Skiriasi aktoriai Tori Spelling ir Deanas McDermottas: pasidalijo prašymu

Aktorius Deanas McDermottas (61 m.) šeštadienį savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo įrašu apie jo ir akorės Tori Spelling (50 m.) skyrybas.

Tori Spelling ir Deano McDermotto šeima.<br> ZEUS/Scanpix nuotr.
Tori Spelling ir Deano McDermotto šeima.<br> ZEUS/Scanpix nuotr.
Tori Spelling ir Deano McDermotto šeima.<br>ZEUS/Scanpix nuotr.
Tori Spelling ir Deano McDermotto šeima.<br>ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 19, 2023, 1:23 PM, atnaujinta Jun 19, 2023, 2:23 PM

„Su dideliu liūdesiu ir labai sunkia širdimi po 18 metų kartu mes nusprendėme eiti skirtingais keliais bei pradėti naują kelionę, – rašė aktorius. – mes ir toliau bendradarbiausime kaip mylintys tėvai ir rūpinsimės savo vaikais.

Šiuo sunkiu laikotarpiu prašome visų jūsų gerbti mūsų privatumą, nes šį laiką skiriame savo šeimai, norėdami apgaubti ją meile ir nueiti šį kelią. Dėkojame visiems už palaikymą ir gerumą.“

Vėliau, praėjus 24 valandoms po įrašo paskelbimo, aktorius jį ištrynė, „Us Weekly“ šaltinis teigė, kad pora nesiruošia skirtis. „Tori ir Deanas nesiruošia skirtis. Kaip ir kiekviena pora, jie turėjo pakilimų ir nuosmukių, bet ir toliau dirba prie savo santuokos, lankosi pas porų psichologus. Jie myli vienas kitą ir neketina skirtis.“

Pora susituokė 2006 m. Fidžyje iškart po to, kai T.Spelling išsiskyrė su buvusiu vyru Charlie Shanianu ir augina 5 vaikus: sūnus – Liamą (16 m.), Finną (10 m.) ir Beau (6 m.) bei dvi dukras – Stellą (15 m.) ir Hattie (11 m.).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.