Karalienė Elizabeth II princą Harry ir Meghan Markle pakvietė į ypatingą šventę

Užsienio žiniasklaida praneša, kad Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II pakvietė princą Harry ir Meghan Markle į savo 95-ąjį gimtadienį. Ši šventė jiems bus pirma po to, kai jie atsisakė karališkųjų titulų.

Meghan Markle, princas Harry ir Elizabeth II.<br> Scanpix/PC nuotr.
Meghan Markle, princas Harry ir Elizabeth II.<br> Scanpix/PC nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix/IM nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix/IM nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 14, 2021, 3:09 PM, atnaujinta Jan 14, 2021, 3:32 PM

Dėl koronaviruso grėsmės įvesti ribojimai kaip reikiant pakoregavo daugelio planus. Ne išimtis ir karališkosios šeimos atstovai.

Tačiau Karalienė Elizabeth II (94 m.) per artimiausius mėnesius nori grįžti į normalų gyvenimo ritmą. Kalbama, kad jos didenybė tikisi, jog Sasekso hercogas ir kunigaikštienė birželio 12 dieną dalyvaus jos oficialioje gimimo dienos šventėje Londone, praneša „The Sunday Times“.

Tai būtų pirmas kartas, kai princas Harry ir Meghan Markle po sprendimo atsisakyti titulų, viešai pasirodytų su karališkąja šeima.

Kaip jau yra įprasta, karališkosios šeimos atstovai prisijungia prie karalienės Elizabeth II ir visi drauge žengia į Bekingemo rūmų balkoną, tačiau dabar lieka neaišku, ar jame pasirodys Meghan Markle ir princas Harry.

Tikimasi, jog šioje šventėje turės galimybę dalyvauti visi karališkosios šeimos atstovai.

Laukia ne tik karalienės Elizabeth II, bet ir princo Philipo 100-asis gimtadienis, kuris yra birželio 10 dieną, turėtų sutapti su anūko Harry sugrįžimu į Jungtinę Karalystę.

Praėjusiais metais karalienės Elizabeth II gimimo dienos proga rengiamas paradas vyko Vindzoro pilyje pirmą kartą per 125-erius metus. Ten dalyvavo mažiau nei 100 apsaugos darbuotojų.

Dėl pasaulyje siaučiančio koronaviruso princas Harry ir Meghan Markle į šventę grižti negalėjo.

Paskutinį kartą karališkosios šeimos renginyje juodu dalyvavo 2020-ųjų kovą Vestminsterio abatijoje.

Dar vienas įvykis, kurio princas Harry greičiausiai nenorės praleisti, tai yra jo brolio princo Williamo užsakymu pastatytos Velso princesės Dianos statulos atidengimo ceremonija.

Taip bus pažymimas tragiškai žuvusios princesės Dianos 60-asis gimtadienis. Statula bus atidengta Kesingtono rūmų sode liepos 1-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.