Dėl koronaviruso protrūkio keičiasi princesės Beatrice karališkųjų vestuvių planai

Dėl koronaviruso pandemijos keičiasi princesės Beatrice ir jos mylimojo Edoardo Mapelli Mozzi karališkųjų vestuvių planai.

 REUTERS/Scanpix nuotr.
 REUTERS/Scanpix nuotr.
 SIPA/Scanpix nuotr.
 SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 19, 2020, 12:03 PM, atnaujinta Mar 19, 2020, 12:20 PM

Jaunavedžiai dėl susiklosčiusios situacijos peržvelgti gegužės 29-osios planus, praneša BBC

Santuokos ceremonija turėjo Šv. Jokūbo rūmuose. Po to karalienė Elizabeth II Backingamo rūmų sode žadėjo surengti privatų anūkės priėmimą.

Priėmimas buvo atšauktas, o princesė Beatrice ir jos mylimasis Edoardo Mapelli Mozzi žada surengti privačią tuoktuvių ceremoniją nedideliam artimųjų ratui. 

Pora nori išvengti papildomos rizikos, todėl prieš priimdami vienokį ar kitokį sprendimą apsvarstys vyriausybės patarimus.

Vasario mėnesį buvo rašoma, jog tikėtina, kad princesės Beatrice santuokos ceremonija bus kuklesnė nei 2018 metais įvykusios princesės jaunesnės sesers Eugenie sutuoktuvės.

Beatrice ir Eugenie yra karalienės antrojo sūnaus princo Andrew, įsivėlusio į skandalą dėl draugystės su nuteistu seksualiniu nusikaltėliu Jeffrey Epsteinu, dukterys.

Lapkritį dėl minėtų ryšių princas Andrew atsisakė karališkųjų pareigų, tuo tarpu J. Epsteinas, kuriam buvo pareikšti kaltinimai seksualiai išnaudojus nepilnametes mergaites, nusižudė kalėjime.

Karališkojoje koplyčioje vyko ne vienos karališkosios šeimos vestuvės, įskaitant karalienės Victorios ir princo Alberto tuoktuves 1840 metų vasario 10 dieną.

Čia taip pat dažnai rengiamos karališkosios šeimos kūdikių krikštynos, įskaitant vyriausiojo princo Williamo ir jo žmonos Kate sūnaus princo George'o krikšto sakramentą. Beatrice ir jos sesers motina yra Sarah Ferguson.

Ji su vyru Andrew išsiskyrė 1996 metais. 36 metų E. M. Mozzi yra turtingas nekilnojamojo turto magnatas, buvęs turtuolių klubo, į pasilinksminimų vietas įvairiose šalyse keliavusio privačiais lėktuvais, narys bei kriketo gerbėjas. Jis turi vieną sūnų iš ankstesnių santykių. Ilgoje eilėje į Jungtinės Karalystės sostą Beatrice šiuo metu yra devinta, o Eugenie – dešimta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.