Paskutinį liepos savaitgalį Nidoje bus itin karšta: multisporto varžybose atmosferą kaitins M. Stonkus ir R. Mackevičius

Jau visai netrukus, liepos 30 d., Kuršių Nerijoje entuziastai susirinks į vieną įspūdingiausių šios vasaros sporto renginių. Tiek mėgėjai, tiek profesionalų komandos mes sau iššūkį jau tradicija tapusiose estafetės tipo varžybose „Red Bull 211“. Kad dalyviams nepristigtų jėgų, o žiūrovams netrūktų linksmybių ir intrigų – renginį ves gerai žinomas Manto Stonkaus ir Rolando Mackevičiaus duetas.

R.Mackevičius ir M.Stonkus.<br>Renginio organizatorių nuotr.
R.Mackevičius ir M.Stonkus.<br>Renginio organizatorių nuotr.
R.Mackevičius ir M.Stonkus.<br>Renginio organizatorių nuotr.
R.Mackevičius ir M.Stonkus.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 24, 2023, 12:28 PM, atnaujinta Jul 25, 2023, 10:16 AM

„211“ – du irkluotojai, vienas dviratininkas ir vienas bėgikas – būtent tokios kompozicijos komandos, kurių užsiregistravo jau netoli šimto, varžysis viename įspūdingiausių šių metų vasaros sporto renginių.

Varžybas atidarys pirmajame etape startuojantys bėgikai – komandos atstovas įveiks bėgimo trasą ir fiksuos savo laiką.

Kirtęs finišo liniją perduos laiko matavimo įrenginį dviratininkui, o šis, įveikęs antrąjį etapą – bekelės trasą, estafetę perduos dviem irkluotojams, pasiruošusiems čiupti baidares ir šokti į vandenį.

„Tuo tarpu renginio vedėjai M.Stonkus ir R.Mackevičius suksis pačiame varžybų įkarštyje: palydės startuojančius ir pasitiks finišo liniją kertančius dalyvius, juos kalbins bei padės žiūrovams sekti visą dieną truksiančias varžybas. Specialiai įrengtose Nidos erdvėse visą veiksmą bus galima patogiai stebėti per įrengtus ekranus, o pasikuklinusiems atvykti – estafetę transliuosime internetu“, – dalijosi renginio organizatoriai.

Jų teigimu, komandų skaičius šiemet itin sparčiai auga. Gera žinia – norintieji dalyvauti šių metų varžybose dar turi laiko užsiregistruoti. Dalyvių registracija vyksta internetu ir bus atvira iki liepos 29 d., 22 val.

Varžybų organizatoriai užtikrins komandoms baidarių rungties inventorių, o komandos dalyviai, savo ruožtu, turės pasirūpinti visa reikiama dviračių ir bėgimo įranga. Visi užsiregistravę dalyviai gaus renginio marškinėlius ir maitinimą renginio dieną.

„Red Bull 211“ multisporto varžybos vyks liepos 30 d. Kuršių Nerijoje, Nidoje. Renginio organizatoriai kviečia prisijungti ne tik komandas, bet ir Kuršių Nerijos gyventojus bei kurortų svečius, kuriems šis renginys bus nemokamas.

Nutrūktgalviškos sporto rungtys ir pasakiška Nidos gamta – kas gali būti geriau?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.