Savaitės blykstėse – Rositos Čivilytės pokyčiai ir Zvonkų šeimos avarija

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
Dalia Belickaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Dalia Belickaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Dalia Belickaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dalia Belickaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Katažinos ir Deivydo Zvokų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
Katažinos ir Deivydo Zvokų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
Zvonkų automobilis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Zvonkų automobilis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir jos mylimasis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir jos mylimasis.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Andriaus Žiurauskas ir jo žmona Emilija Gutauskaitė.<br>Justina Rau Photography nuotr.
Andriaus Žiurauskas ir jo žmona Emilija Gutauskaitė.<br>Justina Rau Photography nuotr.
Dainininkė Rosita Čivilytė.<br> LR archyvo nuotr.
Dainininkė Rosita Čivilytė.<br> LR archyvo nuotr.
Vaidotas Grincevičius-Whydotas.<br> LR archyvo nuotr.
Vaidotas Grincevičius-Whydotas.<br> LR archyvo nuotr.
Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Jul 10, 2020, 5:33 PM, atnaujinta Jul 10, 2020, 5:37 PM

Nelaimės išvengė tik per plauką

Dainininkės Katažinos Zvonkuvienės (40 m.) šeimą aplankė gandras. Tiesa, šį kartą paukštis neturėjo nieko bendro su vaikų gimimą reiškiančia metafora – gandras atsitrenkė į automobilio langą. Į pajūrį susiruošę kompozitorius Deivydas Zvonkus (42 m.), Katažina ir jųdviejų trimečiai dvyniai Kornelija ir Donatas su paukščiu susidūrė netoli Kryžkalnio kaimo.

„Važiavome greitkeliu ir vienu momentu iš niekur atskrido gandras. Jis buvo visai arti, tad buvo sunku pastebėti iš anksto. Kirto kampu“, – kalbėjo K.Zvonkuvienė ir džiaugėsi, jog paukštis trenkėsi į keleivio pusę, kurioje niekas nesėdėjo. Nelaimės metu nė vienas iš šeimos narių nenukentėjo.

Traumas lydi ašaros ir šypsena

Buvusi krepšininkė, o dabar TV laidų vedėja Dalia Belickaitė (24 m.) dėl patirtų traumų nubraukė ne vieną ašarą. Sportininkės karjerą baigusi moteris neseniai išgyveno ketvirtą operaciją.

„Daug kas klausia, ar šįkart lengviau viską ištverti, juk jau viską žinai, esi išgyvenusi. Bet iš tikrųjų kuo toliau, tuo sunkiau. Labai sunku psichologiškai. Gal tik lengviau, kad žinai, jog ne krepšinio karjera ant plauko kabo“, – sakė ji.

Tačiau nosies gražuolė nenuleido ir po operacijos nepraėjus nė savaitei vėl kibo į darbus: „Praėjus pirmoms dienoms skausmas šiek tiek atslūgo, o didelis noras greičiau išlįsti iš namų ir vėl vesti laidą mane labai džiugino, jau net pasiilgau veiksmo ir komandos, todėl filmavimas faktiškai mane išgelbėjo.“

Į širdį jau pasibeldė nauji jausmai

Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė (47 m.) ir vėl džiaugiasi meile. Nors naujojo širdies draugo vardo atskleisti moteris dar nesiryžta, ji neslepia, kad pagaliau jaučiasi įsimylėjusi.

„Tikrai neskubu garsiai džiaugtis naujais jausmais savo gyvenime, nesinori mėtytis tokiais brangiais žodžiais kaip „myliu“.

Svarbiausia – kad man gera ir lengva būti savimi su šiuo žmogumi. Ir tegul bus taip, kaip lemta būti, nes viskas yra tobula, o daugiau – ne man spręsti...“ – džiaugėsi ji.

Be vyro palaikymo – nė žingsnio

Aktoriaus Andriaus Žiurausko (44 m.) žmona, įvaizdžio dizainerė ir kostiumų dailininkė Emilija Gutauskaitė (27 m.), pristatė suknelių kolekciją.

Moterį madai įkvėpė besikeičiantis gyvenimas, įvaizdžio kūrimo darbai, greita urbanistinė aplinka ir kiekvieną dailiosios lyties atstovę neretai aplankantis jausmas, kai nėra kuo apsirengti.

Ne pirmą kolekciją pristačiusi, o šįkart ir pati modeliu tapusi dizainerė iš vyro sulaukė didelio palaikymo: „Kuriant aplanko didžiulis įkvėpimas ir neretai užklumpa įvairios dvejonės.

Esu reikli ir preciziška, tačiau motyvacijos ir paskatinimo nesustoti kasdien sulaukiu iš vyro. Jo palaikymas ir paskatino turėti savo įvaizdžio studiją, kurti kolekcijas.“

Atsidūrė sukčių taikiklyje

Vienas žinomiausių Lietuvos vaizdo įrašų kūrėjų Vaidotas Grincevičius-Whydotas (26 m.) atsidūrė sukčių taikiklyje. Kaip teigė pats, jo vardu daromos aferos, tačiau iš karto pareigūnų pagalbos vyras nesulaukė.

„Lietuvos policijai parašiau 3 pareiškimus jau prieš mėnesį, kad mano vardu yra daromos aferos. Jokių veiksmų...

Kažkokie pacukai apsimetė manimi, rašinėja įmonėms siūlydami, kad aš padarysiu jiems reklamą, įmonės sumoka avansą“, – piktinosi jis ir netrukus sulaukė Utenos apskrities pareigūnų atsako.

Pakeitė įvaizdį

Dainininkė Rosita Čivilytė (54 m.) gerbėjus pribloškė pokyčiais. Atlikėja pristatė naują dainą „Man gana“, jos vaizdo klipą ir įvaizdį. R.Čivilytė pavargo nuo stereotipų – ji nori išlipti iš jai primestų rėmų ir visiems parodyti kitokią savo pusę.

Naujas šeimos narys

Verslininkų Inetos (29 m.) ir Ąžuolo (34 m.) Žvagulių namuose – naujas šeimos narys. Vilniaus rajone, pušyno apsuptyje esančiame 370 kvadratinių metrų name, gyvenanti šeima džiaugiasi ūkyje atsiradusiu antinu Džeriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.