Apatinio trikotažo mados olimpe karaliauja patogumas

Prasidėjus šaltajam sezonui moterys suka galvą kuo atnaujinti drabužinę. Reikia pripažinti, kad daugelis dailiosios lyties atstovių su malonumu pagalvoja ir apie apatinių drabužių parduotuves. Liemenėlių ir kelnaičių, kaip ir aukštakulnių, niekada nebūna per daug!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 4:10 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:19 PM

Garsiausi apatinių drabužių gamintojai grįžta prie patogumo. Mados viršūnėje karaliauja lazeriu apdirbtos besiūlės liemenėlės ir kelnaitės. Didžiausias dėmesys kreipiamas į moters komfortą. Vilkėdamos sukneles, sijonus ar kelnes jauskitės taip, tarsi po viršutiniais apdarais nedėvėtume nieko. Lengvumo pojūtis garantuotas.

Lazeriu kirpti apatiniai prisitaiko prie kiekvienos moters figūros: išryškina jos privalumus ir paslepia trūkumus.

„Šį sezoną madingos taisyklingos formos, kurios pabrėžia kiekvienos moters charakterio ir išvaizdos individualumą. Apatinius, puoštus nėriniais, geriau rinktis išskirtinėmis progomis, o kasdien moterims siūloma dėvėti paprastą ir patogų apatinį trikotažą“, - įsitikinę apatinių drabužių kūrėjai.

Besiūlės liemenėlės būna įvairių formų ir dydžių, todėl tiek mažą, tiek labai didelę krūtinę turinčios moterys atras sau tinkamą formą. Norinčios vizualiai padidinti krūtinę bent dydžiu, turėtų atkreipti dėmesį į „Magic Up“ liemenėles, kurių išimamos pagalvėlės pakelia krūtinę ir suteikia jai gražią, apvalią formą. Kitas tipas - „Plunge Up“. Šių liemenėlių įstrižai kirpti kaušeliai apnuogina vidinę krūtinės dalį, prideda apimties, todėl šios formos liemenėlė tinka prie itin seksualių iškirpčių. Norinčios krūtinę ne padidinti, o tik pakelti, turėtų rinktis „Pulp Up“ liemenėles, jeigu siekiama tik rafinuotai pabrėžti natūralų grožį. Dar vienas pasirinkimas - „Glam Up“. Šio tipo liemenėlės kaušeliuose esantis porolonas padidina apimtį ir pakelia krūtinę. Tinkamiausias pasirinkimas – dėvėti kartu su palaidinėmis ar suknelėmis, kurios platėja būtent nuo krūtinės.

Lazeriu kirptų apatinių kelnaičių modelių gausa taip pat didžiulė. Toms, kurioms patinka klasika, dizaineriai siūlo rinkti klasikines kelnaites (angl. slips) arba modernesnį klasikinių kelnaičių variantą (angl. high cut briefs). Atrasite ir kelnaites žemu liemeniu (angl. hipsters) bei kelnaites žemu liemeniu ir giliais iškirpimais šonuose (angl. bikini). Mėgstančioms dėvėti kelnaites siauresniais krašteliais siūlome „tanga“ kelnaičių modelį arba kelnaites su juostele (angl. thongs arba string). Šortukų gerbėjoms - „boyleg“, „boyshorts“ arba „boxers“.

Rinkdamiesi besiūlį apatinį trikotažą dizaineriai pataria atkreipti dėmesį į pastelinių spalvų gamą: kūno spalvos, rausvas, prigesintą mėlyną. Toms, kurios savo apatinių drabužių stalčių ketina atnaujinti ryškių spalvų liemenėlėmis ir kelnaitėmis, stilistai pataria rinktis violetinės, mėlynos ir ciklamenų spalvos apatinius. Tiesa, neužmirškite, kad juoda visada madinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.