Olimpietės savo gerbėjus stebina išradingu manikiūru

Danijos tenisininkė Caroline Wozniacki savo nagus nulakavo raudona spalva, o nykštį ir mažąjį pirštus papuošė Danijos vėliava.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2012, 1:16 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:29 PM

Danijos tenisininkė Caroline Wozniacki savo nagus nulakavo raudona spalva, o nykštį ir mažąjį pirštus papuošė Danijos vėliava.

Jos pavyzdžiu pasekė ir Didžiajai Britanijai atstovaujanti tenisininkė Laura Robson, ant visų savo nagų nupiešusi Jungtinės Karalystės vėliavą.

Nepriekaištingu manikiūru žavėjo ir Brazilijos moterų krepšinio rinktinės narė Adriana Pinto bei Čekijos moterų krepšinio rinktinės žaidėja Ilona Burgova. Abi jos pasirinko ne trispalvių motyvus, o raudoną nagų laką. Tačiau jų konkurentė, krepšininkė iš Prancūzijos rinktinės Emmeline Ndongue neatsispyrė olimpinei madai ir nagus padengė trimis spalvomis.

Britų šaulė Amy Oliver taip pat savo nagus nulakavo Didžiosios Britanijos vėliavos spalvomis. Jos konkurentė iš Meksikos Aida Roman atitinkamai nagus nusidažė savo šalies trispalve.

Irkluotoja iš JAV Caroline Queen kiekvieną savo nagą nudažė skirtingai. Spalvingai savo nagus nulakavo ir badmintono žaidėja japonė Reiko Shiota.

Kolumbijos plaukikė Carolina Colorado Henao nagus nulakavo britų ir Kolumbijos vėliavos spalvomis. Prancūziškas manikiūras, tik šį kartą ne bespalviu laku su baltais nagų galiukais, o nuspalvintas nacionaline trispalve puošė ir Prancūzijos plaukikės Coralie Balmy rankas.

Nepriekaištingas manikiūras puošė ir bronzos medalį pelniusios ukrainietės sunkiaatletės Julijos Kalinos rankas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.