Pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska papuošė „Vogue“ viršelį

Nuo vasario pabaigos Ukrainoje besitęsiantis Rusijos karas nerimsta, todėl svarbu apie tai kalbėti. Visoje šioje situacijoje Ukraina turi savo didvyrius – prezidentą Volodymyrą Zelenskį ir pirmąją ponią Oleną Zelenską. Būtent jie tapo specialaus internetinio „Vogue“ viršelio herojais.

Olena Zelenska.<br> Annie Leibovitz/Vogue nuotr.
Olena Zelenska.<br> Annie Leibovitz/Vogue nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-27 10:30

Oleną ant viršelio Kyjeve įamžino žymioji fotografė Annie Leibovitz. 

„Vogue“ ji kalbėjo apie tai, kaip karas pakeitė visos tautos gyvenimą. Taip pat – apie savo šeimą ir svajones dėl Ukrainos ateities.

„Tai buvo patys baisiausi mėnesiai mano ir kiekvieno ukrainiečio gyvenime. Atvirai kalbant, nežinau, kaip pavyko tai išgyventi emociškai. Laukiame pergalės. Neabejojame, kad nugalėsime“, – užtikrintai kalbėjo Olena.

„Vogue“ herojus stilizavo Julie Pelipas, kuri puikiai perteikė visą Ukrainoje vykstančią dramą. Viršelyje O.Zelenska sėdi ant laiptų – jos veide matyti begalinės ir neretušuotos emocijos.

O.Zelenska fotografavosi tarp Ukrainos kariškių Antonovo oro uoste. Taip siekta paryškinti tūkstančių Ukrainos moterų įsitraukimą į karą ir kovas fronto linijose.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.