Savaitės blykstėse – šokiruojanti Eglės Straleckaitės fotosesija ir Agnę Kuzmickaitę sukrėtusi netektis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Eglė Straleckaitė, Bronislavas Juozas Kuzmickas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Eglė Straleckaitė, Bronislavas Juozas Kuzmickas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Deivydas Zvonkus su mama.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Deivydas Zvonkus su mama.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Deivydas Praspaliauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Deivydas Praspaliauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Neringa Sidaugaitė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Neringa Sidaugaitė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Bronislavas Juozas Kuzmickas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Bronislavas Juozas Kuzmickas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Kernagytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Kernagytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Eglė Straleckaitė.<br>I. Kačiu.
Eglė Straleckaitė.<br>I. Kačiu.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 17, 2023, 4:49 PM

Dizainerė gedi tėvo

Drabužių dizainerė Agnė Kuzmickaitė (42 m.) su šeima gedi anapus iškeliavusio tėčio – eidamas 88-uosius metus lapkričio 6-ąją mirė Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras, buvęs Seimo narys, filosofas Bronislavas Juozas Kuzmickas.

B.J.Kuzmickas buvo apdovanotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Komandoro didžiuoju kryžiumi ir Lietuvos Nepriklausomybės medaliu.

Vyras ketvirtadienį po mišių Vilniaus Šv.apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje buvo palaidotas Vilniaus Antakalnio kapinėse.

Fotosesija – su gyvate

Šokėja, šokių trenerė Eglė Straleckaitė (31 m.) neslepia – jai patinka daryti tai, kas šokiruoja kitus, tad įsiamžino su gyvate. Prieš keletą metų drąsi moteris jau fotografavosi su dviem žalčiais iš zoologijos sodo.

Gyvatė, vardu Kobra 11, Eglei pasirodė kur kas švelnesnė ir mielesnė nei žalčiai.

„Gyvatėlė atvyko kartu su šeimininke, o šeimininkė be galo rūpinasi ir myli ją. Mes derinome fotosesiją pagal Kobrą – kada ji maitinasi, kada turi tuštintis, žodžiu, visokių taisyklių jos gyvenime yra“, – pasakojo Eglė.

Pasak šokėjos, iš pradžių ir jai reikėjo apsiprasti su gyvate, mat toks gyvūnas ant kūno raitosi tikrai ne kasdien.

„Fotosesija buvo labai rami. Nors iš pradžių buvo nejauku, vėliau labai susibičiuliavome su ta gyvatėle. Net šeimininkė stebėjosi: „Kas čia dabar per ryšys?“ – su šypsena pasakojo šokėja.

Vienas garsiausių mūsų šalies virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas, sostinės restorano „Amandus“ įkūrėjas, Italijoje susituokė su gyvenimo moterimi Rasa Senkute. Pora augina dukrą Eleną, kuriai sausį sueis treji metai.

Lapkričio 6-ąją žinomam kompozitoriui Deivydui Zvonkui suėjo 46-eri. „Mylėti, globoti vieniems kitus – tai ir yra gyvenimas“, – sūnų sveikino Klaipėdos literatė ir žurnalistė Janina Zvonkuvienė. Vyras gimtadienį su žmona Katažina ir savo dvyniais Kornelija bei Donatu pasitiko Turkijoje.

„Radiocentro“ laidų vedėjų komandą papildė puikiai pažįstamas radijo, televizijos ir tinklalaidžių balsas – Eglė Kernagytė-Dambrauskė. Daugiau nei trejus metus su „Radiocentro“ klausytojais sveikinęsi Livija Gradauskienė ir Žygimantas Stakėnas paliko radijo eterį.

Vilniaus miesto meras Valdas Benkunskas lapkričio 1-ąją paminėjo 39-ąjį gimtadienį. „Buvo be galo geras laikas, džiaugėmės namų šurmuliu, aibe kalbų, o Valdui didžiausia dovana – kad gali gimtadienį minėti apsuptas tokios šeimos meilės“, – sakė mero žmona Vismantė.

Lapkričio pradžioje Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje ir Šv.Kotrynos bažnyčioje vyko IV tarptautinis Juozo Naujalio choro dirigentų konkursas, sulaukęs 36 dalyvių iš 21 pasaulio šalies paraiškų. Pirmąją vietą ir 2000 eurų premiją laimėjo lietuvė Neringa Sidaugaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.