Žinomi žmonės atskleidė, ką vasarą veiks Lietuvoje

Žurnalas „Stilius“ kiekvieną savaitę žinomiems žmonėms užduoda savaitės klausimą. Šį kartą pasiteiravome, ką jie vasarą veiks Lietuvoje.

Aurimas Lankas, Laura Mazalienė, Viktorija Mauručaitė, Mantas Petruškevičius.<br>LR koliažas.
Aurimas Lankas, Laura Mazalienė, Viktorija Mauručaitė, Mantas Petruškevičius.<br>LR koliažas.
Viktorija Mauručaitė. <br>LR archyvo nuotr.
Viktorija Mauručaitė. <br>LR archyvo nuotr.
Išteku.lt pusryčiai restoranas Stikliai / Mantas Petruškevičius<br>V.Skaraičio nuotr.
Išteku.lt pusryčiai restoranas Stikliai / Mantas Petruškevičius<br>V.Skaraičio nuotr.
Mantas Petruškevičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Mantas Petruškevičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Mantas Petruškevičius.<br>LR archyvo nuotr.
Mantas Petruškevičius.<br>LR archyvo nuotr.
Laura Mazalienė.<br>LR archyvo nuotr.
Laura Mazalienė.<br>LR archyvo nuotr.
 Aurimas Lankas (dešinėje).<br>LR archyvo nuotr.
 Aurimas Lankas (dešinėje).<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Jun 22, 2020, 6:25 AM

Olimpietis baidarininkas Aurimas Lankas (34 m.)

Pastarąsias penkiolika vasarų praleidžiu prie vandens. Profesionalus sportas užima didžiąją dienos dalį – po dvi treniruotės ant vandens kasdien, stovyklos ir varžybos. Vasara man – gana įtemptas laikotarpis.

Tenka ir pakeliauti, nes nemaža dalis varžybų vyksta užsienyje. Kasmet tikrai bent po vieną naują šalį tenka aplankyti. Žinoma, dėl to šeima nėra labai patenkinta, nes mažiau laiko skiriu atostogoms su ja prie jūros, bet bent porą savaitgalių stengiamės tai padaryti.

Dainininkė Viktorija Mauručaitė (42 m.)

Ši vasara bus kitokia. Kitokia ta prasme, kad, ko gero, visos atostogos bus praleistos Lietuvoje. Kadangi auginame aštuonmetę Angelą ir dažnai tenka pabūti su anūke Adrija, atostogas deriname prie vaikų.

Stengiamės ir stengsimės atostogaudami atsižvelgti į vaikų poreikius, ieškome vietų, tinkamų ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams. Lietuvoje tikrai yra ką pamatyti. Bandysime aplankyti seniai lankytas ar visai nelankytas vietas – pilis, dvarus.

Ilsėsimės turizmo sodybose prie ežerų, tikrai kažkiek pabūsime prie Baltijos jūros. Mėgstame Latvijos pajūrį, todėl yra planų ir ten apsilankyti. Planavome skristi į Celine Dion koncertą, bet, ko gero, teks apsiriboti kultūros renginiais Lietuvoje. Tikiuosi, kad orai nenuvils ir lauko erdvėse surengsime ne vieną koncertą ar renginį Lietuvoje.

Floristas Mantas Petruškevičius (35 m.)

Su tradicijomis ir kelionėmis šiais metais be galo sudėtinga. Neprisimenu tokių metų, kad visą vasarą leisčiau Lietuvoje. Man dar taip nėra buvę.

Ko gero, ši vasara bus išskirtinė, nes reikės aplankyti daug Lietuvos kampelių ir savo mėgstamą Nidą. Nežinau, kaip bus dėl kelionių, tačiau planuoju šią vasarą daugiau pabūti mūsų šalyje.

Vasarą mano visos kelionės dažniausiai būdavo susijusios su darbu, keliaudavau į Italiją, Prancūziją.

Mamų radijo įkūrėja Laura Mazalienė (30 m.)

Kaip ir kasmet, mūsų vasara bus labai intensyvi, nes su šeima mėgstame pakeliauti po Lietuvą. Šiais metais buvome Anykščiuose, po savaitės vyksime į Platelius, po to laukia mūsų Dzūkija, o vasaros pabaigoje – Nida.

Labai dažnai grįžtame į pajūrį, nes mūsų šeima ten gyvena. Taip pat kiekvienais metais su vyro tėvais ir jo broliu, seserimi ir jų antrosiomis pusėmis vykstame į Platelius, tą pačią sodybą, ir ten leidžiame savaitę kartu. Kita tradicija – mūsų šeimos ir artimiausių šeimos draugų sąskrydis, kai suvažiuojame visi tarsi į stovyklą ir rengiame tinklinio turnyrus, žvejojame.

Būname visi drauge – nuo mažiausio iki didžiausio. Ir visi būna įdarbinti. Parengiame tokį meniu, susiskirstome, kada, kas ir ką gamina, tam intensyviai ruošiamės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.