Verslininkės R. Arlauskienės kosmetinėje vietos skaistalams nėra

Daugeliui moterų makiažo gudrybės ir naujausios mados tendencijos yra neatsiejama jų gyvenimo dalis. Kai kurios iš jų viešumoje nesirodo skruostų neparyškinusios skaistalais ar lūpų nepadažiusios sodriais lūpų dažais.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 17, 2012, 6:03 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:53 AM

Verslininkė Rasa Arlauskienė visuomet atrodo pasitempusi. Ir visai nesvarbu, ar ji lankosi prašmatniame vakarėlyje, ar su bičiulėmis miesto kavinėje geria kavą. Žinoma moteris įsitikinusi, kad savimi reikia rūpintis.

Lieknas kojas ir dailų liemenį R. Arlauskienė dažniausiai išryškina aptemptomis trumputėmis suknelėmis. Ir teisingai. Kam slėpti tai, ką turi gražiausio?

Portalui lrytas.lt ponia Rasa sakė, kad rytą atsikėlusi kelių valandų prie veidrodžio nepraleidžia. Svarbiausia - lygus veidas, todėl ant jos kosmetikos stalelio visuomet yra veido pudra.

„Tiek dieną, tiek vakarą eidama į susitikimus naudoju makiažo pagrindą. Skystą veido pudrą. Tiesa, dienos metu renkuosi lengvesnę, ne taip stipriai maskuojančią. Nenoriu, kad ji matytųsi ant veido odos“, - šypsojosi verslininkė.

R. Arlauskienės kosmetinėje visada yra akių tušas ir lūpų blizgis.

Vakariniam makiažui moteris renkasi kiek ryškesnius atspalvius. Raudonos spalvos lūpų dažai - vieni mėgstamiausių.

„Žinoma, viskas priklauso nuo moters. Tačiau jeigu dama ištikima klasikiniam stiliui, vilki senus gerus laikus menančią trumpą suknelę, raudonos spalvos lūpų dažai yra tinkamiausias pasirinkimas“, - sakė Rasa.

Paklausta, kokia kosmetikos priemonė R. Arlauskienei galėtų neegzistuoti, verslininkė nė akimirkos nesudvejojusi atsakė, kad tikrai išgyventų be skaistalų.

„Niekada nerausvinu skruostų skaistalais. Manau, kad jie moterį sendina. Esu įsitikinusi, kad veidas natūraliai įrausta, kai esi geros nuotaikos ir daug šypsaisi“, - kalbėjo ponia Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.