„Man-go“ narė Gabija pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu: įamžinta ypatinga akimirka

Už kelių mėnesių pirmąsias vestuvių metines pasitiksianti „Man-go“ narė Gabija nusprendė pasidalinti vaizdo įrašu, kai praėjusių metų vasarą ištarė „Taip“ savo išrinktajam.

„Man-go“ narė Gabija pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu.<br>LR montažas.
„Man-go“ narė Gabija pasidalijo širdį veriančiu vaizdo įrašu.<br>LR montažas.
Gabija.<br> Soc. tinklo nuotr.
Gabija.<br> Soc. tinklo nuotr.
„Man-go“ merginos.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
„Man-go“ merginos.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 7, 2020, 5:44 PM, atnaujinta May 7, 2020, 6:38 PM

Gabija Sruogiūtė ir krepšininkas Mindaugas Stašys prisiekė amžiną meilę 2019 m. liepos 19-ąją. Praėjus beveik metams po vestuvių iškilmių pora nusprendė paviešinti šventės akimirkas.

„Pastaruosius mėnesius visi gyvenome įprastą ritmą ir tempą suvaržiusio karantino sąlygomis. Pavasariui įsibėgėjus ir koronaviruso sukeltiems apribojimams švelnėjant, norisi dalintis gerumu, šiluma, meile ir pozityvumu labiau nei bet kada. Tikiuosi, kad mūsų šeimyninės laimės akimirkos sušildys ir kitų žmonių širdis“, – sako Gabija.

„Man-go“ narė svarsto, kad jai su vyru pasisekė:

„Tuomet atrodė, kad galime rinktis vestuvių datą, vietą, vedėją ir visus kitus su iškilminga diena susijusius dalykus. Kas laukia porų, norinčių prisiekti amžiną meilę, šįmet?

Suprantama, kad jokie virusai ar ligos negali užgesinti tikros meilės laužo, tačiau pramogų ir susibūrimų ribojimas priverčia priimti sprendimus, apie kuriuos įprastomis sąlygomis net nesusimąstytum. Ar tiesiog tektų atsisakyti gražių, tradicinių vestuvinių ceremonijų.“

Karantinas palietė visų grupės „Man-go“ narių gyvenimą: Justės vyras, sugrįžęs iš užsienio, turėjo saviizoliuotis. Rimos sutuoktinis dėl plėtojamo verslo liko užsienyje.

„Grupės koncertinę veiklą sąmoningai sustabdėme, suvokdamos galimą pavojų dar iki oficialios karantino paskelbimo pradžios. Kada sugrįšime į koncertų sales – vis dar neaišku, bet svarbiausia – mūsų gerbėjų, visų mūsų sveikata ir saugumas.

Viskas, ką galime padaryti artimiausiu metu – padėkoti gerbėjams už ištikimybę ir jau šį mėnesį pristatysime naują dainą ir vaizdo klipą“, – sako „Man-go“ merginos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.