T. Hilfigeris Niujorke pristatė ryškią vyriškų drabužių kolekciją

Amerikiečių dizaineris Tommy Hilfigeris neretai vadinamas klasikinio amerikietiško stiliaus, kurį įprasta apibrėžti žodžiu „preppy“, krikštatėviu – jo kurti elegantiški švarkai, megztiniai su V formos iškirpte, kostiumai bei marškiniai yra žinomi ir vertinami visame pasaulyje. Dizaineris neabejotinai atrado auksinę formulę, sujungiančią madą bei klasikinių siluetų praktiškumą, tačiau visuomet stengiasi savo kūriniams suteikti naują veidą. Tai jis padarė ir pristatydamas savo naujausią 2013-ųjų pavasario-vasaros vyriškų drabužių kolekciją.

"Tommy Hilfiger" 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>"Reuters"
"Tommy Hilfiger" 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Sep 10, 2012, 10:40 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:59 PM

Nesunku pastebėti, jog naująjį darbą įkvėpė klasikinės privačių mokyklų uniformos – dailius pilkus, rožinius, melsvus kostiumus pristatę modeliai atrodė it ką tik išžengę iš gimnazijos koridoriaus, jų švarkus puošė emblemos. Taip pat kolekcijoje netrūko ir lengvesnių kostiumo interpretacijų – priderinti valiūkiški šortai su raudona juosta šone, marškiniai išmarginti spalvingomis juostomis.

Kolekcijoje buvo galima įžvelgti ir marinistinių motyvų – T. Hilfigeris mielai prisijaukino dryžuotą audinį, jį spalvino JAV vėliavos spalvomis. Smulkūs dryžiai papuošė megztinius, dideles drobines rankines bei įaunamus batelius, o stambesni bei ryškesni – įspūdingus laisvalaikio kostiumus, kiek priminusius vis dar madingą pižamos siluetą.

Praktikos mėgėjams dizaineris pasiūlė keletą neutralių spalvų apdarų, kurie pravers žvarbų pavasarį: modeliai demonstravo išties šiltas ir patogias chaki spalvos striukes, smėlio atspalvio lietpalčius su asimetrišku užsegimu. Itin stilingai atrodė prie šių lauko drabužių priderinti „portfolio“ tipo dėklai, į kuriuos tilptų tiek kompiuteris, tiek kitos kasdienės smulkmenos.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.