Pramogų pasaulyje pasklido gandai apie Veros Brežnevos ir Konstantino Meladzės skyrybas

Pramogų pasaulyje jau kurį laiką sklando gandai apie Ukrainoje gimusios dainininkės Veros Brežnevos (40 m.) ir prodiuserio Konstantino Meladzės (59 m.) skyrybas, praneša „Unian“.

Pasirodė kalbos apie V.Brežnevos ir K.Meladzės skyrybas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Pasirodė kalbos apie V.Brežnevos ir K.Meladzės skyrybas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Vera Brežneva.<br>Instagramo nuotr.
Vera Brežneva.<br>Instagramo nuotr.
Vera Brežneva.<br>Instagramo nuotr.
Vera Brežneva.<br>Instagramo nuotr.
Vera Brežneva.<br>Instagramo nuotr.
Vera Brežneva.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 5, 2022, 10:57 PM

Nors nei vienas iš sutuoktinių susidariusios situacijos nekomentuoja, Rusijos žiniasklaida informuoja, jog poros kivirčų priežastimi neva gali būti skirtingos jų politinės pažiūros.

Anot Rusijos žiniasklaidos priemonių, V.Brežneva aktyviai palaiko ukrainiečius, kai K.Meladzė galimai bijo pakenkti Rusijoje sukurtam sėkmingam verslui. Tiesa, tikėtina, jog kai kurie rusų žiniasklaidos pareiškimai yra melagingi.

Prieš daugiau nei tris mėnesius Rusijai užpuolus Ukrainą V.Brežneva iš tiesų iš karto išreiškė savo poziciją. Nuo pirmosios karo dienos moteris dalijasi nuniokotos Ukrainos vaizdais, Lenkijoje ji užsiėmė savanoryste.

Tuo metu, K.Meladzė karo tema reiškiasi gerokai kukliau, tačiau palaikymo Rusijai jo veiksmuose nematyti. Pavyzdžiui, vasario 24-ąją – karo Ukrainoje pradžios dieną – vyras publikavo įrašą, kuriame buvo matoma vien juoda spalva. Toks prodiuserio įrašas gali būti interpretuojamas kaip gedulo simbolis.

Kaip buvo skelbiama, K.Meladzė nuo rusų kareivių mėtomų bombų slėpėsi Kijevo rūsiuose.

„Naikinama vis daugiau namų, mokyklų, darželių. Miestui svarbūs pastatai buvo sunaikinti. Šiuo metu aš su vaikais saugi. Tačiau mano vyras (Red. – Konstantinas Meladzė) ir mama, jaunesnės sesers šeima slepiasi Kijeve esančiuose rūsiuose.

Kiekvienas ukrainietis maldauja rusų kareivių, kad šie atsitrauktų. Šis karas neturi prasmės. Jis neturi pasiteisinimo. Tai nebegali tęstis. Sustabdykite karą“, – vasario pabaigoje instagrame skelbė V.Brežneva.

V.Brežneva ir K.Meladzė susituokė 2015-aisiais. Slaptos poros vestuvės įvyko Italijoje.

Gandai apie poros skyrybas pasigirsta jau nebe pirmą kartą. 2019-aisiais dainininkė sulaukė savo gerbėjų pastabų dėl to, jog itin retai dalijasi bendromis savo ir K.Meladzės nuotraukomis. 

„Ar jus tikrai taip stipriai tai vargina?“, – tada sekėjams atšovė V.Brežneva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.