Žvaigždžių savaitėje – J. Lopez medaus mėnuo, vėl koronavirusu susirgęs J. Bidenas ir apsisprendimas dėl „Eurovizijos“

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Benas Affleckas ir Jennifer Lopez, Joe Bidenas ir Samas Ryderis.<br>lrytas.lt montažas.
Benas Affleckas ir Jennifer Lopez, Joe Bidenas ir Samas Ryderis.<br>lrytas.lt montažas.
Davidas Warneris, George'as Kennedy ir Alainas Delonas 1979-aisiais.<br>imago/United Archives/Scanpix nuotr.
Davidas Warneris, George'as Kennedy ir Alainas Delonas 1979-aisiais.<br>imago/United Archives/Scanpix nuotr.
Benas Affleckas ir Jennifer Lopez.<br>LIONEL URMAN/SIPA/Scanpix nuotr.
Benas Affleckas ir Jennifer Lopez.<br>LIONEL URMAN/SIPA/Scanpix nuotr.
„Eurovizijos“ organizatoriai patvirtino, kad 2023-iaisiais dainų konkursas vyks Jungtinėje Karalystėje.<br>John Rainford/Cover Images/Scanpix nuotr.
„Eurovizijos“ organizatoriai patvirtino, kad 2023-iaisiais dainų konkursas vyks Jungtinėje Karalystėje.<br>John Rainford/Cover Images/Scanpix nuotr.
Buzzas Aldrinas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Buzzas Aldrinas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Buzzas Aldrinas.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Buzzas Aldrinas.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Joe Bidenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Joe Bidenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 7, 2022, 4:18 PM

Medaus mėnuo – meilės mieste

Liepos viduryje aukso žiedus sumainę aktorius Benas Affleckas (49 m.) ir dainininkė Jennifer Lopez (53 m.) mėgaujasi medaus mėnesiu.

Sutuoktiniai povestuvinei kelionei pasirinko meilės miestu vadinamą Paryžių.

Romantiškai laiką leidžiantys įsimylėjėliai buvo pastebėti viename miesto restoranų. Juodu mėgavosi romantiška vakariene ir vienas kito draugija, kol vakaro neaptemdė B.Afflecko ašaros.

Pora vakarieniavo restorane „La Girafe“, kur paminėjo ir 53-iąjį J.Lopez gimtadienį.

Įsitaisę terasoje juodu ragavo jūrų gėrybes ir žuvies patiekalus, mėgavosi vaizdu į Eiffelio bokštą.

Vėliau Jennifer buvo nustebinta malonios smulkmenos – pavaišinta jos gimtadieniui skirtu pyragėliu. Juodu atrodė laimingesni nei bet kada anksčiau, bet po akimirkos B.Affleckas apsipylė ašaromis. J.Lopez puolė guosti sutuoktinį uždėdama ranką jam ant skruosto. Dėl ko B.Affleckas susigraudino, nėra skelbiama.

Atsisveikino su istorija

JAV astronauto Buzzo Aldrino (92 m.) striukė, vilkėta per 1969-ųjų skrydį į Mėnulį, aukcione Niujorke buvo parduota už 2,7 mln. dolerių (2,66 mln. eurų), paskelbė aukcioną surengusi kompanija „Sotheby’s“.

Balta striukė, papuošta Amerikos vėliava, NASA ir misijos „Apollo 11“ logotipais, su užrašu „E.ALDRIN“, priklauso asmeninei daiktų kolekcijai, kurią astronautas nusprendė parduoti.

„Dėl šio itin reto drabužio daug dalyvių varžėsi beveik 10 minučių, kol jis buvo parduotas telefonu aukcione dalyvavusiam pirkėjui“, – sakoma „Sotheby’s“ pranešime.

„Nuodugniai apsvarsčius laikas pasirodė tinkamas pasidalyti šiais daiktais su pasauliu. Jie daugeliui yra vieno istorinio momento simboliai, bet man visuomet primindavo asmeninį mokslui ir tyrinėjimams paskirtą gyvenimą“, – sakė B.Aldrinas, paskutinis dar gyvas „Apollo 11“ trijų astronautų įgulos narys. Jis paaiškino, kad minima striukė nepriklausė skafandro komplektui, vilkėtam žengiant Mėnulio paviršiumi drauge su Neilu Armstrongu (1930–2012), bet jis vilkėjo ją skrisdamas į Mėnulį ir grįždamas į Žemę.

Apsisprendė dėl „Eurovizijos“

„Eurovizijos“ organizatoriai patvirtino, kad 2023-iaisiais dainų konkursas vyks Jungtinėje Karalystėje, nes jis negali būti rengiamas karo krečiamoje Ukrainoje, laimėjusioje šių metų renginį.

Ukrainiečių grupė „Kalush Orchestra“ laimėjo dainų konkursą, o Jungtinės Karalystės atstovas Samas Ryderis liko antras.

Kol kas neaišku, kuriame mieste vyks renginys, bet susidomėjimą jau yra išreiškę Glazgas ir Mančesteris.

Susirūpinimą kelia amžius

Koronavirusu užsikrėtusiam JAV prezidentui Joe Bidenui (79 m.) pasireiškiantys COVID-19 simptomai palengvėjo.

Prezidentui koronavirusinė infekcija patvirtinta testu, jis izoliavosi Baltuosiuose rūmuose.

Pasak J.Bideno asmeninio gydytojo Kevino O’Connoro, prezidentą tebevargina sloga bei kosulys ir jis vis dar jaučia nuovargį, tačiau jo pulsas, kraujospūdis, kvėpavimo dažnis ir kraujo įsotinimas deguonimi išlieka visiškai normalūs. Temperatūrai pakilus iki 37,4 laipsnio J.Bidenui skirtas paracetamolis.

„Prezidentas gerai toleruoja gydymą, įskaitant antivirusinį vaistą nuo COVID-19 „Paxlovid“, – pridūrė gydytojas.

Nors teigiama, kad apskritai J.Bidenas yra geros sveikatos, tačiau jo, kaip vyriausio kada nors išrinkto JAV prezidento, amžius kelia didesnį susirūpinimą dėl COVID-19 poveikio.

Pastaraisiais mėnesiais prezidento eisena ne tokia tvirta, o kalba ne tokia sklandi, kaip buvo tada, kai jis pradėjo eiti pareigas.

Kino pasaulyje – netektis

Sulaukęs 80 metų mirė anglų aktorius Davidas Warneris (1941–2022), vaidinęs tokiuose kultiniuose filmuose kaip „Titanikas“, „Omen“, „Tronas“, „Dingęs pasaulis“ ir „Beždžionių planeta“.

Paskutines dienas vyras praleido slaugos namuose, kur medicinos personalas rūpinasi profesionaliais aktoriais ir kitų teatro profesijų atstovais. Davido gyvybė užgeso dėl piktybinio auglio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.