Olena Zelenska prakalbo apie sveikatos problemas: „Man nėra ko slėpti“

Nors apie savo patiriamus išgyvenimus pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska (45 m.) kalba itin retai, akivaizdu, kad jos gyvenimas, kaip ir kiekvieno ukrainiečio, kardinaliai pasikeitė po to, kai Rusija pradėjo negailestingą karą prieš šią šalį. Neseniai ji prasitarė apie beveik po metų nuo Rusijos invazijos prasidėjusias sveikatos problemas bei psichologo konsultacijas, kurias, anot O.Zelenskos, ji lanko jau ilgą laiką.

 Olena Zelenska.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Olena Zelenska.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2023, 9:08 PM

Kaip pirmoji Ukrainos ponia teigė vienam populiariausių Vokietijos laikraščių „Zeit Magazin“, neseniai ji atkreipė dėmesį, jog jos regėjimas labai suprastėjo. Pasikonsultavus su gydytojais, O.Zelenskai buvo nustatytas regos sutrikimas.

„Man 45-eri ir iki šiol aš niekada nesu turėjusi jokių problemų, susijusių su rega. Tačiau neseniai lankiausi pas gydytoją, kuris diagnozavo man regos sutrikimą, atsiradusį nuo itin dažno naudojimosi telefonu, kuriame skaitau naujienas, bei žinių žiūrėjimo per televizorių. Manau, kad su šia problema susiduria ne vienas ukrainietis – juk nemažai žmonių jau metus laiko gyvena tamsiuose rūsiuose arba ilgą laiką neturi elektros“, – sakė O.Zelenska.

Ji taip pat teigė jau kurį laiką lankanti psichologo konsultacijas: „Nesibaigiantis stresas, baimė tikrai veikia visų žmonių psichologinę būseną. Man nėra ko slėpti – aš jau kurį laiką lankausi pas psichologą ir ieškau pagalbos“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.