Žvaigždžių savaitėje – praeities šešėliai, meilė po mirties ir neatpažįstama Madonna

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Kelly Preston ir Johnas Travolta, Gerard'as Depardieu ir Madonna.<br>lrytas.lt montažas.
Kelly Preston ir Johnas Travolta, Gerard'as Depardieu ir Madonna.<br>lrytas.lt montažas.
Kelly Preston ir Johnas Travolta<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kelly Preston ir Johnas Travolta<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Gerard'as Depardieu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Gerard'as Depardieu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Buvęs Belgijos karalius Albertas II (86 m.) su dukte Delphine Saxe-Cobourg (dešinėje) ir sutuoktine.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Buvęs Belgijos karalius Albertas II (86 m.) su dukte Delphine Saxe-Cobourg (dešinėje) ir sutuoktine.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 8, 2020, 8:28 AM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Pasivijo praeities šešėlis

Prancūzijoje atnaujinamas tyrimas dėl kaltinimų aktoriui Gerard’ui Depardieu (71 m.) vienos jaunos aktorės išžaginimu.

Skundą pateikusi trečią dešimtį einanti moteris kaltina G.Depardieu išžaginimu ir užpuolimu jo namuose Paryžiuje 2018-ųjų rugpjūtį.

Aktorė iš naujo pateikė savo pareiškimą po to, kai prokurorai 2019 m. birželį nutraukė tyrimą dėl įkalčių stokos.

G.Depardieu laikomas superžvaigžde savo gimtinėje, turi Prancūzijos ir Rusijos pilietybę.

Pastarąją jis priėmė 2013 m. protestuodamas prieš mokesčių turtingiesiems didinimą jo tėvynėje.

Tuoj neatpažins ir pati savęs

Amerikos dainininkė Madonna (62 m.) ir toliau stebina. Ji nevengia apsinuoginti, drąsiai kalbėti ir provokuoti, bet šįkart gerbėjams pristatė netikėtus išvaizdos pokyčius.

Naujausiose nuotraukose popscenos karalienė sunkiai atpažįstama. Į septintą dešimtį įkopusi moteris pakeitė plaukų spalvą – nuo šiol Madonna šviečia rožine spalva.

Tai – ne vieninteliai pokyčiai, prie kurių turi priprasti moters talento gerbėjai. Garsioji atlikėja, rodos, persistengė mėgindama sustabdyti laiką. Injekcijos, užpildai, o gal persistengta su plastinėmis operacijomis?

Meilės neišdildė net mirtis

Šie metai JAV aktoriui Johnui Travoltai (66 m.) paženklinti skaudžių netekčių. Vasarą jo žmona Kelly Preston (1962–2020) pralaimėjo kovą su krūties vėžiu, keli mėnesiai po to Johnas neteko sūnėno Samo.

Po netekčių J.Travolta pasidalijo jautriais kadrais ir žodžiais, kuriuos skyrė anapilin išėjusiai žmonai gimimo dienos proga.

„Su gimimo diena, mieloji. Aš radau nuotrauką iš mano mamos ir tėčio vestuvių. Buvo gražu matyti mus šalia jų. Su visa meile, Johnas“, – šalia fotografijų koliažo rašė vyras.

Po sumaišties – tylus susitaikymas

Nesantuokinė buvusio Belgijos karaliaus Alberto II (86 m.) duktė Delphine Saxe-Cobourg (52 m.) susitiko su savo tėvu pirmą kartą po to, kai pasibaigė jos teisinės kovos dėl tėvystės pripažinimo.

Nuotraukoje princesės titulą išsikovojusi moteris šypsodamasi sėdi šalia savo tėvo ir jo sutuoktinės karalienės Paolos karališkojoje rezidencijoje Briuselyje.

Menininkė Delphine gimė po Alberto II romano su baroniene Sybille de Selys Longchamps, bet buvęs karalius jos nepripažino savo dukra.

Po ilgų teisinių kovų dėl tėvystės princesei buvo leista turėti tėvo šeimos pavardę ir ji pagaliau užmezgė santykius su karališkąja šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.