Nauja „Formulės 1“ čempiono Niki Laudos našlės laimė – multimilijonieriaus glėbyje

Birgit Lauda (42 m.) praėjus dvejiems metams po mylimo sutuoktinio, triskart „Formulės 1“ čempiono Niki Laudos (1949–2019) mirties turi naują partnerį. Niki norėjo, kad žmona vėl taptų laiminga.

 Nauja „Formulės 1“ čempiono Niki Laudos našlės laimė – multimilijonieriaus glėbyje.<br> Scanpix nuotr.
 Nauja „Formulės 1“ čempiono Niki Laudos našlės laimė – multimilijonieriaus glėbyje.<br> Scanpix nuotr.
Birgit Lauda su mylimuoju Marcu Siebereriu 2021-aisiais per garsųjį Zalcburgo muzikos ir dramos festivalį.<br> Scanpix nuotr.
Birgit Lauda su mylimuoju Marcu Siebereriu 2021-aisiais per garsųjį Zalcburgo muzikos ir dramos festivalį.<br> Scanpix nuotr.
Žurnalistai atkreipė dėmesį, kad Birgit ta pačia suknele buvo pasipuošusi 2016-aisiais per „Laureus“ apdovanojimų ceremoniją Berlyne. Tuomet šalia dar stovėjo Niki Lauda.<br> Scanpix nuotr.
Žurnalistai atkreipė dėmesį, kad Birgit ta pačia suknele buvo pasipuošusi 2016-aisiais per „Laureus“ apdovanojimų ceremoniją Berlyne. Tuomet šalia dar stovėjo Niki Lauda.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 4, 2021, 9:29 PM

Per 2008-aisiais vykusias vestuves Niki ir jo mylimoji Birgit žinojo, kad turi ribotą laiką mėgautis savo laime. Pernelyg didelis – beveik 30 metų amžiaus skirtumas, pernelyg skaudžios 1976 m. Vokietijos „Grand Prix“ lenktynių metu Austrijos legendos patirtos avarijos pasekmės.

2019-ųjų gegužę mirus sporto žvaigždei jo našlė palūžo. Tik padedant psichologui jai pavyko sugrįžti į normalų gyvenimą. Birgit stengėsi susitaikyti su mylimo sutuoktinio netektimi.

„Niki tikrai norėjo, kad mano vaikai ir aš turėtume laimingą ateitį“, – sakė našlė interviu Austrijos radijo transliuotojui O3.

Dabar į Birgit gyvenimą vėl grįžo laimė: ji įsimylėjo austrų multimilijonierių. Susipažino jie metų pradžioje Ibisoje (Ispanija). Ten Laudų šeima turi prabangų namą ir 14 mln. eurų vertės jachtą.

N.Laudos sūnus iš pirmosios santuokos su fotografe Marlene Knaus (65 m.) Mathias (40 m.) gyvena Ibisoje. Čia praėjusias Kalėdas praleido ir Birgit su dvynukais Mia ir Maxu (11 m.).

Apie savo planus per Kūčias N.Laudos našlė papasakojo laikraščiui „Osterreich“: „Gražiausias metų šventes, kaip ir kiekvienais metais, praleidžiame Ispanijoje. Ir visada panašiai. Popietę pasivaikštome po paplūdimį, paskui klausomės varpų skambėjimo. Kartu skaitome Bibliją ir Kalėdų istorijas. Be to, Mia visuomet skambina pianinu.“

Ir šį kartą švenčių dienomis, kaip jau įprasta, nepasikvietė draugų.

„Dėl koronaviruso pandemijos laiką leidžiame su mano vaikais ir likusiais šeimos nariais. Trūksta tik Niki. Apie jį kasdien galvojame“, – sakė N.Laudos našlė.

Po švenčių per bendrus pažįstamus Birgit susipažino su teisininko išsilavinimą turinčiu multimilijonieriumi Marcu Siebereriu (53 m.).

Tarptautinės vadybos konsultavimo bendrovės „McKinsey“ filialo Šveicarijoje vyresnysis partneris M.Siebereris turi du paauglius vaikus.

Šiuo metu jis stengiasi nukreipti į sėkmės kelią daugybės skandalų paženklintą Ciuriche (Šveicarija) įsikūrusią tarptautinių finansinių paslaugų įmonę UBS.

Kaip sako naujos poros draugai, Birgit ir Marcų sieja meilė Ibisai ir menui. Jų pažintis pamažėle išsirutuliojo į ilgus, prasmingus pokalbius.

Teigiama, kad pernelyg didelės buvo našlės abejonės, ar vertėtų užmegzti naują ryšį. Bet Birgit ir Marcaus jausmai taip sustiprėjo, kad jie pakluso savo širdies balsui.

Mylimąjį Birgit supažindino su savo dvyniais ir, kaip teigiama, susitiko su jo vaikais. Buvusi M.Siebererio žmona gyvena Londone. Su brite jis susipažino per atostogas Sen Tropeze, 2003-iaisiais įvyko jų vestuvės.

Teigiama, kad itin šilti Birgit santykiai susiklostė su Marcaus broliu Christianu (51 m.). Pastorius iš Vienos, gimtojo N.Laudos našlės miesto, garsėja kaip įdėmus klausytojas ir nuoširdus patarėjas.

Kaip ir Birgit, jos mylimasis – šeimos žmogus. Dėl savo darbo M.Siebereris gyveno 20-yje šalių, tarp jų Didžiojoje Britanijoje, Rumunijoje ir JAV, bet visada palaikė artimus ryšius su savo giminėmis Austrijoje.

Birgit iki santuokos su legendiniu „Formulės 1“ lenktynininku dirbo lėktuvų palydove ir lankėsi daugelyje šalių.

Su M.Siebereriu ją sieja aistra menui. B.Lauda įkūrė meno fondą, kuris remia tarptautinę moterų teisių organizaciją „Women Without Borders“ („Moterys be sienų“). Jos naujasis mylimasis – kolekcininkas.

Abiem patinka pasivaikščiojimai gamtoje, alpinizmas ir slidinėjimas. Ir greiti automobiliai. M.Siebereris – „Porsche“ aistruolis. Vaikystėje jis žavėjosi „Brabham BT 46B“ ir rinko visų „Formulės 1“ lenktynių automobilių nuotraukas.

Šiuo legendiniu bolidu N.Lauda 1978-aisiais Anderstorpo (Švedija) mieste pasiekė pergalę, kuri įėjo į „Formulės 1“ lenktynių istoriją.

Po žiniasklaidą pažiro poros nuotraukos. B.Lauda su mylimuoju 2021-aisiais per garsųjį Zalcburgo muzikos ir dramos festivalį klausėsi operos „Toska“.

Žurnalistai atkreipė dėmesį, kad B.Lauda buvo apsirengusi ta pačia žalios spalvos suknele, kuria buvo pasipuošusi 2016-aisiais per „Laureus“ apdovanojimų ceremoniją Berlyne (Vokietija). Tuomet šalia B.Laudos dar stovėjo N.Lauda.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu