Žvaigdžių savaitėje – Olenos Zelenskos sveikatos problemos ir buvusio Shakiros vyro incidentas restorane

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Žvaigždžių savaitė.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Žvaigždžių savaitė.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Filmo „Gelbstint eilinį Rajaną“ („Saving Private Ryan“) žvaigždei Tomui Sizemore’ui (61 m.) plyšo smegenų aneurizma.<br> Scanpix nuotr.
 Filmo „Gelbstint eilinį Rajaną“ („Saving Private Ryan“) žvaigždei Tomui Sizemore’ui (61 m.) plyšo smegenų aneurizma.<br> Scanpix nuotr.
 Žmonės viešai aptarinėja slaptą poros romaną, kritikuoja G.Pique dėl išdavystės, o visai neseniai apsilankę Barselonoje esančiame restorane G.Pique ir C.Chia buvo iš jo išvaryti.<br> Scanpix nuotr.
 Žmonės viešai aptarinėja slaptą poros romaną, kritikuoja G.Pique dėl išdavystės, o visai neseniai apsilankę Barselonoje esančiame restorane G.Pique ir C.Chia buvo iš jo išvaryti.<br> Scanpix nuotr.
 Vasario 23-iąją Švedijos princesė Estelle atšventė 11-ąjį gimtadienį.<br> Scanpix nuotr.
 Vasario 23-iąją Švedijos princesė Estelle atšventė 11-ąjį gimtadienį.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 4, 2023, 5:35 PM

Jau paauglė!

Švedijos sosto paveldėtojos princesės Victorios (45 m.) ir jos vyro princo Danielio (49 m.) šeimoje praūžė šventė. Vasario 23-iąją Švedijos princesė Estelle atšventė 11-ąjį gimtadienį. Sukakties proga karališkieji rūmai išplatino naujausią mergaitės nuotrauką, kurioje matyti, kad princesė – jau paauglė. 

Princesė Estelle – pirmoji karaliaus Carlo XVI Gustafo ir karalienės Silvios anūkė. Estelle turi 6 metų brolį Oscarą.

Stresas atsiliepė ir sveikatai

Nors apie patiriamus išgyvenimus pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska (45 m.) kalba itin retai, akivaizdu, kad jos gyvenimas, kaip ir kiekvieno ukrainiečio, kardinaliai pasikeitė po to, kai Rusija pradėjo negailestingą karą prieš šią šalį. Neseniai ji prasitarė apie sveikatos problemas ir psichologo konsultacijas, kurias lanko jau ilgą laiką.

Kaip pirmoji Ukrainos ponia teigė vienam populiariausių Vokietijos laikraščių „Zeit Magazin“, neseniai ji atkreipė dėmesį, kad jos regėjimas labai suprastėjo. Pasikonsultavus su gydytojais O.Zelenskai buvo nustatytas regos sutrikimas.

„Man 45-eri, iki šiol niekada nesu turėjusi jokių problemų, susijusių su rega. Tačiau neseniai lankiausi pas gydytoją, kuris diagnozavo man regos sutrikimą, atsiradusį nuo itin dažno naudojimosi telefonu, kuriame skaitau naujienas, ir žinių žiūrėjimo per televizorių. Manau, kad su šia problema susiduria ne vienas ukrainietis, – juk nemažai žmonių jau metus gyvena tamsiuose rūsiuose arba ilgą laiką neturi elektros“, – sakė O.Zelenska.

Ji taip pat teigė jau kurį laiką lankanti psichologo konsultacijas: „Nesibaigiantis stresas, baimė tikrai veikia visų žmonių psichologinę būseną. Man nėra ko slėpti – jau kurį laiką lankausi pas psichologą ir ieškau pagalbos.“

Gyvybę pasiglemžė žemės drebėjimas

Turkiją sudrebinęs žemės drebėjimas pareikalavo tūkstančių aukų. Per katastrofą žuvo nemažai žinomų žmonių. Drebėjimas pasiglemžė ir serialo „Nuodėmingoji žemė“ aktorės Emel Atici (52 m.) ir jos dukros Purian gyvybę. Jos rastos tarp griuvėsių Adanos provincijoje.

Daugiau nei 7 balų žemės drebėjimas Turkijos ir Sirijos teritoriją sudrebino vasario pradžioje. Pranešama, kad aukų skaičius jau siekia daugiau nei 40 tūkstančių.

Išprašė iš restorano

Prieš kelis mėnesius pramogų pasaulį apskriejo žinia, kad ispanų futbolininkas Gerard’as Pique (36 m.) išdavė ilgametę širdies draugę atlikėją Shakirą (46 m.) su perpus jaunesne viešųjų ryšių studente Clara Chia (23 m.). Šiuo metu skandalingai išgarsėjusi pora sulaukia itin daug visuomenės dėmesio, kuris, deja, ne visada labai malonus. Žmonės viešai aptarinėja slaptą poros romaną, kritikuoja G.Pique dėl išdavystės, o visai neseniai apsilankę Barselonoje esančiame restorane G.Pique ir C.Chia buvo iš jo išvaryti.

Pasak papermag.com, japonų restorano, kuriame pora tąkart norėjo pavakarieniauti, savininkas – didelis Shakiros gerbėjas. Suinojęs, kad į restoraną atėjo buvęs jos širdies draugas su naująja mergina, savininkas neleido nė vienam padavėjui jų aptarnauti, o galiausiai išprašė porą lauk.

Socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip G.Pique ir C.Chia skubiai palieka restoraną ir įsėda į automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.