Karalienė Elizabeth II pagaliau pamatys proanūkę Lilibet: kartu švęs gimtadienį

Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II (96 m.) pagaliau susitiks su netrukus pirmąjį gimtadienį švęsiančia princo Harry (37 m.) ir jo žmonos Meghan Markle (40 m.) dukra Lilibet. Britų žiniasklaida praneša, kad dėl susitikimo su proanūke karalienė praleis savo mėgstamas žirgų lenktynes.

Karalienė Elizabeth II.<br>AP/Scanpix nuotr.
Karalienė Elizabeth II.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-30 10:26, atnaujinta 2022-05-30 12:29

Nuo praėjusių metų birželio 4, kai gimė Lilibet, karalienė proanūkės taip ir nematė. Patys Harry ir Meghan Didžiojoje Britanijoje lankėsi tik kartą – šį balandį, tačiau buvo be vaikų. Lilibet gimė Kalifornijoje (JAV), priešingai nei jos brolis Archie (3 m.), kurį Meghan pagimdė Londono Portlando ligoninėje. Čia gimė kone visi karališkieji kūdikiai. Beje, Archie karalienė pamatė praėjus vos dviems dienoms nuo jo gimimo 2019 gegužės 6-ąją.

Pranešama, kad karalienė pakviesta į „Frogmore Cottage“ – istorinį Frogmore dvarą, kuris yra Vindzoro mieste, Anglijoje. Čia ir turėtų vykti Lilibet gimtadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.