Suknelės ir sijonai: kaip atrodyti madingai šį pavasarį?

Nors lauke dar tvyro žemesnė, nei norėtųsi temperatūra, pavasaris jau čia. Neatidėliokite paskutinei minutei ir pradėkite visų pavasarį ir vasarą laukiančių renginių ir kelionių garderobą planuoti dabar – juk madingiausios suknelės ir sijonai jus lydės visą šiltąjį sezoną, net iki vėlyvo rudens.

Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2022, 4:08 PM

Skaitykite toliau ir sužinokite, kokios suknelės ir kokie sijonai karaliaus mados topuose ateinančius kelis mėnesius. Kokios suknelės bus madingos 2022 metų pavasarį ir vasarą?

Nertos ir megztos suknelės

Viena iš ryškiausių tendencijų – nertos arba megztos suknelės vasarai. Jas galite nešioti paplūdimyje ant maudymosi kostiumėlio arba mieste, pasivilkusios apatinuką. Tokią suknelę atostogaujant papuoš plačiabrylė šiaudų skrybėlė, taip pat prie jos ypatingai derės pinta rankinė. Tokiam įvaizdžiui patartina rinktis tos pačios spalvos ar jai artimų atspalvių drabužius ir aksesuarus, taip sukursite nuoseklų ir prabangų įvaizdį. Mieste dėvėdamos nertą ar megztą suknelę nebijokite eksperimentuoti: apsiaukite ryškesnius aukštakulnius sandalus, o rankose turėkite mini rankinuką.

Baltos spalvos ir jos atspalvių suknelės

Į madą grįžta ir kiek užmiršta klasika tapusios baltos ar kitų jos atspalvių suknelės. Nepaprastai elegantiškos, nors didmiestyje gal kiek nepraktiškos, šios suknelės sukuria prabangos jausmą ir yra ypač tinkamos dėvėti kurortuose. Jas gali puošti subtilūs raukiniai ar iškarpymai, o ir modelių pasirinkimas didžiulis – nuo labai pūstos suknelės iki beveik aptemptos proginės ar kasdienai skirtos suknelės. Naujausių kolekcijų suknelių internetu ieškokite „MODIVO“ parduotuvėje, paspaudę šią nuorodą: https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/sukneles-ir-kombinezonai

Drapiruotos suknelės

Žvelgiant į elegantiškas 2022 m. pavasario ir vasaros suknelių tendencijas, niekas neprilygsta šiai. Gražiai drapiruotos, rauktos ar klostuotos suknelės traukia akį, atrodo labai moteriškai ir yra nepavaldžios laikui. Šią techniką daugelis dizainerių tobulino dešimtmečius, o kai kurie gerai žinomi prekių ženklai nevengia šios tendencijos ne tik vakarinių, bet ir kasdienių suknelių modeliuose. Drapiruotą suknelę galėsite dėvėti bet kada, net jei jūsų kūno svoris ir formos keičiasi, ji prisitaikys prie jūsų.

Kokios yra sijonų tendencijos 2022 metų pavasariui ir vasarai?

Mini ir maksi sijonai

Madai, kaip ir kitoms meno formoms, būdingos kontrastingos idėjos. Tad šį sezoną madingi bus tik kraštutiniai sijonų ilgiai: labai, labai trumpi arba labai, labai ilgi. Sijonai gali būti plisuoti, primenantys mokyklinę uniformą, pieštuko formos, nerti, tarsi močiutės servetėlės, arba su ypač šį sezoną madingomis plunksnomis ar kutais. Naujausioms tendencijoms pasiruošite spustelėję šią nuorodą: https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/sijonai – stilingiausius mini ir maksi sijonų modelius rasite internete.

Ryškūs ir išskirtinio dizaino sijonai

Šį pavasarį ir vasarą pagrindinė įvaizdžio detalė turėtų būti sijonas. Ieškokite traukiančių akį, turinčių išskirtinio blizgesio (lakuotų ar su žvyneliais), tikros odos ar ryškių spalvų sijonų. Drąsiai dėvėkite sijonus net ir su labai aukštai siekiančiais su skeltukais. Ryškus ir drąsus sijonas – tai šios vasaros jūsų vizitinė kortelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.