Popžvaigždė Shakira laimėjo tris „Latin Grammy“ apdovanojimus

Kolumbijos popatlikėja Shakira Pietų Ispanijos Sevilijos mieste vykusioje ceremonijoje atsiėmė tris „Latin Grammy“ apdovanojimus. Ceremonija pirmą kartą buvo surengta ne Jungtinėse Valstijose.

 Shakira.<br> ELTA nuotr.
 Shakira.<br> ELTA nuotr.
 Shakira.<br> ELTA nuotr.
 Shakira.<br> ELTA nuotr.
 Shakira.<br> ELTA nuotr.
 Shakira.<br> ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-11-17 15:38

Shakira, be kita ko, laimėjo prizą už naujausias savo dainas „Music Session #53“, sukurtas bendradarbiaujant su argentiniečių prodiuseriu Bizarrap. Trys „Latin Grammy“ statulėlės ketvirtadienio vakarą atiteko ir Kolumbijos atlikėjai Karol C. Shakira apdovanojimus skyrė savo abiem sūnums, kurie buvo salėje.

„Pažadėjau jums būti laiminga“, – sakė 46-erių atlikėja, 2021 m. išsiskyrusi su vaikų tėvu, buvusiu futbolo profesionalu Gerard‘u Piqué.

Praeityje nieko nėra, jai svarbi tik ateitis, teigė atlikėja. Vis dėl to, Shakiros ateitis neatrodo rožinė. Nuo pirmadienio ji Barselonoje turėtų sėsti į teisiamųjų suolą dėl mokestinių nusikaltimų. Muzikos žvaigždė kaltinama 2012–2014 metais nuslėpusi iš viso 14,5 mln. eurų mokesčių.

Prokuratūra reikalauja aštuonerių metų ir dviejų mėnesių laisvės atėmimo bausmės bei 23,8 mln. eurų piniginės baudos. Shakira kaltinimus neigia. „Latin Grammy“ apdovanojimus nuo 2000-ųjų kasmet teikia Lotynų Amerikos įrašų meno ir mokslų akademija. Iki šiol ceremonijos vyko vien tik JAV miestuose, įskaitant Los Andželą, Niujorką, Majamį ir Las Vegasą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.