Po santykių su vyru šamanas D. Verretas įsimylėjo Norvegijos princesę M. Louise

Nuo 2019-ųjų Norvegijos princesė Martha Louise (49 m.) ir amerikiečių šamanas juodaodis Durekas Verrettas (46 m.) – pora. Abu netrukus su princesės dukterimis įsikurs Los Andžele.

Po santykių su vyru šamanas D. Verretas įsimylėjo Norvegijos princesę M. Louise<br> Scanpix nuotr.
Po santykių su vyru šamanas D. Verretas įsimylėjo Norvegijos princesę M. Louise<br> Scanpix nuotr.
Po santykių su vyru šamanas D. Verretas įsimylėjo Norvegijos princesę M. Louise<br> Scanpix nuotr.
Po santykių su vyru šamanas D. Verretas įsimylėjo Norvegijos princesę M. Louise<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 25, 2021, 10:34 AM

Koronaviruso pandemija – sunkus išbandymas Marthos Louise ir jos draugo D.Verretto santykiams. Pora gyvena vienas nuo kito atskirti 8600 kilometrų ir negali pasimatyti.

Dabar šamanas Holivudo kalvose išnuomojo meilės lizdą Marthai Louise. Netrukus princesė turėtų su savo trimis dukterimis palikti Norvegiją ir persikelti į svajonių namą. Čia visi galės ilgai mėgautis savo laime.

Iš 8,7 mln. eurų vertės namo atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas ne tik į Beverli Hilsą, Santa Moniką, bet ir į vandenyną.

Name įrengti septyni miegamieji, kiekvienas jų turi vonios kambarį. Dviem vyresnėms princesės Marthos Louise dukterims paauglėms, kurios pageidauja daugiau privačios erdvės, skirti du miniatiūriniai apartamentai su atskiru įėjimu ir virtuve.

Naujajame poros meilės lizde įrengta biliardinė, namų kinas, kokteilių baras, už namo – krepšinio aikštelė.

Bet ši prabanga nėra pigi. Namo savininkas, žinomas botokso injekcijų Holivude specialistas, už mėnesio nuomą reikalauja 25 500 eurų. Tačiau ši šlamančiųjų krūvelė nėra problema šamanui, nes jo klientai – daugybė žvaigždžių ir superturtuolių.

Už vieną apsilankymą pas D.Verrettą įžymybėms tenka pakloti iki 1700 eurų. Bet šamanui dėl savo didžiosios meilės Marthos Louise niekas nėra brangu.

Norvegijos karaliaus Haraldo V (84 m.) ir karalienės Sonjos (84 m.) vienintelė duktė yra ketvirtoji eilėje į Norvegijos sostą po savo brolio Haakono (48 m.).

Princesė atsisakė karališkojo titulo. Martha Louise sulaukė negailestingos kritikos pranešusi, kad su D.Verrettu rengiasi bendram paskaitų ciklui „Šamanas ir princesė“. Šeima nesutiko, jog karališkasis titulas figūruotų tokiame kontekste, ir pareikalavo, kad Martha Louise jo atsisakytų.

Fizioterapeuto išsilavinimą turinti princesė jau seniai domisi alternatyviąja medicina, mistika, anapusiniu pasauliu, sielų persikėlimu.

Anksčiau ji buvo ištekėjusi už rašytojo Ari Behno ir dėl šios santuokos atsisakė teisių į Norvegijos sostą. Su juo princesė susilaukė trijų dukterų, bet 2017-ųjų gruodį jie išsiskyrė. 2019-ųjų Kalėdų dieną A.Behnas nusižudė. Teigiama, kad jį ilgą laiką kamavo depresija.

D.Verrettas – šeštos kartos šamanas, jo šaknys – Haityje. Gimęs Sakramente, savo šamano dovaną jis atrado dar būdamas darželinukas. Mokėsi iš šamanų Balyje, Vakarų Afrikoje, Izraelyje, baigė holistinės terapijos mokyklą ir turi medicinos laipsnį.

Princesė Martha Louise su D.Verrettu susipažino per bendrus pažįstamus ir iš karto suprato, kad rado giminingą sielą.

Iki pažinties su Norvegijos princese šamanas aštuonerius metus palaikė santykius su vyru. To jis niekada neslėpė.

„Nelaikau savęs gėjumi ar biseksualu. Tiesiog ieškojau tikrosios meilės“, – tikino D.Verrettas.

„Jis pakeitė mano gyvenimą kaip ir daugelio. Jis padėjo suprasti, kad nesavanaudiška meilė šioje planetoje tikrai yra“, – šalia nuotraukos su D.Verrettu yra parašiusi princesė Martha Louise.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?