Princesės Dianos dukterėčia Kitty Spencer nustebino gerbėjus: aristokratė – sunkiai atpažįstama

Modelis Lady Kitty (31 m.) reklamuodama naujus „Dolce & Gabbana“ akinius atsisakė savo švaraus bei švelnaus stiliaus ir pasirinko visai kitokio stiliaus kirpimą. Toks įvaizdis nustebino šios gražuolės gerbėjus.

Kitty Spencer.<br>Scanpix/ REUTERS nuotr.
Kitty Spencer.<br>Scanpix/ REUTERS nuotr.
Kitty Spencer.<br>Scanpix/ CAN/Capital Pictures nuotr.
Kitty Spencer.<br>Scanpix/ CAN/Capital Pictures nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 8, 2022, 12:06 PM

Princesės Dianos dukterėčia Kitty Spencer, visuomeniniame gyvenime besivadinanti Lady Kitty vardu, visuomet garsėjo itin moterišku įvaizdžiu ir nušlifuotu stiliumi. Vis dėlto naujausioje puikiai žinomo prekės ženklo reklamoje ji pademonstravo pankišką šukuoseną su šviesiomis, kiek susivėlusiomis garbanomis.

Praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio įkvėptą stilių pabrėžė ir ryškiai raudonos lūpos, stambūs auksiniai papuošalai ir dideli juodi saulės akiniai.

Visuomenininkė, neseniai atšventusi pirmąsias vestuvių su 63 metų vyru Michaelu Lewisu metines, šia nuotrauka pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje.

Tokia kiek neįprasta Lady Kitty estetika sulaukė nemenko jos gerbėjų susidomėjimo – daugelis gyrė savo dievaitę ir negailėjo komplimentų už drąsą parodyti kitokį veidą.

Lady Kitty – pasaulinė italų mados namų „Dolce &Gabbana“ ambasadorė – yra dalyvavusi daugelyje kampanijų ir žengusi podiumu pristatant šių mados namų kolekcijas. Ruošdamasi įspūdingoms savo vestuvėms 2021-ųjų vasarą moteris dėl prabangaus vestuvinio garderobo kreipėsi būtent į šių mados namų dizainerius.

Kiek daugiau nei prieš metus Romoje vykusiose vestuvėse su Pietų Afrikos Respublikoje gimusiu britų multimilijonieriumi M.Lewisu modelis vilkėjo penkias pagal užsakymą kurtas „Dolce &Gabbana“ sukneles.

Lady Kitty ir Michaelas apie savo santykius viešai prabilo 2019 m., tuomet juodu pirmą kartą buvo pastebėti vaikštinėjantys Niujorke.

Priešingai nei jo mėlyno kraujo turinti žmona, mados versle besisukantis magnatas M.Lewisas mieliau laikosi atokiau nuo visuomenės dėmesio ir socialinės žiniasklaidos.

Trijų vaikų tėvas, kuris yra penkeriais metais vyresnis už Lady Kitty tėvą Charlesą Spencerį, garsiam modeliui pasipiršo prieš pat 2019-ųjų Kalėdas.

Kai reikėjo rinktis suknelę didžiajai dienai, panašu, kad Lady Kitty ilgai nesvarstė. Domenico Dolce vėliau sakė: „Ji mums pasakė, kad iš karto pagalvojo apie mus, ir mes tuo labai apsidžiaugėme!“

Dizaineriai tuomet atskleidė, kad nuotaka turėjo tik keturis primatavimus, ir patikino, jog akimirkos, praleistos su princesės Dianos brolio dukra, buvo gražios ir emocingos.

„Vienas mūsų įkvėpimo šaltinių kuriant Kitty sunkeles, be abejonės, buvo jos neaprėpiama meilė Italijai. Kitty yra įsimylėjusi mūsų nuostabią šalį, jos turtingą istoriją, meną ir, žinoma, kultūrą“, – anksčiau yra sakęs D.Dolce.

„Tačiau ji labai prisirišusi ir prie savo kilmės, prie Anglijos, prie didžiojo Viktorijos epochos paveldo. Kaip ir visi britai, Kitty jaučia didelę aistrą visoms gėlėms“, – kolegą tuomet papildė ir Stefano Gabbana.

Skelbiama, kad princesės Dianos brolio grafo Ch.Spenserio santykiai su vyriausiąja dukterimi Kitty atvėso po jo vedybų su trečiąja žmona Karen 2011-aisiais. Tėvas ir dukra, kadaise buvę itin artimi, nutolo tiek, kad grafas net neatvyko į Kitty vestuves. Prie altoriaus nuotaką tuomet vedė jos broliai Louisas ir Samuelis.

Lady Kitty motina yra buvusi manekenė britė Victoria Aitken (57 m.), 1989–1997 m. ji buvo ištekėjusi už Charleso.

Pora, kurios santuoka, kaip teigiama, buvo ugninga ir kurios metu Charlesas apgaudinėjo žmoną su daugybe moterų, o Victoria gydėsi reabilitacijoje, persikėlė į Keiptauną (PAR). Čia Kitty ir jos broliai bei seserys – ledi Eliza, ledi Amelia ir Louisas augo atokiau nuo visuomenės dėmesio.

Princesė Diana žuvo tuo metu, kai jau vyko Victorios ir Charleso skyrybos. Netrukus po jų grafas Ch.Spenceris grįžo į Jungtinę Karalystę.

„Mano tėvų santykiai geri – jie gali kalbėtis apie mus, vaikus, gerbia vienas kitą. Tai viskas, ko galima jų prašyti. Tėtis ir mama visada stengėsi būti mandagūs mūsų akivaizdoje, kad ir kas nutiktų“, – anksčiau apie tėvų santykius yra sakiusi modelis K.Spencer.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.