Dalios Belickaitės sesuo Sigita atskleidė jau 20-metį šeimoje puoselėjamą tradiciją

Sporto laidų reporterė ir nekilnojamojo turto investicijų konsultantė Sigita Belickaitė-Toločkienė (29 m.) pasidalijo kelis dešimtmečius puoselėjama šeimos tradicija, į kurią įtraukė ir savo vyrą Gintarą (33 m.). Nuo pat vaikystės užsikrėtusi slidinėjimo manija, dabar Sigita dalijasi rekomendacijomis su lrytas.lt portalu ir papasakoja apie kartu su seserimi Dalia Belickaite (28 m.) įvykusius nuotykius.

 Sigitos Belickaitės ir šeimos atostogos Italijoje.<br> lrytas.lt koliažas.
 Sigitos Belickaitės ir šeimos atostogos Italijoje.<br> lrytas.lt koliažas.
 Sigitos Belickaitės ir šeimos atostogos Italijoje.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Sigitos Belickaitės ir šeimos atostogos Italijoje.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Sigitos Belickaitės ir šeimos atostogos Italijoje.<br>  Asmeninio albumo nuotr.
 Sigitos Belickaitės ir šeimos atostogos Italijoje.<br>  Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 1, 2024, 2:01 PM

S.Belickaitė-Toločkienė pradėjo slidinėti dar vaikystėje – jei tebuvo vos 5 metai, kai ji pirmą kartą atsistojo ant slidžių.

„Nuo tada tai tapo kasmetine mūsų šeimos tradicija. Tėvai vaikystėje abu buvo sportininkai, mėgo sportą ir keliones, ir visuomet daugiau investavo į patirtys nei daiktus, todėl slidinėjimas taip prigijo mūsų šeimoje ir tęsiasi jau kiek daugiau nei 20 metų“, – šypsosi Sigita.

Iki pažinties su žmona Sigita, G.Toločka savo žiemos atostogas planavusiam tik šiltuose kraštuose, teko pakeisti savo įpročius ir saulėtas šalis iškeisti į slidinėjimo kurortus.

„Vos tik susipažinome su vyru, iškart jam pasakiau, kad teks išmokti slidinėti, nes tai taps ir mudviejų šeimos tradicija. Žinoma, jis pradžioje nebuvo itin optimistiškai nusiteikęs, bet galiausiai susitaikė ir dabar pats laukia kelionės“, – juokiasi Sigita.

S.Belickaitė-Toločkienė šių metų atostogų nuotraukomis kalnuose dalijosi savo „Instagram“ paskyroje. Lrytas.lt portalui ji atskleidžia, kad šįkart slidinėjo Italijoje Madonna di Campiglio kurorte itin didelėje kompanijoje, kurioje suskaičiavo net 45 pramogautojus.

„Slidinėjimo kelionėje dalyvavo jau 3 kartos, kas yra visiškai nerealu, o šį kartą prijungėme ir savo draugus“, – atskleidė moteris.

Pašnekovė dalijasi, kad dažniausiai žiemos slidinėjimui renkasi Austrijos kalnus, o mėgstamiausiu kurortu tapęs Solden. Šis kurortas garsėja puikiomis trasomis bei Après-Ski vakarėliais.

Be abejonės, per dvidešimtmetį slidinėjimo metų patirties Sigita yra prikaupusi daugybę nuostabių akimirkų ir net kuriozinių situacijų.

„Linksmų nutikimų įvyksta visuomet, beveik kiekvienoje kelionėje ir ne po viena. Būdamos mažos su sese Dalia važiavome į trasos užribį . Tikėjomės, kad bus labai smagu pačiuožinėti per purų sniegą. Visgi, įvažiavus įstrigome iki pusės ir tėvams teko traukti mus iš pusnies, o slides bandėme atkasti gerą pusvalandį“, – juokiasi pašneovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.