Šeimos pagausėjimui besiruošianti dainininkė Rihanna įsigijo įspūdingą butą: kaina – atima žadą

Šeimos pagausėjimui besiruošianti dainininkė Rihanna (35 m.) įsigijo ir didesnį būstą. Ji dabar tapo Los Andželo daugiaaukščio viso 40-ojo aukšto savininke.

Rihanna ir A$AP Rocky.<br>RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Rihanna ir A$AP Rocky.<br>RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2023, 10:41 AM

Butą per visą aukštą ji įsigijo Los Andžele esančiame garsenybių pamėgtame 42 aukštų „The Century“ daugiabutyje. Šis butas per visą aukštą anksčiau priklausė aktoriui Matthew Perry, jis 2021 metais jį pardavė už beveik 19 mln. eurų.

Panašią kainą dabar mokėjo ir Rihanna. Čia ji persikels su mylimuoju A$AP Rocky ir jųdviejų pirmagimiu RZA Athelstonu Mayersu. Čia augs ir netrukus gimsiantis antrasis poros vaikas.

863 kvadratinių metrų bute yra didžiuliai kambariai – svetainė su dviem židiniais ir pagrindinis kambarys su keliomis erdvėmis.

Iš viso yra keturi miegamieji ir aštuonios vonios, žaidimų kambarys ir namų kino teatras.

Virtuvėje – stalas kasdieniams pietums, taip pat yra atskiras valgomasis su stiklinėmis sienomis, iš kurio atsiveria nuostabūs vaizdai. Keturios terasos puikiai tinka pramogoms ir vakarienei.

Iš Rihannos namų atsiveria panoraminiai Los Andželo vaizdai: matyti ir miestas, ir vandenynas, ir kalnai.

Pastato kieme – privatūs sodai, o pačiame pastate yra ir bendro naudojimo didžiulis baseinas, jogos ir pilateso studijos bei vyno saugykla.

2010 m. „Robert A.M.Stern Architects“ suprojektuotas „The Century“ daugiabutis iškart patraukė garsenybių akį. Viršutiniuose dviejuose aukštuose gyvena Candy Spelling, filmų kūrėjo Aarono Spellingo našlė. Čia butus turi dainininkė Paula Abdul, aktorė Elizabeth Berkley, aktorius Denzelis Washingtonas. Tarp jų kaimynų – ir Saudo Arabijos princesė, ir Rusijos milijardieriai.

Rihanna ir pati nuo 2014-ųjų čia turėjo kitą, daug mažesnį, butą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.