Savaitės blykstėse – Pauliaus Skučo nelaimė ir Ugnės Siparės vestuvinė suknelė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> LR archyvo nuotr.
 Savaitės blykstės.<br> LR archyvo nuotr.
 S.Griaznova.<br> LR archyvo nuotr.
 S.Griaznova.<br> LR archyvo nuotr.
 U.Siparė.<br> LR archyvo nuotr.
 U.Siparė.<br> LR archyvo nuotr.
 P.Skučo automobilis.<br>Soc. tinklų nuotr.
 P.Skučo automobilis.<br>Soc. tinklų nuotr.
 P.Skučas.<br> LR archyvo nuotr.
 P.Skučas.<br> LR archyvo nuotr.
 L.Vaitkevičius su sūnumi.<br> LR archyvo nuotr.
 L.Vaitkevičius su sūnumi.<br> LR archyvo nuotr.
 Mia Vilija Pilibaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Mia Vilija Pilibaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi.<br> LR archyvo nuotr.
 Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2020-03-13 19:56, atnaujinta 2020-03-13 20:40

Kelią į Lietuvą užkirto nelaimė

Viena garsiausių visų laikų Lietuvos manekenių Svetlana Griaznova (46 m.) dar visai neseniai džiaugėsi proga sugrįžti į gimtinę. Tiesa, šįsyk kelionės tikslas buvo ne artimųjų ir draugų lankymas.

Jau kelis dešimtmečius Niujorke gyvenantis modelis turėjo pasirodyti moterims skirtoje motyvacinėje konferencijoje „Moters vizija 2020“. Deja, prieš pat kelionę S.Griaznova patyrė rimtą traumą – jai lūžo ranka, prireikė net operacijos, tad kelionę į gimtinę teko atidėti.

Sudie, vestuvine suknele

Televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė (30 m.) vestuvine suknele žadėjo puoštis tik kartą. Po vestuvių praėjus daugiau nei pusmečiui moteris pagal individualų užsakymą siūtą baltą, žemę siekiantį mados namų „Mas 924“ apdarą nutarė parduoti.

„Nemaniau, kad ją visą gyvenimą laikysiu spintoje, nes ne pilyje gyvename, kad ir kaip to norėčiau. Didelė suknelė užima daug vietos. Manau, kad ji per graži tūnoti spintoje. Ji toliau turi gyventi savo gyvenimą“, – juokėsi televizijos laidų vedėja. Nors suknelės šeimininkės vis dar nepavyko rasti, U.Siparė teigė niekur neskubanti – ji nori, kad drabužis patektų į geras rankas.

Per plauką nuo tragedijos

Televizijos laidų vedėjas Paulius Skučas (36 m.) nuo šiol gali švęsti antrą gimtadienį. Savo socialiniame tinkle žurnalistas pats pranešė apie patirtą šoką, kai užsiliepsnojo važiuojantis jo automobilis.

Realus pavojus gyvybei kilo ir dėl to, kad tuo metu mašinos bakas buvo pilnas dujų. „Ačiū gaisrininkams, greitosios pagalbos medikams ir policijos pareigūnams. Ir tiems, kurie nepagailėjo gesintuvų ir drąsos padėti. Pirmiausia mašiną patraukiant nuo pastato ir kitų automobilių, – rašė P.Skučas. – Šiandien man pasisekė.

O svarbiausia buvo, kad su dujų sklidinu baku degantis automobilis neišlėktų į orą. Gavau deguonies, truputį vaistų ir dabar jau tikrai žinau, ką reiškia itin tiršti ir aitrūs dūmai... Būkite saugūs ir visad gesintuvą turėkite greta automobilyje.“

Pasikeitė vardą

Dainininkė Vilija Pilibaitytė (36 m.) oficialiai keičia vardą. Kad tiek scenoje, tiek gyvenime nori būti vadinama Mia, ji prisipažino dar prieš šešerius metus. Tiesa, dokumentuose bus įrašytas dvigubas atlikėjos vardas Mia Vilija, o gyvenime tiek artimieji, tiek gerbėjai ją jau seniai vadina tiesiog Mia.

Gimdyme – abu tėvai

Kiek daugiau nei prieš mėnesį „Žemaitukų“ grupės nario Lino Vaiktevičiaus (26 m.) ir jo sužadėtinės Rūtos Lukšaitės šeimoje įvyko malonios permainos – juodu susilaukė sūnaus. Pirmagimiui pora davė dvigubą vardą – pavadino jį Nojumi Gintautu. O štai dabar atlikėjas prisipažino dalyvavęs žmonos gimdyme visas... 14 valandų!

Dviejų mėnesių gimtadienis 

Prieš du mėnesius televizijos projektų prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (44 m.) ir 15 metų jaunesnis jos sutuoktinis Marius susilaukė dukros Sakmėjos. Dviejų vaikų mama mėgsta minėti visas atžalų sukaktis. Jas šeima švenčia artimiausiųjų rate.

„Pirmą mėnesį šventėme net kelias dienas: vieną – patys, kitą – su mano tėveliais, o dar kitą aplankėme vyro tėvus. Šį kartą skanausime tortą ir mėgausimės buvimu kartu“, – apie tai, kaip švęs dukters dviejų mėnesių sukaktį, pasakojo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.