Savaitės blykstėse – Jazzu pirmagimis ir K. Toleikytės bei J. Garbaravičiaus pasirodymas kartu

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
V.Azanovas kilęs iš trynukų.<br>Lrytas.lt koliažas.
V.Azanovas kilęs iš trynukų.<br>Lrytas.lt koliažas.
Sandra Saikauskaitė ir Tomas Lukaševičius.<br>LR archyvo nuotr.
Sandra Saikauskaitė ir Tomas Lukaševičius.<br>LR archyvo nuotr.
Rokas Giedraitis.<br>G.Šiupario nuotr.
Rokas Giedraitis.<br>G.Šiupario nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Gerda Žemaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Gerda Žemaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jazzu ir Donatas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jazzu ir Donatas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dominykas Ježerys-OG Version ir Karolina Meschino.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Dominykas Ježerys-OG Version ir Karolina Meschino.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Karolina Toleikytė ir Jonas Garbaravičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Karolina Toleikytė ir Jonas Garbaravičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Natalijos Bunkės namuose sužibo įspūdinga eglė.<br>lrytas.lt koliažas.
Natalijos Bunkės namuose sužibo įspūdinga eglė.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Nov 18, 2022, 3:18 PM

Papuošė žaliaskarę

Dainininkės Natalijos Bunkės (39 m.) ir jos šeimos namuose jau lapkričio pradžioje sužibo įspūdinga Kalėdų eglutė. Kaip ir kasmet, juodu su vyru Edgaru Eidėjumi (31 m.) lieka ištikimi savo tradicijai – idėjomis nudžiuginti sekėjus ir žaliaskare namų puošmena džiaugtis kone du mėnesius.

Atlikėja su Edgaru eglę visada puošia gerokai iš anksto, o ruoštis šiam procesui pradeda dar vasarą. Mat jiems eglė – ne tik Kalėdų dvasia, kurios namuose niekada nebus per daug, bet ir su darbu versle susijusi veikla.

„Tokia yra mūsų namų tradicija, o jas visi kuriame patys. Jau ketvirtus metus iš eilės, kiek gyvename šiuose namuose, eglę puošiame lapkričio pradžioje. Tiesa, buvo metai, kai ją puošėme spalio pabaigoje.

Egle džiaugiamės visi – ji suteikia namams visai kitokią, šventišką, atmosferą. Dažnai manęs klausia, ar nenusibosta? Ne, nes eglę mes nupuošiame pačioje sausio pradžioje, nelaikome jos ilgai“, – atviravo N.Bunkė.

Kiekvienais metais vis kitokią žaliaskarę namuose puošianti Natalija idėjų internete pradeda ieškoti jau vasarą. Šiemet kūrybingai moteriai labai patiko tokia eglės versija – Kalėdų medis puoštas raudonos, baltos ir juodos spalvų aksesuarais.

Natalija atvira – didelių prasmių puošdama eglę ji neieško, tačiau šypsojosi, kad išvydęs šių metų namų puošmeną sūnus Kristupas iškart pasakė, kad ji – iš garsaus filmo „Pjūklas“.

Ne viskas buvo taip paprasta, kaip galėjo pasirodyti iš pradžių, mat Natalija nerado pirkti juodų žaisliukų, o dideles pripučiamas dekoracijas – kamuolius ir Spragtuką – teko siųstis net iš Kinijos.

„Tikrai ne viską gali nusipirkti. Teko ir vėl pasukti galvą, kaip pagaminti ar perdaryti kai kurias detales. Raudoni žaisliukai tiko iš praėjusių metų, o juodus piešiau pati.

Kopėtėlių, kurias tikėjomės įsigyti statybinių ar sodininkų prekių parduotuvėje, neradome pirkti, tad Edgaras jas pats pagamino, o aš nudažiau – puikus komandinis darbas.

Bet koks smagus tas procesas! Visą vakarą gaminome, dažėme, kūrėme, kad įgyvendintume tą idėją, kurią nuo vasaros brandinome“, – pasakojo Natalija.

Natalijos ir Edgaro namuose dovanos po egle vis pildomos, tad Kūčių vakarą jų būna didelis kalnas. Per Kūčias, kai į namus suguža artimieji, šeima ir išpakuoja visas dovanas.

Parodė pokyčius

„TV pagalbos“ žurnalistė Gerda Žemaitė (41 m.) nutarė pakeisti šukuoseną – tapo ilgaplaukė. „Kurį laiką nešiojau trumpesnius plaukus, buvo tik keletas priaugintų sruogų dėl tankumo. Pagalvojau, kad jau pasiilgau ilgų. Senokai turėjau ilgus plaukus, o dar ta mintis, kad artėja šventės... Taip ir padarėme – nulėkiau pas savo meistrę Gintarę ir vos per valandą tapau ilgaplaukė“, – pasakojo žurnalistė. Kaip teigė G.Žemaitė, ji sulaukė daug aplinkinių pagyrų – buvo nemažai teigiančių, kad moteris atjaunėjo.

Nebeslepia jausmų

Verslininkas Jonas Garbaravičius (44 m.) kartu su manekene Karolina Toleikyte (25 m.) apsilankė Eurolygos rungtynėse. Pora stebėjo Kauno „Žalgirio“ ir Berlyno ALBA krepšininkų kovą. Pirmoje eilėje sėdintys J.Garbaravičius ir K.Toleikytė neslėpė jausmų – meiliai šnekučiavosi, rungtynėmis mėgavosi susiglaudę.

Kauno „Žalgirio“ arenos tribūnose buvo galima išvysti reperį Dominyką Ježerį-OG Version (25 m.) su sužadėtine socialinių tinklų žvaigžde Karolina Meschino (27 m.).

Sulaukė dovanos iš dangaus

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu (34 m.) ir jos mylimasis Donatas Ivanauskas (41 m.) tapo tėvais – lapkričio 10-osios rytą jiems gimė 3700 gramų sveriantis sūnus. Kad laukia šeimos pagausėjimo, dainininkė pranešė liepos pradžioje. „Dovana iš kosmoso. Esame laimingiausi pasaulyje. Pagaliau dalijamės džiugia žinia ir su jumis. Na, nes nebelabai ir įmanoma toliau slėpti. Labai prašome ramybės ir supratimo, priimame tik geriausius linkėjimus ir šviesiausias energijas, – tuomet skelbė ji ir pridūrė: – P.S. Lauksiu koncertuose, nes ilgai po to jų nebus. Mūsų vaike, auk sveikas ir stiprus, greit pasimatysim. Donatai Ivanauskai, myliu tave.“

Sulaukė nemalonaus vizito

Nuomonės formuotoja, „Shop By Viktorija Siegel“ įkūrėja Viktorija Siegel-Suodaitė (27 m.) sulaukė netikėto valstybės vaiko teisių apsaugos darbuotojų apsilankymo savo namuose. Anonimas į šios tarnybos darbuotojus kreipėsi po to, kai V.Siegel-Suodaitė socialiniuose tinkluose parodė neseniai gimusio sūnaus Lauryno odą. Kaip buvo skelbiama institucijai perduotame laiške, nuomonės formuotoja sūnaus odą neva džiovina plaukų džiovintuvu ir tepa aliejais. Pati V.Siegel-Suodaitė tokius kaltinimus griežtai neigia.

Sulaukė antrosios atžalos

Krepšininkas Rokas Giedraitis (30 m.) ir jo žmona Aušra susilaukė sūnaus Ąžuolo. Giedraičiams sūnus – antroji atžala. 2019-aisiais porai gimė dukra.

Laukia gandrų

Šokėja Sandra Saikauskaitė (36 m.) su vyru kariškiu Tomu Lukaševičiumi (41 m.) laukiasi pirmagimio. „Jaučiu daug meilės ir dėkingumo, kad viskas vyksta savu laiku. Kad esu, kur esu. Kad nežinau daugiau nei žinau ir iš tos nežinios slapta sau nuolat šypsausi“, – sakė ji.

Vienas iš trynukų

Parapsichologas Vladimiras Azanovas (65 m.) neseniai atšventė gimtadienį. Gimimo dieną jis dalijasi su broliu Sergejumi ir seserimi Tatjana – jie yra trynukai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.