Savaitės blykstėse – naujas Viktorijos Siegel mylimasis ir Džordanos Butkutės vyro avarija

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 J.Jegorova ir K.Butavičius.<br> K.Dovydaitienės.
 J.Jegorova ir K.Butavičius.<br> K.Dovydaitienės.
 J.Jegorova.<br> K.Dovydaitienės.
 J.Jegorova.<br> K.Dovydaitienės.
 A.Sabulytė ir J.Sakalauskas.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Sabulytė ir J.Sakalauskas.<br> LR archyvo nuotr.
 V.Siegel ir L.Suodaitis. <br>Soc. tinklų nuotr.
 V.Siegel ir L.Suodaitis. <br>Soc. tinklų nuotr.
 Gražinos ir Juozo Butnorių šeimyna.<br>Astos Pažereckaitės nuotr.
 Gražinos ir Juozo Butnorių šeimyna.<br>Astos Pažereckaitės nuotr.
 K.Meschino ir D.Ježeris.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Meschino ir D.Ježeris.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Meschino ir D.Ježeris.<br>Soc. tinklų nuotr.
 K.Meschino ir D.Ježeris.<br>Soc. tinklų nuotr.
 G.Lebedeva-Kazakevič ir A.Kazakevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 G.Lebedeva-Kazakevič ir A.Kazakevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Butkutė ir E.Strasevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Butkutė ir E.Strasevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Bosas.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Bosas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Sep 4, 2020, 12:47 PM, atnaujinta Sep 4, 2020, 12:49 PM

Sportininkų šeimoje – smagi sukaktis

Asmeninei sporto trenerei Gretai Lebedevai-Kazakevič (30 m.) ir imtynininkui Aleksandrui Kazakevičiui (34 m.) rugpjūčio 25-oji – išskirtinė diena, žyminti jų meilės šventę. Šiemet sutuoktiniai atšventė trečiąsias vestuvių metines, dar kitaip vadinamas odinėmis vestuvėmis.

„Treji metai santuokoje buvo labai džiaugsmingi, nes nepraėjus nė metams, gimė mūsų sūnus Eldaras (2 m.). Taip pat – kupini naujų patirčių, naujų rūpesčių bei meilės ir laimingų akimirkų drauge“, – su šypsena pasakojo G.Lebedeva-Kazakevič ir pridūrė, kad jųdviejų su vyru santykiai po vestuvių nė kiek nepasikeitė.

Dainininkas jaukinasi naujas pareigas

Gražinos (31 m.) ir Juozo (34 m.) Butnorių šeimoje – šventė! Dainininkui ir jo žmonai gimė dukra, kuriai tėvai suteikė Agotos vardą. Mergytė gimė 3,470 kg, 53 cm. Naujagimė Juozui – pirmasis vaikas, o Gražinai – trečiasis. Moteris taip pat turi 7 metų dukrą Karoliną ir 5-erių sūnų Matą.

„Man tai – nauja, pirma tokia patirtis. Džiaugiuosi kiekviena akimirka. Pamenu, kai draugai sakydavo, kad vaikelio laukimas yra tikras stebuklas. Dabar tą tikrai žinau ir visiškai pritariu!“, – dar birželį artėjančia tėvyste džiaugėsi grupės „Patruliai“ narys.

Pirmagimei – neįprastas vardas

Muzikos grupės „Kristal“ narė Julija Jegorova (33 m.) jau gali dainuoti lopšines savo bei vyro Karolio Butavičiaus (30 m.) mažylei. Pirmagimę tėvai pavadino neįprastai – Katalėja. Julijos ir Karolio sutuoktuvių ceremonija įvyko daugiau nei prieš metus sostinėje, Žvėryno rajone esančioje cerkvėje.

Atvirai rodo jausmus naujam išrinktajam

Posakis, kad meilė mėgsta tylą socialinių tinklų veikėjai Viktorijai Siegel (25 m.) negalioja. Vos birželio pradžioje apie skyrybas su verslininku Danieliumi Bunkumi (43 m.) pranešusi moteris neseniai sudalyvavo Italijoje vykusiose bičiulės vestuvėse.

Į šventę ji buvo pakviesta su nauju mylimuoju, dukters Nicole (2 m.) krikštatėviu, verslininku Laurynu Suodaičiu (30 m.). V.Siegel pirmą kartą viešai pasidalijo bendra jųdviejų nuotrauka – pora pozavo senoviškame automobilyje, kadre Viktorija pasipuošusi įspūdinga suknele.

„Tik užgrūdintas plienas yra stiprus. Taip pat ir santykiai. Du elementai – kaip vienas, per ugnį ir vandenį. Taip ir mudu, petys petin, ranka rankoj per visas mūsų laukusias ir laukiančias negandas ir nesąmones. Bet laimei lengvų kelių nereikia, mes jų ir neieškom, bet mes laimingi. Viską praeisim kartu“, – teigė ji.

Pasveiko nuo koronaviruso

Dainininkė, buvusi Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) direktoriaus Jono Sakalausko (38 m.) žmona Agnė Sabulytė (35 m.) pasveiko nuo koronaviruso. „Organizmas susidorojo. Džiaugiuos kaip vaikas grįždama į įprastą gyvenimo tempą. Į laisvę! Laiminga, kad pavyko apsaugoti vaikus, kad jie didvyriškai atsilaikė prieš virusą“, – džiūgavo moteris.

Pateko į avariją

Muzikos žvaigždės Džordanos Butkutės (51 m.) vyras ir jos prodiuseris, motociklų entuziastas Elegijus Strasevičius (52 m.) Norvegijoje pateko į autoįvykį. Elegijus motociklu lenkė automobilį, o tuo pat metu jo vairuotojas pradėjo sukti į kairę.

„Matyt, per veidrodėlį žmogus manęs nematė, bet vėliau jau pamatė per šoninį langą. Spėjo spūstelėti stabdį, bet smūgį gavau. Kažkaip suvaldžiau motociklą, kad nenuvirsčiau, bet stiprus smūgis kliuvo pėdai. Aš sustojau, skausmas buvo žvėriškas“, – pasakojo jis.

Jaučiasi kvailinama

Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos (44 m.) taisyklės patinka ne visiems. Verslininkė Daina Bosas (49 m.) pasipiktino reikalavimais viešojo maitinimo įstaigoms, kavinėms, barams, naktiniams klubams. Pastaruosiuose šiuo metu galima lankytis tik su kaukėmis, o jas nusiimti leidžiama tik geriant arba valgant.

„Jaučiuosi kvailinama idiotų, o tai žemina mano orumą. Aš sutinku saugotis, bet tai turi būti tikra, o ne kažkokia apsaugos parodija ir pasityčiojimas. Jau laukiu, kada gausime nurodymą keliais ropoti. O ką, ne mažiau logikos būtų, nei „apsauginės“ kaukės vos kelioms minutėms“, – sakė verslininkė.˙˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.