Savaitės blykstėse – Astos Valentaitės mylimasis ir patyčios iš Donatos Virbilaitės

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris.<br>LR archyvo nuotr.
 Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris.<br>LR archyvo nuotr.
 Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris.<br>LR archyvo nuotr.
 Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris.<br>LR archyvo nuotr.
 J.Statkevičius.<br>LR archyvo nuotr.
 J.Statkevičius.<br>LR archyvo nuotr.
 Aistis Mickevičius.<br>N.Bieranco nuotr.
 Aistis Mickevičius.<br>N.Bieranco nuotr.
 Aistė Lasytė.<br>LR archyvo nuotr.
 Aistė Lasytė.<br>LR archyvo nuotr.
 Aistė Lasytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Aistė Lasytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Vasha.<br>LR archyvo nuotr.
 Vasha.<br>LR archyvo nuotr.
 Jonas Sakalauskas.<br>LR archyvo nuotr.
 Jonas Sakalauskas.<br>LR archyvo nuotr.
 Donata Virbilaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 Donata Virbilaitė.<br>LR archyvo nuotr.
 M.Palaikytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 M.Palaikytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Mia.<br>LR archyvo nuotr.
 Mia.<br>LR archyvo nuotr.
 Migloko.<br>LR archyvo nuotr.
 Migloko.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

Jul 3, 2020, 3:20 PM

Atskleidė jaunystės paslaptį

Dizaineris ir teatro kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius (51 m.) visuomet stilingas, puikios fizinės formos ir, atrodo, jo neveikia laikas. „Matyt, velniui pardaviau sielą“, – juokiasi jis.

Ne mažiau nei gerą fizinę formą vienam žinomiausių šalies mados kūrėjų svarbu išsaugoti ir jaunystę. Kad to pasiektų, savo odą ir kūną įvairiomis grožio procedūromis jis lepina jau nuo 30 metų.

„Būtų juokinga, jei tau penkiasdešimt metų, o nė vienos raukšlelės nėra, nors stengiuosi, kad jų nebūtų“, – laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ prisipažino Juozas, bent kartą per savaitę praveriantis grožio salono duris.

Vėl priminė apie save

Nors stilistė Asta Valentaitė (39 m.) apie savo asmeninį gyvenimą nekalba, vis pasidalija jį iliustruojančiomis iškalbingomis nuotraukomis. Šįsyk moteris sveikino savo mylimąjį su gimtadieniu.

Birželio 16-ąją britų milijonieriui Glenui Manchesteriui suėjo 55-eri. Gimimo dienos šventė vyko Jungtinėje Karalystėje.

„Tai buvo puikus savaitgalis. Šventėme mano meilės gimtadienį“, – pasidžiaugė A.Valentaitė ir taip pakurstė kalbas apie susitaikymą su buvusiu širdies draugu.

Prieš metus nuaidėjo žinia, kad Astos ir Gleno santykiai braška. Tuomet moteris viena vaikščiojo į vakarėlius, o į atostogas vyko tik su bičiulėmis.

Dabar, regis, lietuvė vėl stengiasi atkreipti dėmesį į savo santykius su britų multimilijonieriumi.

Namuose įsikūrė... striptizo stulpas!

Dainininkė Aistė Lasytė (32 m.) ne tik sugeba išlikti paslaptinga, bet ir suteikti intrigos savo uždaram būdui. Socialiniuose tinkluose atlikėja vis pasidalija iškalbingais vaizdo įrašais, kuriuose ji... supasi ant striptizo stulpo. Pasirodo, jis stovi jos pačios namuose ir jį vadina „partneriu“. Tiesa, erotika dvelkiantiems šokiams skirtas stulpas jau ilgą laiką yra neatsiejama jos hobio dalis – moteris pamėgo vadinamuosius „pole dance“.

Vietoj paramos – nusivylimas

Karantinui visiškai paralyžiavus pramogų pasaulį jo atstovai tikėjosi sulaukti Vyriausybės garsiai žadėtos paramos, tačiau pasipiktinimo ir protestų bangai nurimus daugeliui teko suvokti, jog liko apmauti.

Kultūros tarybos dalytos kompensacijos tapo tiesiog loterija kūrėjams – vieni spėjo pagriebti laimingą bilietą ir sulaukti išmokos nuo 600 iki 1800 Eur, o kiti pasijuto įskaudinti.

Jokios kompensacijos negavo, nors tūkstantinių nuostolių per šį periodą patyrė, ir aktorius, TV personažas bei parfumerininkas Aistis Mickevičius (44 m.). Žinomas vyras, kaip ir dauguma jo kolegų, ironizavo: „Daug diskutavome su kitais mecenatais, kad Valstybinės mokesčių inspekcijos, kuriai sumokame mokesčius, dokumentuose galėtų būti popunktis, kuriame ji klaustų, ar sutinkame, jog sumokėtomis lėšomis būtų mecenuojami scenos menininkai ir jų vabybi..., oi, vadybininkai.

Rašytume riebų NE. Ne, nesutinkame, kad tokiais būdais būtų mecenuojami nei menininkai, nei šaltkalviai. Beje, nors papunkčiai aiškiai sakė, kad jei gavai, pavyzdžiui, stipendiją, negali pretenduoti į kompensaciją ir pan., žinau kolegų, kurie stebuklingu būdu visus įmanomus papunkčius visose kategorijose atitiko.“

Aktorius neslėpė sarkazmo ir priminė didelį ažiotažą sulaukusį atvejį, kai laisvės atėmimo vietoje dienas leidžiantis vyras sugebėjo iš valstybės gauti kone maksimalią, t.y. net 1200 Eur, paramą kaip savo žmonos vadybininkas. „Pinigai ir toliau liesis tarsi iš gausybės rago“, – karčiai juokavo Aistis.

Atsitiesęs po skyrybų vėl svajoja apie meilę

Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas Jonas Sakalauskas (38 m.) šiemet Jonines pasitiko su išskirtiniais lūkesčiais, susijusiais ne tik su darbo veikla, bet ir su asmeniniu gyvenimu.

Apie skyrybas jis sugeba papasakoti beveik jų neminėdamas ir su ypatinga pagarba aplinkiniams, o ypač šeimai ir moterims.

Gera žinia netekėjusioms damoms galėtų tapti tai, kad bene žinomiausias šalies Jonas neskuba, bet nepraranda vilties rasti savo širdies damą!

„Gyvenimas man nepašykštėjo įvairiausių iššūkių ir sukrėtimų. Po skyrybų supratau, kad tai dar viena gyvenimo pamoka. Labai norėčiau, kad mano vaikai tokių pamokų nepatirtų, – per Jonines kalbėjo J.Sakalauskas. – Šiandien mano meilės sąvoka ir supratimas jau visiškai kitokie. Jau nebe princai ir princesės ant baltų žirgų...

Suprantu, kad meilė – tikroji partnerystė. Tikras ir didelis noras veikti kartu.

Sakoma, kad jei baudžia, tai myli. Aš manau, kad su meilės sąvoka tai nesutampa. Bet jei myli, jokiu būdu nereiškia, kad žmogui turi viską leisti. Tai svarbiausia meilės pamoka, kurią bandau išmokti, gaila, ne visada pavyksta.“

Pernai su dainininke Agne Sabulyte išsiskyręs Jonas neslėpė jau pasiruošęs naujiems jausmams.

„Mano antrąja puse galėtų tapti žmogus, kuris gali mane priimti ir aš galėčiau atsakyti tuo pačiu. Santykiai yra kuriami ir jie nepriklauso nuo specialybių, amžiaus, kitų aspektų.

Reikia tikros bendrystės, traukos tarp vyro ir moters. Kai tau patinka. Kai nereikia savęs versti ko nors daryti, o priimti kitą tokį, koks jis yra.

Tokia meilė augina, leidžia kiekvienam žmogui jaustis gerai. Ir, svarbiausia, jaustis gerai konfliktinėse situacijose, mokėti rasti kompromisą“, – sakė Jonas.

Pavargo nuo viešumo naštos

Prieš kiek laiko sceną palikusi ir į grožio verslą pasukusi dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (25 m.) nebenori savo asmeninio gyvenimo detalėmis dalytis su gerbėjais. Iki šiol tai sėkmingai dariusi atlikėja pasiryžo užbrėžti aiškią ribą tarp savo profesinės ir privačios veiklos.

„Niekam ne paslaptis, kad mano gyvenimas – kaip atversta knyga, yra viešas, savo kasdienybe dalijuosi su visais nejausdama jokių ribų. Šiandien jaučiuosi pasiekusi tą momentą, kai privalau sustoti.

Esu nuo visko pervargusi, pametusi save ir savo laimę, švaistau laiką veltui, bendrauju su netinkamais žmonėmis, skaudinu artimuosius to nesuprasdama, beprasmiškai visur lekiu viduje neturėdama jokios ramybės, – dėstė Vasha ir toliau užminė dar painesnę mįslę apie galimas savo gyvenimo permainas. – Į jį grįžo žmogus, kuris man yra labai svarbus ir man padėjo susiprasti.

Noriu visų iš anksto atsiprašyti, tačiau kuriam laikui dingsiu iš socialinių tinklų, neįkelsiu užsakytų reklamų ir nesidalysiu savo gyvenimu, kol nesijausiu vėl tam pasiruošusi. Esu sutrikusi, nebemoku produktyviai leisti laiko ir dėlioti minčių, kurti ateities planų.

Baisiausia, kad dėl to kenčia mano svarbiausias gyvenimo žmogus – Adrija (dukra. – Red.). Noriu įsigilinti į save ir suprasti, kas iš tiesų man teikia laimę.“

Sulaukė patyčių bangos

Vos atlikėja Donata Virbilaitė (33 m.) pasidalijo nuotaikingu vaizdo įrašu, kuriame įsiamžino su maudymosi kostiumėliu, kaipmat sulaukė aršios kritikos.

Moteris įkėlė vaizdo įrašą, kuriame ji pradeda maudymosi sezoną – pasipuošusi maudymosi kostiumėliu bėga į Nemuną.

„Čia tas žadėtas pirmas kartas! Neskaudėjo, nenusibrozdinau, šiurpas nėjo ir malonumą patyriau! Tiesa, kaip visada, dažniausiai pirmi kartai neapsieina be mėlynių?“ – kelis nubrozdinimus komentavo D.Virbilaitė.

Deja, Donata kaipmat sulaukė begalės užgaulių komentarų. Žmonės dainininkę dėl apvalių kūno linijų lygino su jos kolege Daina Bilevičiūte ir linkėjo paskęsti.

O pati dainininkė dėmesį atkreipė į tai, kaip į plius dydžio merginas reaguojama užsienyje ir kaip Lietuvoje.

„Tikrai nekreipiu dėmesio, tiesiog kuo toliau, tuo labiau gėda dėl savo tautiečių... O kažkada buvome didi šalis“, – šalia užgaulių lietuvių ir pakilių užsieniečių nuomonių rašė dainininkė.

„Aš tikiuosi, kad jiems bent palengvėjo išsiliejus ant kito. Tik siūlyčiau kitą kartą išbandyti bėgimą, dainavimą ar kokią kitą širdžiai mielą veiklą ir taip išsikrauti.

Blogiausiu atveju jau ir bokalas alaus padės geriau negu patyčios“, – sakė atlikėja.

Pasikėsino į sveikatą?

Dainininkė Miglė Vilčiauskaitė-Migloko (30 m.) mano, kad į jos sveikatą buvo pasikėsinta.

Ramiai žingsniuodama sostinės centru ji išvydo dviejų vyrų konfliktą, kai vienas iš jų panaudojo įtartinas dujas. Nuo jų atlikėjai kilo alergija, jos nudegino odą.

Moteris kreipėsi į policiją, bet teigia, kad ši į incidentą reagavo vangiai.

Grįžo į antruosius namus

Stilistė Marija Palaikytė (31 m.) negali atsidžiaugti pagaliau grįžusi į Italiją, kurią jau ne vienus metus vadina savo antraisiais namais.

Florencijoje tiek pat laiko kiek ir Lietuvoje leidžianti kūrėja neslepia – pirmoji kelionė po karantino atgal į šį miestą jai įsimins visam gyvenimui, nors kelias valandas skristi teko dėvint kaukę.

Išbandė dirbtinį įdegį

Dainininkė Mia (36 m.) niekaip neranda laiko pasimėgauti saulės voniomis, nors labai mėgsta jų nurudintą kūną.

Tačiau liūdėti dėl to ji neketina ir gana greitai rado išeitį. Moteris pasitelkusi gerbėjus socialiniame tinkle ji lengvai susirado grožio saloną, kuriame pasidarė dirbtinį įdegį, ir toliau leidosi į kelią pas jos laukiančius koncertų klausytojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.