Savaitės blykstėse – Vido Bareikio padėka Indrei Stonkuvienei bei Viktorijos Siegel atostogos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 I.Zasimauskaitė ir M.Kiltinavičius.<br>LR archyvo nuotr.
 I.Zasimauskaitė ir M.Kiltinavičius.<br>LR archyvo nuotr.
 L.Kunigėlis.<br>LR archyvo nuotr.
 L.Kunigėlis.<br>LR archyvo nuotr.
 D.Kasparaitis.<br>Soc. tinklų nuotr.
 D.Kasparaitis.<br>Soc. tinklų nuotr.
 K.Kunigėlė.<br>LR archyvo nuotr.
 K.Kunigėlė.<br>LR archyvo nuotr.
 Mazalų šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
 Mazalų šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
J.Jegorova ir jos vyras Karolis.<br>Kristinos Dovydaitienės nuotr.
J.Jegorova ir jos vyras Karolis.<br>Kristinos Dovydaitienės nuotr.
 V.Siegel su dukrele.<br>Soc. tinklų nuotr.
 V.Siegel su dukrele.<br>Soc. tinklų nuotr.
 V.Valiukevičius.<br>Soc. tinklų nuotr.
 V.Valiukevičius.<br>Soc. tinklų nuotr.
 S.Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
 S.Gelašvili.<br>LR archyvo nuotr.
 V.Bareikis.<br>Soc. tinklų nuotr.
 V.Bareikis.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Jul 17, 2020, 11:17 AM, atnaujinta Jul 17, 2020, 11:18 AM

Santuokos vis dėlto nebegelbės

Panašu, kad dainininkės Ievos Zasimauskaitės (27 m.) ir Kėdainių „Nevėžio“ vyriausiojo trenerio Mariaus Kiltinavičiaus (38 m.) meilės istorijoje dedamas galutinis taškas. Kadaise ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos kartu pasirodę buvę mylimieji kreipėsi į teismą dėl santuokos nutraukimo.

Kauno apylinkės teismas priėmė sutuoktinių prašymą skirtis bendru sutarimu ir paskyrė posėdžio datą. Tiesa, Temidės rūmuose pora nesusitiks – bylos nagrinėjimas vyks rašytinio proceso tvarka. Ieva ir Marius amžiną meilę prieš Dievą prisiekė 2015-ųjų birželį Kauno Šv.Arkangelo Mykolo bažnyčioje.

Apie santuokos griūtį I.Zasimauskaitė prakalbo dar 2019-ųjų pabaigoje. Neseniai 27-ąjį gimtadienį atšventusi I.Zasimauskaitė rašė, kad pastarieji gyvenimo metai jai patys permainingiausi, skaudžiausi ir vieni gražiausių. „Padariau milijoną klaidų, įskaudinau daug sau artimų žmonių, nors niekada nenorėjau, bet neturėjau jėgų elgtis kitaip ir suprantu kiekvieną, kuris deda visas pastangas, bet vis tiek krinta“, – teigė ji.

Suka skirtingais keliais

Garsus krepšinio komentatorius Linas Kunigėlis (48 m.) ir nekilnojamojo turto brokerė Kotryna Kunigėlė (44 m.) skiriasi. Poros santuoka iširo nespėjus atšvęsti krištolinių vestuvių – skyrybų dokumentai teisme atsidūrė po 11 santuokos metų. Yra žinoma, kad pora skiriasi abipusiu sutikimu. Tiesa, kaip ir anksčiau, taip ir dabar jie išlaiko savo poziciją apie asmeninį gyvenimą viešai nekalbėti. Komentarų apie asmeninį gyvenimą L.Kunigėlis nedalijo ir vestuvių dieną 2009-ųjų birželį.

Atsikratė 30 kilogramų!

Vienas garsiausių visų laikų lietuvių ledo ritulininkų Darius Kasparaitis (47 m.) džiaugiasi atrastu sveiku gyvenimo būdu, kuris per trejus metus jam leido susigrąžinti ne tik gerą savijautą, bet ir sportišką kūną. Amerikoje gyvenantis iš Elektrėnų kilęs sportininkas prisipažino, kad permainų kelias prasidėjo nuo pakeisto požiūrio į mitybą. „Nustojau valgyti visus gyvulinės kilmės produktus ir iki šiol maitinuosi tik augalinės kilmės maistu. Jaučiuosi puikiai, esu energingas ir pozityviai nusiteikęs. Taip nuo 122 kg mano svoris nukrito iki 93 kg“, – džiaugėsi Darius.

Prie altoriaus lydėjo vaikai

Prieš penkerius metus žmona ir vyru tapę žurnalistai Laura (30 m.) ir Šarūnas (32 m.) Mazalai prisiekti meilę vienas kitam nutarė ir Dievo akivaizdoje. Tris vaikus auginanti pora aukso žiedais dar kartą apsimainė Vilniaus Švč.Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje. Anot moters, tokiam žingsniui paskatino pakitęs požiūris į religiją.

„Aš bažnytinės santuokos norėjau nuo pat pradžių. Kadaise mano ir vyro požiūriai ir nuomonės šiuo klausimu galbūt šiek tiek nesutapo. Prieš penkerius metus mes tiesiog susirašėme ir tą bažnytinę santuoką palikome likimo valioje. Tačiau vėliau pakrikštijome vaikus, mūsų artimoje aplinkoje atsirado kunigas Algirdas Toliatas, kuris mano vyrui pradėjo daug imponuoti. Šarūnas pradėjo daug jo klausyti, pradėjo norėti eiti į bažnyčią“, – šypsojosi moteris, kurią altoriaus link lydėjo vaikai.

Pildosi gyvenimo scenarijus

Grupės „Kristal“ narė Julija Jegorova-Butavičienė (33 m.) ir jos išrinktasis Karolis (30 m.), rodos, gyvena pagal tobulą scenarijų. Karolis moteriai pasipiršo po metų draugystės, praėjusią vasarą jie atšoko vestuves, o dabar pora laukiasi pirmagimio. „Visą gyvenimą bėgi, leki, kol akimirkai sustoji. Ir žodžiai tampa nebereikalingi, tiesiog jauti, myli nenusakomai ir lauki labiau už viską“, – svajingai kalbėjo ji. Tiesa, netrukus tėvais tapsianti pora kūdikio lyties kol kas nežino.

Kalbos pasitvirtino

Pramogų pasaulyje jau kurį laiką sklandžiusios kalbos dėl Gruzijos milijonieriaus Valerijaus Gelašvilio dukros stilistės Sofio Gelašvili (25 m.) antrojo nėštumo pasitvirtino. Dukrelės Emanuelės Valerijos (2 m.) su buvusiu vyru sporto treneriu Dominyku Niūniava (27 m.) susilaukusi moteris pati pasidalijo suapvalėjusio pilvuko nuotrauka. Anksčiau gandus dėl nėštumo ji neigė ir tikino per karantiną tiesiog per daug valgiusi.

Ilsėjosi su dukra

Skyrybas su verslininku Danieliumi Bunkumi (43 m.) išgyvenusi socialinių tinklų veikėja Viktorija Siegel (25 m.) mėgaujasi akimirkomis su jųdviejų dukra Nicole (2 m.). Jos nutarė aplankyti Latvijos sostinę. „Man Ryga visada atrodė niekuo neypatinga, visada norėjosi skristi kur nors toliau. Savaitgalį būtent čia, Rygoje, praplaukėme kanalais. Buvo labai smagu, kaip Nicole patiko!“ – džiaugėsi ji.

Nepamiršo padėkoti mylimajai

Dainininkas Vidas Bareikis (34 m.) neseniai apsigynė „1 kyu“ kiokušin karatė diržą. Jau seniai sportą pamėgęs vyras dėkojo savo treneriui, komandai, treniruočių partneriams. Nepamiršo Vidas padėkoti ir mylimajai TV laidų vedėjai Indrei Stonkuvienei, su kuria drauge sportuodami praleido 78 dienas iki karatė stovyklos.

Dar vienas apdovanojimas 

Grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius (39 m.) pelnė dar vieną apdovanojimą. Jį muzikantui už Lietuvos vardo garsinimą Europoje įteikė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas. „Tai maloniai netikėta. Esu kilęs iš šio krašto ir toks oficialus įvertinimas yra labai didelė garbė“, – teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.