Paaiškėjo, ar M. Markle sugrįš į Jungtinę Karalystę: šį žingsnį ekspertai vadina daug sakančiu

Po ilgų spėlionių paaiškėjo, kad Sasekso hercogienė Meghan Markle (42 m.) neprisijungs prie vyro princo Harry (39 m.) vizito į Jungtinę Karalystę metu. Ekspertai įvertino, kad toks hercogienės žingsnis „daug ką pasako“.

Paaiškėjo ar M.Markle sugrįš į Jungtinę Karalystę: šį žingnį ekspertai vadina daug sakančiu.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paaiškėjo ar M.Markle sugrįš į Jungtinę Karalystę: šį žingnį ekspertai vadina daug sakančiu.<br>Lrytas.lt koliažas.
Meghan Markle.<br>AP / scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>AP / scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP / scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 6, 2024, 9:54 PM, atnaujinta May 7, 2024, 7:04 AM

Princas Harry Londone lankysis jau šią savaitę, kur dalyvaus specialiose pamaldose, skirtose sužeistų veteranų žaidynių „Invictus“ 10-osioms metinėms paminėti.

Nors M.Marke kartu su Harry į Jungtinę Karalystę nevyks, vėliau šį mėnesį ji prisijungs prie vyro kelionės į Nigeriją.

Oficialių priežasčių, kodėl hercogienė nusprendė nevykti į Jungtinę Karalystę, nepateikta. Vienas aukšto rango karališkos šeimos padėjėjas prasitarė, kad Sasekso hercogienė jau „baigė“ keliones į Jungtinę Karalystę ir vargu ar kada nors ten sugrįš.

„Akivaizdu, kad ji nedalyvavo visose pastarojo meto kelionėse į šalį. Šį kartą M.Markle praleis svarbų įvykį – princui Harry daug reiškiančią „Invictus“ žaidynių sukaktį ir galimybę paremti savo uošvį – vėžiu sergantį karalių Karolį III“, – kalbėjo šaltinis.

„Man keista, kad ji neturi laiko atvykti į Jungtinę Karalystė, kur, kad ir kaip ji juos vertintų, turi šeimą. Tačiau turi laiko vykti pas Harry į Afriką. Manau, tai daug ką pasako“, – pridėjo kitas.

Antradienį princas Harry grįš į Jungtinę Karalystę ir trečiadienį skaitys pranešimą specialiose pamaldose Londono Švento Pauliaus katedroje. Tikimasi, kad jis taip pat aplankys savo tėvą karalių Karolį III.

Netrukus po to Harry kartu su M.Markle vyks į Nigeriją, kur kalbės apie „Invictus“ žaidynes. Pora taip pat dalyvaus kultūrinėje veikloje ir susitiks su svarbiais asmenimis.

Prieš šią išvyką Saseksai taip pat sulaukė nemažai kritikos dėl saugumo, kuris jiems turi būti užtikrintas kelionės metu.

Mirror.com pranešė, kad jie gaus Nigerijos vyriausybės finansuojamą apsaugą.

Saugumas kainuos brangiai. Nors Nigerija susiduria su masiniu skurdu – maždaug 87 mln. žmonių gyvena žemiau skurdo ribos, Harry ir M.Markle bus užtikrintas saugumas atsižvelgiant į JAV valstybės departamento nurodymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.