Supermodelio Gigi Hadid ir dainininko Zayno Maliko turtai atima žadą: dukra gims milijonierė

Topmodelis Gigi Hadid (25 m.) ir popmuzikos žvaigždė Zaynas Malikas (27 m.) laukia kūdikio gimimo. Dar negimusi mergaitė – jau pasaulio įžymybė ir labai turtinga.

Gigi Hadid ir Zaynas Malikas<br> Scanpix/AFP nuotr.
Gigi Hadid ir Zaynas Malikas<br> Scanpix/AFP nuotr.
Gigi Hadid ir Zaynas Malikas<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Gigi Hadid ir Zaynas Malikas<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 29, 2020, 5:23 PM

Ikoniškojo prekės ženklo „Victoria’s Secret“ manekenė yra tarp penkių daugiausia uždirbančių pasaulio modelių. Instagrame ji turi 53 milijonus sekėjų, jos metinės pajamos siekia 9,5 mln. JAV dolerių.

Tarp artimiausių G.Hadid draugių – tokios pasaulinio lygio žvaigždės kaip Taylor Swift ir Kendall Jenner. Topmodelis kilęs iš vienos turtingiausių ir garsiausių Holivudo šeimų. G.Hadid klanas yra net garsiųjų Kardashianų konkurentas.

Hadid šeimos „sunkiasvorės“ – gražuolės seserys Gigi ir beveik tokia pat sėkmės lydima Bella (23 m.).

„Nėštumas Gigi daro dar patrauklesnę ir simpatiškesnę. Topmodeliui su jos kūdikiu, kurį nešioja po krūtine, atsiveria visiškai naujos reklamos galimybės ir platumos“, – sakė garsių prekės ženklų ekspertas Dirkas Spakowskis.

Juodas platus megztinis per 25-ąjį Gigi gimtadienį išdavė, kad ji jau nebe viena. Jos sekėjai instagrame įžvelgė nedidelį pilvuką. Ir to pakako, kad pasklistų gandas.

Gigi motina Yolanda Hadid (56 m.) – realybės šou „Tikrosios Beverli Hilso namų šeimininkės“ („The Real Housewives of Beverly Hills“) žvaigždė patvirtino, kad duktė jau 20-ą savaitę nėščia ir rugsėjį susilauks mergaitės.

Tėvas – ne mažiau žymus. Tai britų atlikėjas Z.Malikas. Su Gigi jis bendrauja nuo 2015-ųjų.

Prieš du mėnesius pora patvirtino, kad vėl atnaujino santykius po metų išsiskyrimo. Britų popmuzikos žvaigždės turtas vertinamas 63 mln. eurų. Neseniai Z.Malikas už 10,8 mln. dolerių pardavė savo apartamentus Niujorke. Matyt, jie nebuvo tinkami šeimos lizdui.

Akivaizdu, kad mažylė gims su auksiniu šaukšteliu burnoje – žymi ir labai turtinga.

G.Hadid tėvai – televizijos žvaigždė Y.Hadid ir nekilnojamojo turto verslininkas Mohamedas Hadidas (71 m.) – nesugebėjo išsaugoti savo didelės šeimos. Jie išsiskyrė 2000-aisiais, bet be pykčių ir skandalų.

„Noriu kuo greičiau tapti senele. Tai ypatingas įvykis, nes neseniai netekau mamos. Gyvenimas gražus ir dėl to, kad kai viena siela mus palieka, kita gimsta. Mes jaučiamės palaiminti“, – sakė G.Hadid motina Yolanda.

Dėl paskelbto karantino šeima laiką leidžia savo rančoje Pensilvanijoje. Tai idiliška vieta su arkliais, ožkomis ir didžiuliais žemės plotais. Idealus kampelis kūdikiui, kuris vertas milijonų dolerių.

Parengė: Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.