Metų skandalai: girti prie vairo ir Agnės Jagelavičiūtės pykčiai su kaimynu

Tradiciškai paskutiniajame metų numeryje žurnalas „Stilius“ apžvelgia, kuo įsiminė metai: išrenka metų vestuves, skyrybas, kūdikius ir, žinoma, paskelbia metų stilingiausius.

 Metų skandalai.
 Metų skandalai.
 Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis.
 Agnė Jagelavičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Mantas Stonkus.
 Mantas Stonkus.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 30, 2021, 11:39 AM, atnaujinta Dec 30, 2021, 1:26 PM

Tad kuo įsiminė 2021-ieji?

Bene garsiausiai šiemet nuskambėjo stilistės Agnės Jagelavičiūtės (41 m.) konfliktas su kaimynu. Lrytas.lt paskelbus vaizdo įrašą, kuriame Agnė kaimyną plūsta necenzūriniais žodžiais, kilo tikra sumaištis. Vyras pasakojo, kad jau penkerius metus su žinoma moterimi konfliktuoja, o dabar nutarė paviešinti įrašą. Savo ruožtu A.Jagelavičiūtė žėrė kritiką apačioje jos gyvenantiems asmenims ir kalbėjo apie provokacijas. Galiausiai stilistė pripažino, jog po konflikto kelias dienas gydėsi psichiatrijos klinikoje.

Nuaidėjo ir dviejų garsių asmenų vairavimo išgėrus skandalas. Televizijos laidų vedėja Edita Mildažytė (55 m.) buvo sulaikyta prie vairo apsvaigusi nuo alkoholio ir atsidūrė areštinėje. Jos vairuojamas automobilis sustabdytas Vilniuje, Nemenčinės plente. Moteriai nustatytas 2,36 promilės girtumas (vidutinis girtumo laipsnis).

Jos kolega Mantas Stonkus (34 m.) įkliuvo Zarasų rajone. Humoristui nustatytas 1,67 promilės girtumas. Tiesa, Editą įskundė ir su žiniasklaida informacija pasidalijo pareigingas pilietis, o Mantas apie savo nuodėmę viešai pranešė pats. „Savaitgalį padariau taip, kaip niekada gyvenime negalvojau, kad darysiu, – būdamas draugų sodyboje girtas sėdau prie automobilio vairo. Jokios lengvinančios ir mane teisinančios aplinkybės nėra svarbios, nes pats visada atvirai smerkiau panašiai besielgiančius ir buvau įsitikinęs, kad man taip neatsitiks. Klydau“, – socialiniuose tinkluose prisipažino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?