Žvaigždžių savaitėje – žvaigždės A. Cloudo mirtis ir Jūrmaloje praūžusio L. Vaikulės festivalio skandalas

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Angusas Cloudas ir Verka Serdiučka.<br>Lrytas.lt koliažas.
Angusas Cloudas ir Verka Serdiučka.<br>Lrytas.lt koliažas.
Joe Bidenas.<br>POOL via CNP/INSTARimages/Cover/Scanpix nuotr.
Joe Bidenas.<br>POOL via CNP/INSTARimages/Cover/Scanpix nuotr.
Justinas Trudeau ir Sophie Gregoire-Trudeau.<br>AP/Scanpix nuotr.
Justinas Trudeau ir Sophie Gregoire-Trudeau.<br>AP/Scanpix nuotr.
Verka Serdiučka.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Verka Serdiučka.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Angusas Cloudas.<br>MPIFS/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Angusas Cloudas.<br>MPIFS/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Robbie Williamsas.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Robbie Williamsas.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Remis Lucidis.<br>Socialinio tinko „Instagram“ nuotr.
Remis Lucidis.<br>Socialinio tinko „Instagram“ nuotr.
Robbie Williamso tatuiruotė.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Robbie Williamso tatuiruotė.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Aug 13, 2023, 12:42 PM

Suka skirtingais keliais

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau (51 m.) paskelbė, kad skiriasi su žmona Sophie Gregoire-Trudeau (48 m.). Sprendimas pasukti skirtingais keliais priimtas po 18 santuokos metų. Pora augina tris vaikus: 15-metį Xavierą, 14-metę Ellą Grace ir devynerių Hadrieną.

Prisipažino apie anūką

Jungtinių Valstijų prezidentas Joe Bidenas (80 m.) viešai pripažino savo septintąjį anūką – ketverių metų Navy. Mergaitė yra J.Bideno sūnaus Hunterio duktė iš jo santykių su Lunden Roberts, gyvenančia Arkanzaso valstijoje.

„Tai nėra politinis klausimas, tai šeimos reikalas. Jill ir aš norime tik to, kas geriausia visiems mūsų anūkams, taip pat ir Navy“, – sakė Baltųjų rūmų šeimininkas.

H.Bideno tėvystė buvo nustatyta atlikus DNR tyrimą po to, kai L.Roberts padavė jį į teismą dėl vaiko išlaikymo. Abi šalys neseniai išsprendė teisinius klausimus.

Anksčiau kai kurie respublikonai ir demokratai kritikavo J.Bideną už tai, kad jis oficialiai nepripažįsta savo anūkės.

Tatuiruotė – intymioje vietoje

Britų popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas (49 m.) savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo netikėta nuotrauka – norėdamas pademonstruoti turimas tatuiruotes jis nusimovė kelnes ir savo sekėjams parodė... užpakalį.

Jo demonstruojama tatuiruotė – penklinė su natomis bei užrašu „All You Need Is Love“ (liet. „Viskas, ko tau reikia, yra meilė“), kaip vienos legendinės grupės „The Beatles“ dainos pavadinimas.

Slėgė tėvo netektis

Netikėtai mirė populiaraus serialo „Euphoria“ žvaigždė Angusas Cloudas (25 m.). Ankstyva mirtis aktorių ištiko praėjus vos savaitei po to, kai jis palaidojo savo tėvą Conorą.

Šeimos pranešime teigiama, kad tėvo mirtis A.Cloudui sukėlė didelį skausmą ir sielvartą, jį kamavo mintys apie savižudybę.

„Vienintelė paguoda yra žinojimas, kad Angusas dabar susitinka su savo tėčiu, kuris buvo jo geriausias draugas.

Angusas atvirai kalbėjo apie savo kovą dėl psichinės sveikatos ir tikimės, jog jo mirtis gali būti priminimas kitiems, kad jie nėra vieni ir neturėtų kovoti su tuo tylėdami“, – rašė šeima.

Aktoriaus kūną rado jo mama šeimos namuose Ouklande, Kalifornijoje.

Angusas išgarsėjo kaip narkotikų prekeivis populiariame HBO seriale „Euphoria“. Pirmą kartą serialas buvo rodomas 2019 m.

Latvijos pajūryje įsiutino rusus

Jūrmaloje praūžęs Latvijos žvaigždės Laimos Vaikulės (69 m.) rengiamas tarptautinis muzikos festivalis „Laima Rendezvous Jūrmala“ neapsiėjo be skandalo. Čia pasirodęs ukrainiečių atlikėjas Andrejus Danilka (49 m.), geriau žinomas Verkos Serdiučkos slapyvardžiu, nepagailėjo aštrių žodžių Rusijai.

Ant scenos V.Serdiučka sudainavo vieną pagrindinių savo hitų „Dancing Lasha Tumbai“, tačiau priedainį Ukrainos žvaigždė nusprendė pakeisti ir vis kartojo „Viso gero, Rusija“. Tai Latvijos rusus kaip reikiant įsiutino.

Atlikėjas į sceną žengė siuvinėtais marškiniais ir su žvaigžde ant galvos, o jo „mama“ vilkėjo ukrainiečių tautinius drabužius.

Pražudė noras pasidaryti asmenukę

Žuvo Remis Lucidis (30 m.), „Instagram“ tinkle išgarsėjęs dėl pavojingų triukų, laipiojimo dangoraižiais bei kitais aukštais pastatais ar konstrukcijomis.

R.Lucidis, paskelbęs paskutinę nuotrauką, žuvo nukritęs nuo 68 aukštų Honkongo dangoraižio viršaus. Jis turėjo didelę laipiojimo konstrukcijomis patirtį – nuo pastatų iki kranų, tiltų ir kitų aukštų statinių.

Ant dangoraižio stogo adrenalino mėgėją pastebėjo tarnaitė, kai jis beldė į mansardos langus, kad grįžtų į pastatą. Tačiau Remis nukrito neišlaikęs pusiausvyros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.