Shakira išliejo širdį apie skyrybas su Gerard'u Pique: „Visa tai vyko, kol mano tėvas buvo reanimacijoje“

Prieš kelis mėnesius pramogų pasaulį apskriejo netikėta žinia – po daugiau nei dešimtmečio skiriasi dainininkė Shakira (45 m.) ir futbolininkas Gerard'as Pique (35 m.). Shakira savo vyrą apkaltino neištikimybe.

 Shakira papuošė ELLE žurnalo viršelį.<br> ELLE nuotr.
 Shakira papuošė ELLE žurnalo viršelį.<br> ELLE nuotr.
 Shakira ir Gerard'as Pique.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Shakira ir Gerard'as Pique.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Shakira ir Gerard'as Pique.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Shakira ir Gerard'as Pique.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Shakira.<br> ZEUS/scanpix nuotr.
 Shakira.<br> ZEUS/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 2, 2022, 7:33 AM

Buvusi pora ilgai tylėjo ir nekomentavo savo asmeninio gyvenimo. Tačiau Shakira papuošė naujausio žurnalo „Elle“ viršelį ir atvirai prakalbo apie skyrybas.

„Rašyti muziką tas pats kaip eiti pas psichologą, tik pigiau“, – teigė Shakira ir prasitarė, kad ją kūrybą gelbėja nuo blogų minčių.

Shakira teigė, kad šiuo metu ji išgyvena sunkų gyvenimo etapą – kovoja dėl sūnų globos, taip pat ji kaltinama mokesčių slėpimu. Šį laikotarpį žvaigždė apibūdino kaip vieną tamsiausių.

„Tikrai sunku apie tai kalbėti, juolab kad pirmą kartą šia tema duodu interviu. Tylėjau ir tiesiog bandžiau viską apgalvoti. Man sunku apie tai kalbėti, ypač dėl to, kad vis dar nerimauju: mūsų skyrybos nėra panašios į normalias. Taigi, sunku ne tik man, bet ir mano vaikams. Neįtikėtinai sunku.

Paparacai prie mano namų budi visą parą ir aš su vaikais neturime, kur nuo jų pasislėpti. Nebent namuose. Be paparacų persekiojimo negalime vaikščioti parke kaip įprasta šeima, valgyti ledų ar kažko panašaus. Tai sunku.

Ir aš bandžiau šią situaciją užglaistyti vaikams. Stengiuosi tai daryti ir juos apsaugoti, nes jie yra mano gyvenimo misija numeris vienas. Bet tada jie ką nors išgirsta mokykloje iš savo draugų arba pamato naujienas socialiniuose tinkluose ir tai juos skaudina, suprantate“, – širdį liejo Shakira.

Dainininkė teigė, kad vaikams sunku matyti besiskiriančius tėvus, o labiausiai ją įskaudino tai, kad skyrybos įvyko jai sunkiu laikotarpiu.

„Stengiuosi, kiek įmanoma, nuo jų nuslėpti situaciją. Kartais man tiesiog atrodo, kad visa tai yra blogas sapnas ir kažkada aš pabusiu. Bet ne, tai tikra. Jaučiu nusivilimą, kai maniau, kad mano santykiai su vaikų tėvu buvo paversti kažkuo suvulgarintu ir nuvertintu žiniasklaidos. Ir visa tai vyko, kol mano tėvas buvo reanimacijoje, o aš kovojau su įvairiomis problemomis.

Kaip minėjau, tai turbūt tamsiausia valanda mano gyvenime. Bet tada aš galvoju apie visas tas moteris visame pasaulyje, kurios išgyvena sunkius laikus, tokias blogas situacijas kaip mano ar tokias sunkias kaip mano, ar dar blogiau. Moterims, tokioms kaip aš, kurios tiki šeimos vertybėmis ir svajojo turėti vieną šeimą visam gyvenimui, pamatyti, kad ši svajonė suskaidyta į gabalus, yra vienas skaudžiausių dalykų, kuriuos tik gali išgyventi. Bet aš manau, kad mes, moterys, esame atsparios. Šis atsparumas mums yra įgimtas“, – dievagojosi žvaigždė.

Shakira nenorėjo komentuoti apie G.Pique išdavystę.

„Šios detalės per daug asmeniškos, kad būtų galima jomis pasidalinti. Šiuo metu tai šviežia. Galiu pasakyti, kad į mūsų šeimos santykius įdėjau viską, ką galėjau“, – teigė moteris.

Shakira, kuri dešimtmečiu vyresnė už Gerard'ą, teigė, kad ji daug pasiaukojo dėl šeimos gerovės, be to, paaukojo ir savo karjerą dėl vyro karjeros sporte.

„Vienas iš mūsų dviejų turėjo ką nors paaukoti. Arba jis nutrauks sutartį su „Barcelona“ ir persikels su manimi į JAV, kur vystosi mano karjera, arba aš turėsiu tai padaryti. Taigi vienas iš dviejų turėjo pasistengti. Ir aš tai padariau. Perkėliau savo karjerą į antrą planą ir persikėliau į Ispaniją palaikyti jo, kad jis galėtų žaisti futbolą ir laimėti titulus. Ir tai buvo auka už meilę“, – sakė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.