad jųdviejų šeimos anksčiau tik pasisveikindavo, o dabar mielai bendrauja.

Ilgai lauktas pilietis

Pasaulį išvydo politiko Arvydo Anušausko (56 m.) ir jo žmonos Linos (28 m.) pirmagimis.

„2020 02 02 vidurdienį labai ryžtingai į Lietuvą atėjo naujas 3,2 kg pilietis! Visi jaučiamės puikiai ir laimingi pagaliau susitikę“, – dalindamasis švelnia mamos ir sūnaus akimirka rašė A.Anušauskas.

Lina yra pasakojusi, kad vaikelis jųdviejų su Arvydu šeimoje buvo labai laukiamas.

„Abiem tai pirmas vaikas, labai jo laukiame. Kai sužinojau, kad laukiuosi, daugiau niekam nenorėjau pulti sakyti. Galvojau, kol niekas neįtars, tol neišsiduosiu. Bet, žinoma, vyras anksčiau išsidavė apie tai pranešdamas socialiniame tinkle“, – pasakojo moteris.

Šeima dar prieš gimstant vaikeliui aprūpino jį reikiamais daiktais. Kadangi keliavo į Ameriką, didžiąją daugumą jų pirko svetur.

„Labai norėjau sužinoti vaiko lytį prieš skrisdama, kad žinočiau, kokius drabužius pirkti. Bet tuomet jis buvo tokioje padėtyje, kai dar nebuvo matyti. Teko pirkti neutralių spalvų drabužius.

Palyginusi kainas matau, kad Amerikoje apsipirkinėti kur kas pigiau. Lietuvoje, tarkim, specialus kūdikio rankšluostis su gobtuvu kainuoja šešiolika eurų, o beveik toks pat Amerikoje – 7 dolerius. Tad tikrai naudojomės proga“, – kalbėjo laiminga mama.

Netikėtas naujas hobis

Dainininkė Irena Starošaitė (50 m.) atskleidė naują pomėgį. Moteris susidomėjo... namų apdailos darbais. „Labai mėgstu dirbti prie statybų. Galiu ištisas naktis dažyti, dekoruoti. Pastaruoju metu tuo ir užsiimu“, – kalbėjo atlikėja. Kadangi jos ir dainininko Žilvino Žvagulio (54 m.) namuose šiuo metu vyksta kosmetinis remontas, Irenai tai suteikia galimybę pasireikšti.

„Grįžusi po koncertų dar griebiu kokį teptuką ir iki paryčių dažau. Prisigalvoju kokių nors dekoro detalių, kurių nemoku nupasakoti kitiems. Man paprasčiau imti ir padaryti pačiai.

Šis darbas man – vienas malonumas. Kadaise net juokavau, kad tai galėtų būti mano antra profesija. Nors, žinot, gyvenime galima išmokti viską, ką nori, tik reikia įdėti darbo.

Štai ir šakočius juk išmokau kepti, ir kažkada koncertuojant Amerikoje specialiomis laikinosiomis dantų plombavimo priemonėmis esu tvarkiusi draugei skaudantį dantį, žodžiu, esu plataus profilio asmenybė“, – juokėsi I.Starošaitė.

Dingo iš eterio

Apdovanojimuose „M.A.M.A. 2019“ dainininkas Vidas Bareikis (33 m.) triumfavo pelnęs net tris apdovanojimus. Tačiau tuo pat metu Vido gerbėjai pasigedo per LNK jo vedamo pokalbių ir eksperimentų šou „VIDO VIDeO“.

Televizijos vedėjo kėdę V.Bareikis pradėjo matuotis nuo praėjusių metų spalio 7-osios. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio laidoje apsilankydavo žinomi žmonės, tačiau šią laidą staiga pakeitė lietuviškas serialas „Paveldėtoja“.

Anot LNK televizijos atstovo Gedimino Malaškevičiaus, šis žingsnis buvo suplanuotas iš anksto.

„Po didelio krūvio – keturios laidos per savaitę – laida išėjo trumpo atokvėpio, užleidusi vietą trečiajam serialo „Paveldėtoja“ sezonui ir vėliau sugrįš į eterį“, – komentavo jis. V.Bareikis antrino, kad po trumpos pertraukos, pavasarį, televizijos žiūrovai jį vėl išvys vedant „VIDO VIDeO“.

Vėl įsivėlė į nemalonumus

Daugkartinis pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionas Andrius Kandelis (38 m.) turi rimtų nemalonumų. Jam pareikšti kaltinimai dėl fizinio smurto ir grasinimų nužudyti.

Byla atversta Vilniaus apylinkės teisme.

Šokėja, dirbusi A.Kandelio studijoje, pranešė, kad vyras ilgą laiką vengė jai atsiskaityti už darbą, o kai ji paprašė uždirbtų pinigų, kilo konfliktas.

„Jis visada norėjo gerai gyventi“, – kalbėdama apie A.Kandelio finansines problemas žiniasklaidai atviravo šokėja, vardu Viktorija.

Ji sakė, kad vyras dirbo jos tėvo įmonėje ir gaudavo nemažą atlyginimą, o pats mokėti už darbą darbdavio dukrai vengė.

„Turbūt manė, kad jei turiu verslą, man mokėti nereikia“, – KK2 laidoje kalbėjo Viktorija. Tiek Andrius, tiek jo advokatas buvo nekalbūs.

„Susitarėme, kad jis komentuos visą situaciją, aš pats nenoriu niekam nei padėti, nei pakenkti, toks yra jo noras“, – sakė šokėjui atstovaujantis advokatas Karolis Rugys.

Sušlubavo sveikata

Lietuvai renkant atstovą į „Eurovizijos“ konkursą sušlubavo atrankoje puikiai pasirodžiusios atlikėjos Evgenijos Redko (28 m.) sveikata. „M.A.M.A. 2019“ Metų proveržio apdovanojimą pelniusią dainininkę kamuoja nugaros išvarža.

Anksčiau ji buvo prasitarusi, kad baiminasi dėl didėjančių skausmų, na, o likus vos kelioms dienoms iki antrojo „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio filmavimo skausmai paguldė atlikėją į lovą ir dalyvavimo atrankoje teko atsisakyti.

Laukia gandrų

Sporto žinių vedėjų pora Asta Žukaitė-Nalivaikienė (33 m.) ir Saulius Nalivaika (34 m.) gyvena džiugiomis laukimo akimirkomis. Sutuoktiniai laukia gandrų. Nors jau žino, kas gims, pirmagimio lyties atskleisti būsimi tėvai nepanoro.

Nudžiugino sūnų

Verslininkų Ingos (36 m.) ir Aivaro (36 m.) Stumbrų šeima atšventė pirmąjį sūnaus Gabrieliaus jubiliejų. Dešimtmečiui tėvai įteikė svajonių dovaną.

„Pastaruoju metu nebedovanojame vaikams materialių dovanų – jie visko turi užtektinai. Norisi dovanoti įspūdžius, plėsti pasaulėžiūrą. Kadangi Gabrielius labai norėjo keliauti į legolendą, nusprendėme įteikti jam bilietą“, – pasidžiaugė mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.