Savaitės blykstėse – nežinomas faktas apie Egliją Vaitkevičę ir Justino Jankevičiaus tėvo mirtis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 E.Vaitkevičė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 E.Vaitkevičė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 K.Meschino.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Meschino.<br> LR archyvo nuotr.
 J.Ragauskaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 J.Ragauskaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ilka Adams ir Andrius Pauliukevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Ilka Adams ir Andrius Pauliukevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Lukošiūtė.<br>Soc. tinklų nuotr.
 I.Lukošiūtė.<br>Soc. tinklų nuotr.
 D.Rapšys.<br>Soc. tinklų nuotr.
 D.Rapšys.<br>Soc. tinklų nuotr.
 J.Jankevičius su tėčiu Viktoru.<br> LR archyvo nuotr.
 J.Jankevičius su tėčiu Viktoru.<br> LR archyvo nuotr.
 Arvydas ir Lina Anušauskai.<br>Kristina Aleksynaitė Photography nuotr.
 Arvydas ir Lina Anušauskai.<br>Kristina Aleksynaitė Photography nuotr.
 V.Valiukevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 V.Valiukevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 V.Bareikis su sūnumi.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
 V.Bareikis su sūnumi.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
 E.Jackaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Jackaitė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

May 8, 2020, 8:57 AM

Sekėjų armija sparčiai gausėja

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (25 m.) netveria iš laimės – instagrame jos sekėjų skaičius pasiekė 300 tūkstančių. Prieš aštuonerius metus savo paskyrą susikūrusi mergina su gerbėjais kasdien dalijasi ne tik smagiais filmukais, stilingais kadrais, bet ir asmeninio gyvenimo detalėmis.

„Ačiū visiems, kad esate, motyvuojate, palaikote, įkvepiate kasdien ir tiek daug metų“, – gerbėjams skirtame vaizdo įraše gerų emocijų neslėpė Karolina.

Gimtadienio rytą – medikų dovana

Kino prodiuserė, žurnalistė ir šaulė Justina Ragauskaitė geresnės 35-ojo gimtadienio dovanos nė negalėjo įsivaizduoti – ji pagaliau pasveiko nuo COVID-19. Viena pirmųjų pranešusi apie koronaviruso diagnozę moteris neketino tylėti ir šįkart.

„Geriausią dovaną gimtadienio proga šiandien įteikė laboratorija. Pagaliau neigiamą užtvirtinamojo ir jau paskutinio koronaviruso testo atsakymą.

Šventiškai, tarytum neatsitiktinai, susiklostęs sutapimas šiame už adventą ar ramadaną ilgesniame kalendoriuje. Buvo... Beliks kosmetinis organizme ligos paliktų duobių remontas. Ir dar daug ko bus.

Vieno – ir vėlgi, kaip buvę ir kaip yra, nekintamo bei nepalaužto, kitko – naujo, visiškai kitaip. Kažko visgi nebėra. Kai ko niekad daugiau ir nebebus. Dėl vienų dalykų – gerai, dėl kitų – deja...“ – sakė J.Ragauskaitė, kurios kova su koronavirusu truko 44 dienas.

Aplankė ilgai laukta laimė

Buvusi „Žuvėdros“ šokėja, pasaulio sportinių šokių čempionė Iveta Lukošiūtė (39 m.) su vyru ukrainiečiu Jenyu Raytsesu (42 m.) jau sūpuoja antrąją atžalą. Moteris pagimdė mergaitę ir pavadino Ilanos vardu. Su sutuoktiniu sūnų Vidą (3 m.) jau auginanti Iveta seniai svajojo apie dukrelės gimimą. Vis dėlto susilaukti antro vaiko nebuvo taip paprasta, kaip norėtųsi.

Apie patirtus persileidimus moteris atvirai papasakojo praėjusių metų liepą. Tuomet ji papuošė žurnalo „Stilius“ viršelį: „Norime antro vaikučio. Nenorime, kad Vidas būtų vienas. Po metų bandėme susilaukti, kad nebūtų didelio amžiaus skirtumo ir abu vaikai draugautų. Bet antrą kartą pastoti jau nebe taip lengva... Aš du kartus iš eilės pastojau ir patyriau persileidimus. Pirmą kartą – 6-ą, o antrą – 5-ą nėštumo savaitę.“

Pavogta tapatybe naudojasi sukčiai

Geriausias Lietuvos sportininkas plaukikas Danas Rapšys (24 m.) atsidūrė sukčių pinklėse. Apie internete jo vardu skleidžiamą informaciją pranešė pats atletas. „Pastaruoju metu tikriausiai daug kas matė „naujienas“, kur aš, pozuodamas prie prabangių automobilių, neva kalbu apie uždirbtus milijonus. Ir net karantino metu neva patarinėju verslo reikalais.

Bičiuliai! FAKE NEWS! (liet. melagingos naujienos) Aš ne verslininkas, o plaukikas. Ir artimiausiu metu visą savo dėmesį sutelksiu į plaukimą. Nes tai sugebu geriausiai.

O kai pamatote tokias sukčių žinutes, praneškite „Facebook“ arba „Google“ administracijai, nes tai yra apgavystė. Saugotis reikia ne tik koronaviruso, bet ir kompiuterių virusų, ir apgavysčių. Būkite saugūs“, – socialiniuose tinkluose perspėjo D.Rapšys.

Matuojasi naują vaidmenį

Mitybos specialistai, asmeniniai treneriai bei knygų apie sveiką gyvenseną autoriai Andrius (38 m.) ir Ilka (34 m.) Pauliukevičiai tapo tėvais – jiems gimė mergaitė. Iš Namibijos kilusi ir jau daugiau nei dešimtmetį Lietuvoje gyvenanti Ilka prisipažino, kad nėštumo metu nepamiršo sporto, prižiūrėjo savo mitybą.

Moteris neslėpė, kad sužinojus, jog dukros atėjimą į šį pasaulį teks sutikti be vyro, jai pasidarė kiek liūdnoka, tačiau su šia mintimi ji greitai apsiprato. „Mes su vyru labai norėjome kartu susitikti su dukryte, kai ji ateis į pasaulį. Tačiau turime suprasti, kodėl toks sprendimas buvo priimtas“, – sakė ji.

Užpuolė vidury dienos

Seimo narys, rašytojas Arvydas Anušauskas (56 m.) pateko į itin nemalonią situaciją. Sostinės Gedimino prospekte vyras ir jo šeima buvo iškeikti necenzūriniais žodžiais. „Mes išėjome pasivaikščioti ir jau ieškojome vietos, kurioje lauko kavinėje prisėsti.

Vienoje jų prie staliuko sėdintis vyras, pamatęs mus, pradėjo įžeidinėti, tada staiga atsistojo ir su kokteiliu rankoje ėjo link mūsų. Aš išsitraukiau telefoną ir pradėjau jį filmuoti tikėdamasis, kad jį tai nuramins“, – pasakojo politikas. Kiek vėliau policijai pavyko nustatyti ir nepažįstamojo tapatybę – tai anksčiau ne kartą už įvairius administracinius nusižengimus baustas 1975 m. gimęs vyras. Policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Jautriai išgyvena skaudžią netektį

Humoristas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius (35 m.) gedi po sunkios ligos mirusio tėvo, kuris sausį paminėjo 67-ąjį gimtadienį. Žinia apie buvusio krepšinio komentatoriaus mirtį sūnus pats pasidalijo socialiniuose tinkluose. „Po sunkios, ilgai trukusios ligos užgeso mano tėvelis Viktoras Jankevičius . Mano mokytojas, mano ramstis, mano širdis. Ilsėkis ramybėje, tėveli“, – jautriai rašė Justinas.

Gimtadienį sutiko prie jūros

Aktorė Eglė Jackaitė (46 m.) gimtadienį pasitiko ant jūros kranto. „Ankstų rytą prie jūros, arti molo, prie pat kranto mus pasitiko begalybė gulbių! Tokia palaima užliejo... Kas dar galėtų surežisuoti nuostabesnį scenarijų?!“ – retoriškai klausė ji.

Prarado pinigus

Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovauti turėjęs Vaidotas Valiukevičius (38 m.) neslepia širdgėlos – dėl koronaviruso jis su grupe „The Roop“ neteko visų koncertų užsakymų. O tai reiškia – ir visų pajamų. Laidoje „Bus visko“ dainininkas kalbėjo: „Kitiems būna, kad nuo atlyginimo nuima 20 ar 30 proc., tai mes prie tos grupės žmonių, kurie prarado darbą.“

Padėkojo medikams

Dainininkas Vidas Bareikis (34 m.) pagarbą medikams išreiškė drauge su savo sūnumi Adu (11 m.). Žinomas vyras pristatė studijinę dainos „Dėkojame, daktare“ versiją. Joje galima girdėti ir tėčio, ir sūnaus balsus.

Paaiškėjo įdomus faktas

Lietuvos pramogų pasaulį palikusi buvusi dainininkė, o dabar verslininkė ir kvepalų kūrėja Eglija Vaitkevičė (51 m.) laimę jau seniai kuria Jungtinėje Karalystėje. Prieš 16 metų moteris buvo išrinkta Kauno ponia, dalyvavo realybės šou „Kelias į žvaigždes“, taip pat išgarsėjo kaip burleskos šokio pradininkė Lietuvoje.

Tačiau paaiškėjo, kad jos biografijoje yra faktų, kurių nėra girdėję net jos gerbėjai. Eglija gimė ir paauglystę praleido Vokietijoje, o apie tai savo gerbėjams prisipažino socialiniuose tinkluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.