Taylor Swift sportininkui Travisui Kelcui – sėkmės talismanas: žaidėjas pagerino sporto rezultatus

Pasaulio žiniasklaidoje mirga popmuzikos dievaitės Taylor Swift (33 m.) ir profesionalaus amerikietiškojo futbolo žaidėjo Traviso Kelce’o (34 m.) nuotraukos, o sporto aistruoliai dainininkę jau pakrikštijo burtininke.

Taylor Swift ir Travis Kelce.<br>Lrytas.lt koliažas.
Taylor Swift ir Travis Kelce.<br>Lrytas.lt koliažas.
Taylor Swift.<br>USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix nuotr.
Taylor Swift.<br>USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix nuotr.
Taylor Swift.<br>Getty Images via AFP/Scanpix nuotr.
Taylor Swift.<br>Getty Images via AFP/Scanpix nuotr.
Travis Kelce.<br>AP/Scanpix nuotr.
Travis Kelce.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 9:50 PM

Popmuzikos žvaigždė ir profesionalus amerikietiškojo futbolo žaidėjas – naujoji svajonių pora. Bet tarp jų įsižiebusi meilė kelia vieną problemą. Jei per rungtynes, kuriose žaidžia mylimasis, VIP ložėje nėra T.Swift, jo rezultatai būna blogesni nei įprastai.

Taip nutiko per „Miami Dolphins“ ir „Kansas City Chiefs“ rungtynes Frankfurto (Vokietija) „Comerzbank-Arena“ stadione. Nors T.Kelce’o komanda „Kansas City Chiefs“ laimėjo, vienas geriausių JAV amerikietiškojo futbolo Nacionalinės futbolo lygos (NFL) žaidėjų nesublizgėjo. Šį kartą jis buvo be savosios Taylor.

Supykęs T.Kelce’as nedalyvavo spaudos konferencijoje ir, apsivilkęs geltoną megztinį su gobtuvu, nužingsniavo prie savo komandos autobuso.

Dar iki rungtynių Frankfurte duodamas interviu T.Kelce’as vadinamąjį T.Swift efektą pavadino atsitiktinumu. Bet jo nesėkmę popmuzikos dievaitės aistruoliai vertina kaip įrodymą, kad ji kaip pasakų princesė turi magiškų galių. Jos pradeda veikti, kai ji pasirodo stadiono VIP ložėje.

Savo burtų galia T.Swift užkariavo profesionalaus amerikietiškojo futbolo žaidėjo širdį. Jų meilė – puiki popkultūros ir sporto sąjunga. Net jei jos pradžia buvo kiek nesėkminga.

196 cm ūgio T.Kelce’as šių metų liepą apsilankė T.Swift turo „The Eras Tour“ koncerte Kanzas Sityje. Jis norėjo įteikti jai savadarbę draugystę simbolizuojančią apyrankę su savo telefono numeriu, bet superžvaigždė neturėjo jam laiko. T.Kelce’as prisipažino, kad tuomet jautėsi įžeistas.

Jis sukūrė naują planą – pakvietė T.Swift į savo komandos rungtynes ir prie raštelio pridėjo naują tokio pat stiliaus apyrankę. Ją popmuzikos dievaitė turėjo ant rankos, kai ložėje susipažino su Traviso motina Donna Kelce (71 m.). Teigiama, kad jos puikiai sutaria.

Santykiai su T.Swift amerikietiškojo futbolo žaidėjui – ne tik pagrindinis emocinis laimėjimas. Ryšys su popmuzikos žvaigžde T.Kelce’ui reiškia ir stiprų pinigų lietų – jo 87-uoju numeriu pažymėtų sportinių marškinėlių paklausa išaugo 400 proc.

Padidėjo reklamos sutarčių vertė ir sekėjų skaičius socialiniuose tinkluose. Prašymų dėl bilietų į „Kansas City Chiefs“ rungtynes skaičius šoktelėjo 300 proc.

Staiga T.Kelce’as, kurį dažniausiai žinojo tik sporto aistruoliai, tapęs T.Swift partneriu pateko į superžvaigždžių olimpą.

JAV amerikietiškojo futbolo Nacionalinei futbolo lygai jos žaidėjo santykiai su dvylikos „Grammy“ laimėtoja – tikra palaima. Tarp T.Swift ir T.Kelce’o įsiplieskusi meilė subūrė dvi labai įtakingas aistruolių grupes – ištikimus popmuzikos dievaitės gerbėjus, kurie save vadina „Swifties“, ir amerikietiškojo futbolo aistruolius.

Dėl tokio teigiamo pokyčio NFL atstovas spaudai Brianas McCarthy buvo priverstas padaryti pareiškimą: „Visa tai nebuvo mūsų organizuota.“

Amerikietiškojo futbolo Nacionalinė futbolo lyga iki šiol bergždžiai bandė pritraukti jaunesnę ir pirmiausia moterišką auditoriją. Bet tai įvyko lyg T.Swift būtų mostelėjusi savo burtų lazdele.

T.Swift – milijardierė ir muzikos versle nuolat gerina rekordus. T.Kelce’as žinomas dėl savo humoro ir laisvo bendravimo. Jis neįžvelgia problemos būti savo partnerės šešėlyje.

Žaidėjas yra sakęs, kad jo partnerė turėtų turėti savigarbą. Atrodo, kad jis rado savo svajonių moterį.

Siekdamas, kad jų užgimusi meilė ramiai skleistųsi, T.Kelce’as už maždaug 5,6 mln. eurų Kanzas Sityje įsigijo sodybą. O ką jis atsakė į Frankfurte nuskambėjusį klausimą apie jo santykių su T.Swift statusą?

„Naujausia žinia: aš ją mačiau praėjusią savaitę. Visa kita – privatu“, – atsakė žaidėjas.

Po šių žodžių T.Kelce’o veidu nuvilnijo pasididžiavimas ir laimė. Veikiausiai dėl to, kad netrukus mylimąją galės laikyti savo stiprių rankų glėbyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.