Savaitės blykstėse – byranti Žydrūno Savicko santuoka ir Veronikos Montvydienės išvaizdos pokyčiai

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Zofija.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Zofija.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 V.Tarasovas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 V.Tarasovas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 V.Montvydienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 V.Montvydienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Mazalų šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
 Mazalų šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
 M.Gozzoli.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 M.Gozzoli.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 N.Pareigytė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 N.Pareigytė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Robertas ir Vilma Javtokai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Robertas ir Vilma Javtokai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jurgita ir Žydrūnas Savickai.<br>LR archyvo nuotr.
 Jurgita ir Žydrūnas Savickai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jun 19, 2020, 9:42 AM, atnaujinta Jun 19, 2020, 9:43 AM

Dėl karantino – ir nuostoliai, ir kilogramai

Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė (35 m.) negali atsidžiaugti, kad karantinas jau baigiasi. Žinoma moteris kraunasi lagaminus ir planuoja darbingą vasarą pajūryje. „Aš neskaičiuoju, kiek nuostolių patyriau per karantiną. Džiaugiuosi, kad galėjau pagyventi visai kitaip, nei buvau įpratusi“, – sako Nijolė.

Karantinas jai atnešė nedarbą ir papildomus septynis kilogramus, tad vasarą teks susiimti.

„Tačiau aš labai džiaugiuosi, kad buvo šita pertrauka, nes tiek laiko namuose nesu buvusi tikriausiai 15 metų, o gal ir daugiau. Mes kartu lovoje spręsdavome kryžiažodžius, žiūrėdavome įvairiausius juokelius. To niekada nebuvo, nes tai vienas, tai kitas turi kokių nors darbų, rūpesčių, sėdi iki nakties prie kompiuterio“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ prisiminė dainininkė.

Santuokos jubiliejus – be išskirtinių dovanų

Kol nemažai pramogų pasaulio porų suka skirtingais keliais, kitos skaičiuoja drauge laimingai praleistus metus.

Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius, ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės vidurio puolėjas Robertas Javtokas (40 m.) ir jo žmona Vilma (36 m.) gali pasigirti išskirtiniu ryšiu – prieš 15 metų amžiną meilę vienas kitam prisiekusi pora atšventė krištolines vestuves.

Šventės proga Robertas su Vilma ypatingų dovanų vienas kitam neįteikė ir net prisipažino, kad namų be dūmų nebūna. „Santuoka – ne tik malonumas, būna visko. Reikia mokėti sutarti“, – sako R.Javtokas.

Stipruolis neatlaikė šeimos naštos

Jau kurį laiką sklandę gandai apie byrančią stipruolio Žydrūno Savicko (44 m.) ir Jurgitos Vorobjovaitės (42 m.) santuoką pasitvirtino. Naujienų portalui lrytas.lt šaltinis atskleidė niekam negirdėtų Ž.Savicko ir jo žmonos santykių detalių.

Anot šaltinio, poros santykiai ant plauko kabo jau dvejus metus, Jurgita esą gyvena nuomojamame bute, o Žydrūnas – su beveik perpus jaunesne mergina jųdviejų sodyboje Molėtų rajone.

„Jurgita nebededa jokių vilčių, kad Žydrūnas pasikeis, tik bando gražiuoju susitarti dėl skyrybų ir turto dalybų. Tačiau atrodo, kad Žydrūnas nori ją apgauti ir palikti be jokio turto“, – kalbėjo šaltinis ir pridūrė, jog stipriausias planetos vyras savo žmonai buvo neištikimas. Paklaustas apie tokias kalbas pats Ž.Savickas nedaugžodžiavo: „Galiu tik pasakyti, kad nuo 2017-ųjų negyvenu su žmona.“

Vasaros planus sujaukė trauma

Dainininkui Viliui Tarasovui (41 m.) krepšinio kamuolį teks padėti į šalį. Aktyvų laisvalaikį mėgstantis vyras patyrė traumą – su bičiuliais krepšinį žaidusiam atlikėjui plyšo Achilo sausgyslė.

Klaipėdos universitetinėje ligoninėje atsidūręs V.Tarasovas neslėpė liūdesio: „Laukia operacija ir reabilitacija. Šešios savaitės su longete. Iškart susileidau. Automobiliu atvažiavo žmona, draugai iki jos palydėjo ir iškart buvau išvežtas į priimamąjį.“

Dėl karantino medikai operacijos klaipėdiečiui atlikti kol kas neskuba. Viliui ligoninėje buvo atliktas ir koronaviruso testas, jis parodė neigiamą rezultatą.

Ryžosi pokyčiams

Dainininko Donato Montvydo (32 m.) žmona Veronika (34 m.) stiliumi nė kiek neatsilieka nuo vyro. Dviejų vaikų mama prieš pat vasarą nutarė atsinaujinti – plaukus ji persidažė rožine spalva.

Atsidūrė ligoninėje

Šokėjos Editos Gozzoli (41 m.) vyras Mirko (44 m.) atsidūrė ligoninėje. Vyras nusprendė akis į akį stoti su sena bėda, jam atlikta čiurnos operacija. Kojos traumą šokėjas patyrė žaisdamas futbolą – mat anksčiau šia sporto šaka italas užsiėmė profesionaliai.

Maža, bet didelė pergalė

Londone gyvenanti transseksuali lietuvė modelis Zofija (23 m.) iškovojo mažą ir drauge didžiulę pergalę. Sausio mėnesį moteris, kurios dokumentuose vis dar buvo įrašytas Egidijaus Kroco vardas, buvo pakviesta į privalomąją karo tarnybą, bet po pusmečio paaiškėjo, kad jos į kariuomenę vis dėlto neims.

Stojo už šeimos verslo vairo

Mamų radijo įkūrėja, žurnalistė bei šeimos restorano „Vaflių namai“ bendrasavininkė Laura Mazalienė (29 m.) pagaliau grįžo į darbus. Tuo metu jos vyras ir trijų jų vaikų tėvas Šarūnas išėjo tėvystės atostogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.